Έκκληση συμπαράστασης η Καλλιθέα

Έκκληση συμπαράστασης η Καλλιθέα

Ο διευθύνων σύμβουλος της αθηναϊκής ομάδας, Σταύρος Καρακασίδης ζήτησε τη βοήθεια των φιλάθλων και της δημοτικής αρχής.

Σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Καλλιθέα, ο Καρακασίδης σημείωσε: «Αγαπητοί φίλαθλοι της Καλλιθέας σας είμαι αρκετά γνωστός αφού συμπληρώνω 45 χρόνια σαν φίλαθλος και παράγοντας και βέβαια ένας εκ των ιδρυτών της αγαπημένης μας ομάδας.

Σε όλη αυτή τη διαδρομή η Καλλιθέα μας έγραψε την ωραιότερη πορεία με επιτυχίες και αποκορύφωμα την τετραετή θητεία της στην Α΄ Εθνική. Βέβαια υπήρξαν και περίοδοι αποτυχιών αλλά όλα τα εμπόδια τα περάσαμε έχοντας πίστη και αγάπη σε αυτό που λέμε ιδέα, γιατί η Καλλιθέα και ιδιαίτερα στους παλαιότερους κατοίκους του Δήμου μας ήταν η ωραιότερη διέξοδος στα προβλήματα που αντιμετώπιζαν στη ζωή τους.

Ευτυχίσαμε τα τελευταία 25 χρόνια να έχουμε στο τιμόνι της ομάδας μας το κ. Σαλευρή. Δεν χρειάζεται να αναφέρω τι προσέφερε και ακόμη προσφέρει στην ομάδας μας, καθώς είναι ευρέως γνωστά.

Θα αναφερθώ στα 2 τελευταία χρόνια που μετά την τραγική περίοδο 2008-2009 των αδελφών Μπιτούνη, ανέλαβε την ομάδα που βρισκόταν σε τραγική οικονομική κατάσταση και παράλληλα υποβιβασμός στην Γ΄ Εθνική μετά από 14 χρόνια. Την ανέδειξε πρωταθλήτρια αμέσως με αποτέλεσμα να αγωνίζεται ξανά στην Β΄ Εθνική. Ενώ, όμως, η παρουσία μας κατά τη περασμένη αγωνιστική περίοδο στο αγωνιστικό κομμάτι ήταν ανταγωνιστική σε σχέση με τους αντιπάλους μας, η συγκομιδή βαθμών ήταν ελάχιστη, γεγονός που μας οδήγησε να αναζητήσουμε τα αίτια.

Τον περασμένο Γενάρη διαπιστώσαμε το μεγάλο σκάνδαλο των πλαστών φορολογικών και ασφαλιστικών ενημεροτήτων από ορισμένα σωματεία, με αποτέλεσμα η λέξη «ισονομία» να είναι άγνωστη από πολλούς. Μπροστάρης σε αυτόν τον αγώνα για την εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου ήταν ο Νίκος Σαλευρής, ο οποίος έθεσε σε κίνδυνο ακόμη και την σωματική του ακεραιότητα για αυτή του την πρωτοβουλία. Την ίδια περίοδο ξέσπασε και το σκάνδαλο των στημένων αγώνων, που είχε άμεση σχέση με τον στοιχηματισμό.

Γνωρίζουν όλοι οι φίλαθλοι  το αποτέλεσμα του ξεσκεπάσματος αυτών των σκανδάλων, ενώ η Αθλητική Δικαιοσύνη ακόμη διεξάγει αγώνα για την πλήρη διαλεύκανση, επιβάλλοντας συγχρόνως τις ανάλογες ποινές.

Αυτή, λοιπόν, την διετία πιστέψτε με ήταν η χειρότερη, αφενός μεν με την οικονομική καταστροφή για την ομάδα μας, αφετέρου την οικονομική καταστροφή του αιμοδότη μας κ. Σαλευρή.

Φίλαθλοι της Καλλιθέας όλα αυτά τα χρόνια σας είχαμε συμπαραστάτες, όπως και τη Δημοτική Αρχή, αλλά φέτος για τον αγώνα που κάναμε να αποδοθεί δικαιοσύνη και να καθαρίσει το ποδόσφαιρο από τις δυσοσμίες που πλημμύρισαν τον χώρο, παίρνουμε σαν έπαθλο την πλήρη εγκατάλειψη και από την Δημοτική Αρχή και από τους φιλάθλους μας.

Κατανοώ την κρίση που περνά η χώρα μας, αλλά μέσα σε αυτό το βαρύ κλίμα, αξίζει να βοηθήσετε αγαπημένοι μας φίλαθλοι την ομάδα μας, που είναι το βάλσαμο για να ξεφύγουμε από το άγχος και τα καθημερινά προβλήματα που έχουν κυριεύσει τις ψυχές μας.

Κάνω έκκληση στην Δημοτική Αρχή να σταθεί δίπλα μας και να βοηθήσει – όπως έπραξε και στο παρελθόν – να ξεπεράσουμε τον κίνδυνο να χάσουμε το βοηθητικό μας κέντρο, γιατί μια ομάδα με ιστορία 45 χρόνων, συνώνυμη με τον Δήμο μας,  την στιγμή που η διοίκηση και ο κ. Σαλευρής την ανέβασαν στον υψηλότερο βαθμό καθαρότητας και τιμιότητας στο χώρο του ποδοσφαίρου να σβήσει τόσο άδοξα και αντί επιβράβευσης να της ρίξουμε ταφόπλακα.

Κύριε Δήμαρχε μην ταυτίσετε την θητεία σας με την διάλυση της μεγαλύτερης ομάδας του Δήμου μας και μην ξεχνάτε ότι ο Γ.Σ. Καλλιθέα είναι δημιούργημα της Δημοτικής Αρχής από την συγχώνευση 5 ομάδων.

Κάνω ύστατη έκκληση στους φιλάθλους μας να έλθουν ενεργά κοντά μας. Τώρα περισσότερο από κάθε άλλη φορά πρέπει να δείξετε την αγάπη σας στην ομάδα μας».

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Ρεάλ Μαδρίτης: Καταγγελία του Ρούντιγκερ μετά τη σύνδεσή του με την ISIS
Ρεάλ Μαδρίτης: Καταγγελία του Ρούντιγκερ μετά τη σύνδεσή του με την ISIS
Σούπερ προσφορές* από το Pamestoixima.gr για τους αγώνες των ελληνικών ομάδων στη Euroleague
Σούπερ προσφορές* από το Pamestoixima.gr για τους αγώνες των ελληνικών ομάδων στη Euroleague
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παρτιζάν-Ολυμπιακός και τις υπόλοιπες «μάχες» της EuroLeague
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παρτιζάν-Ολυμπιακός και τις υπόλοιπες «μάχες» της EuroLeague
Παναθηναϊκός AKTOR, Αταμάν: «Να υπερασπιστούμε τη δεύτερη θέση με ομαδικότητα και επιθετική άμυνα»
Παναθηναϊκός AKTOR, Αταμάν: «Να υπερασπιστούμε τη δεύτερη θέση με ομαδικότητα και επιθετική άμυνα»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved