Κοντογουλίδης: «Παραχωρητήριο μόνο για φωτογραφίες»

Κοντογουλίδης: «Παραχωρητήριο μόνο για φωτογραφίες»

Στο παραχωρητήριο που είχαν εμφανίσει πριν μερικές ημέρες οι άνθρωποι των Τρικάλων, με το οποίο ο Βαγγέλης Πλεξίδας είχε συμφωνήσει να καλύψει τις οφειλές στους πρώην προδοσφαιριστές της ομάδας, αναφέρθηκε με δηλώσεις του ο Βαγγέλης Κοντογουλίδης.

Ο έμπειρος επιθετικός του Πανθρακικού, μίλησε στον «Fm 100» και τόνισε ότι τόσο ο ίδιος όσο και οι πρώην συμπαίκτες του, έχουν καταθέσει μηνύσεις εναντίον του Βαγγέλη Πλεξίδα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Όλα τα παιδιά που περάσανε από την ομάδα, το θέμα των Τρικάλων το συζητάμε ακόμη, για την κατάσταση που επικρατεί για όλα όσα έγιναν την περσινή χρονιά. Η προσπάθεια ήταν ομαδική. Ήμασταν μια πολύ καλή οικογένεια στα αποδυτήρια αλλά όλα πήγαν τσάμπα. Η απραξία της διοίκησης έφερε την ομάδα σε αυτό το σημείο. Ξεκινάει από το μηδέν γιατί θα μιλούσαν για Σουπερ Λιγκ αλλά πήγαν όλα στράφι.

Σημεία και τέρατα γίνανε πέρυσι. Ο άνθρωπος που διοικούσε μισούσε τον προπονητή και τους παίκτες. Υπήρχε αλαζονεία , επειδή ο κόσμος δεν χειροκροτούσε αυτόν. Δεν μπορεί να φανταστεί ο καθένας τι τραβήξαμε. Ακόμη και σε νίκη έπρεπε να απολογηθούμε γιατί κερδίσαμε και κερδίσαμε με 1-0 ή γιατί χάσαμε. Γιατί παίρνεις πολλά λεφτά και δεν παίζεις.

 Δεν ξέρω τι καθεστώς επικρατεί στο εργοστάσιο του κ. Πλεξίδα αλλά το ίδιο ήθελε και στην ομάδα. Υπήρχε αντιπαράθεση παικτών διοίκησης ακόμη και όταν η ομάδα πήρε τα πάνω της. Θέλαμε να είναι κοντά μας και να μας στηρίζει στα δύσκολα. Όλο το κακό αυτό ξεκίνησε την 5η αγωνιστική που άλλα υπογράψαμε και άλλα είδαμε στα συμβόλαια. Στον Εθνικό Αστέρα μέσα έγινε αυτό. Υπήρχαν πολλές αλλαγές στα συμβόλαια. Άλλα ήταν λευκά και άλλα έλεγαν ότι θα πληρωθούμε μετά από 25 συμμετοχές. Θα μπορούσε ο κάθε ποδοσφαιριστής να κάνει καταγγελία αλλά ξεπεράστηκε με άλλα συμβόλαια. Βέβαια είχε χαθεί η εμπιστοσύνη.

Το παραχωρητήριο ήταν μόνο για φωτογραφίες. Το 80% των παικτών δεν έχουν πάρει φράγκο και μιλάμε για ένα ποσό που δεν έχει σχέση με όσα συμφωνήσαμε. Το χαρτί δεν έχει κατατεθεί πουθενά. Είναι ένα ψέμα και επειδή έχει καταντήσει κουραστικό, έχουμε καταθέσει μηνύσεις προς το πρόσωπο του γιατί είχε υπογράψει ο ίδιος τις επιταγές. Υπάρχουν παιδιά που δεν τους έχουν κολλήσει ούτε ένα ένσημο στο ΙΚΑ από την ημέρα που ήρθαν. Υπήρχε και η άποψη τι να την κάνετε την σύνταξη. Φτάσαμε σε ένα σημείο να μην αντέξουμε άλλο. Υπήρχε αυτοκαταστροφή. Είχαμε χημεία με το τιμ και τον κόσμο αλλά χωρίς την διοίκηση. Ασχολούμασταν με το αν θα κόψουμε την φόρμα ή αν θα φορέσουμε αντιανεμικό. Αυτός ο άνθρωπος δεν αγάπησε ποτέ τον ΑΟ Τρίκαλα. 

 
Έχω συνεργαστεί και με τον Χριστοβασίλη και δεν επέμβαινε ποτέ στο ποδοσφαιρικό τμήμα και στο τι θα φάμε. Η ομάδα έτρωγε σπάνια όταν γυρνούσε από την αποστολή. Δύο-τρεις φορές φάγαμε όλη την χρονιά. Δεν υπήρχε το γεύμα και παίρναμε ότι θέλαμε ο καθένας. Οι μικροί που ερχόντουσαν μαζί μας δεν κάνανε ούτε στάση. Έκανε απλά το κομμάτι του. Η ουσία της υπόθεσης είναι ότι το ποδοσφαιρικό τμήμα ήταν ενωμένο. Έκανε πολλά λάθη και έδιωξε τον κ. Παντελίδη την 4η αγωνιστική και είχε πολλές παρουσίες.

Έκανε τεράστιο λάθος που έφερε έναν άλλο προπονητή και θεωρούσε ότι ήταν ο καλύτερος. Με τον Βαζάκα η ομάδα πήρε τα πάνω της γιατί κράτησε τα στεγανά και την έκανε οικογένεια. Αλλά δυστυχώς πήγαν όλα στράφι. Η χαρά που πήραμε εμείς και ο κόσμος διαγράφεται και όλα ξεκινάνε από την αρχή. Από τα λεγόμενα του προς εμάς ήταν πολύ κακός με το όλο αυτό που λέγεται ο ΑΟ Τρίκαλα και μας έλεγε ότι η ομάδα είναι ΠΑΕ Πλεξίδας».

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Super League: "Αγκαλιά" με τον τίτλο η ΑΕΚ!
Super League: "Αγκαλιά" με τον τίτλο η ΑΕΚ!
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 3-0: Βήμα τίτλου με εμφάνιση... Πρωταθλήτριας για την «Ένωση»
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 3-0: Βήμα τίτλου με εμφάνιση... Πρωταθλήτριας για την «Ένωση»
Άρης-Ολυμπιακός 1-1: Γκέλαρε στη Θεσσαλονίκη
Άρης-Ολυμπιακός 1-1: Γκέλαρε στη Θεσσαλονίκη
ΔΕΑΒ: Μία αγωνιστική «κεκλεισμένων των θυρών» στην ΑΕΛ
ΔΕΑΒ: Μία αγωνιστική «κεκλεισμένων των θυρών» στην ΑΕΛ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved