Μαραγκουδάκης: «Μας κούρασαν οι αναβολές»

Μαραγκουδάκης: «Μας κούρασαν οι αναβολές»

Τις σκέψεις όλων των ποδοσφαιριστών των ομάδων της Football League φανέρωσε με δηλώσεις του ο Μάρκος Μαραγκουδάκης.

Ο επιθετικός του Πλατανιά Χανίων μιλώντας στην ιστοσελίδα της Κρήτης «www.athlitiko.gr» τόνισε ότι όλα όσα έχουν συμβεί από το καλοκαίρι μέχρι τώρα έχουν κουράσει τους παίκτες που δεν έχουν άλλες αντοχές να κάνουν μόνο προπονήσεις. Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Μαραγκουδάκη:

-          Πόσο σας επηρεάζει το γεγονός ότι η έναρξη του πρωταθλήματος μετατίθεται για τις 30 του μήνα;

«Είναι δύσκολο για όλους τους ποδοσφαιριστές. Όταν έχεις κάνει έναν προγραμματισμό από το καλοκαίρι και η προετοιμασία σου είναι 6 - 7 εβδομάδων και κάτι παραπάνω, είναι δύσκολο ψυχολογικά πρώτα απ’ όλα και μετά σωματικά. Τόσο καιρό κουραζόμαστε, περιμένουμε και πάμε συνεχώς από αναβολή σε αναβολή».

-          Μετά τις μεταγραφές που έκανε ο Πλατανιάς ποια θεωρείς ότι θα μπορούσε να είναι η πορεία της ομάδας;

«Επειδή δεν έχω δει και τις άλλες ομάδες, δε μπορώ να απαντήσω με σιγουριά. Απλά, θεωρώ ότι έχουμε δουλέψει πάρα πολύ καλά όλο αυτό τον καιρό. Ήρθαν κάποιοι παίκτες που πλαισίωσαν την ομάδα και οι οποίοι είναι έμπειροι μιας και προέρχονται από μεγαλύτερες κατηγορίες. Νομίζω ότι έχουμε φτιάξει ένα πολύ δυνατό σύνολο. Θα είμαστε ανταγωνιστικοί και αυτός ουσιαστικά είναι και ο στόχος μας. Θέλουμε να είμαστε αρκετά ανταγωνιστικοί και από εκεί και πέρα το βασικό είναι να καταφέρουμε να παραμείνουμε στην κατηγορία. Έχουμε νεοφώτιστη, άπειρη και νέα ομάδα, επομένως δε νομίζω ότι μπορεί να τεθεί κάποιος διαφορετικός στόχος».

-          Πριν από μερικές εβδομάδες είχες τονίσει ότι είσαι ικανοποιημένος για τη μεταγραφή σου στον Πλατανιά. Τώρα επιμένεις σε αυτή την άποψη;

«Νιώθω πολύ δικαιωμένος για την απόφασή μου. Ήξερα βέβαια πού ερχόμουν γιατί είχα ρωτήσει. Γνώριζα ότι η ομάδα λειτουργούσε από πριν σε πολύ καλά επίπεδα όσον αφορά το διοικητικό σκέλος αλλά και αγωνιστικά. Ο Πλατανιάς είχε πέρυσι μία πάρα πολύ καλή παρουσία. Ήξερα πως οι άνθρωποι λειτουργούν σωστά και θεωρώ πως αυτό φάνηκε κιόλας. Δεν είναι μόνο τυχερό ότι καταφέραμε ν’ ανέβουμε στη Football League. Αργά ή γρήγορα η ομάδα θ’ ανέβαινε γιατί πραγματικά αυτοί οι άνθρωποι λειτουργούν σε πρότυπα ομάδων μεγαλύτερων κατηγοριών. Νομίζω ότι δικαιώνομαι για την απόφασή μου να έρθω να παίξω στον Πλατανιά. Είμαι αρκετά ικανοποιημένος και από οικονομικής πλευράς αλλά και γενικά όλα λειτουργούν ρολόι».

-          Μέχρι τώρα στα φιλικά είσαι πολύ παραγωγικός. Θέλουμε να μας πεις πώς νιώθεις αγωνιστικά και πώς θεωρείς ότι μπορείς να βοηθήσεις τον Πλατανιά;

«Πιστεύω ότι ήρθα στον Πλατανιά για να βάλω κι εγώ το λιθαράκι μου στην ομάδα. Όμως, όπως είπατε και εσείς, όλα αυτά για να γίνουν, βγαίνουν μέσα από το σύνολο. Το σύνολο είναι αυτό που κάνει έναν ποδοσφαιριστή να φαίνεται περισσότερο. Με βοηθάνε πάρα πολύ οι συμπαίκτες μου ώστε να είμαι παραγωγικός και χρήσιμος για την ομάδα. Επαναλαμβάνω αυτό που είπα και στην αρχή. Το θέμα είναι να δημιουργήσουμε μία πολύ δυνατή και ανταγωνιστική ομάδα. Νομίζω ότι τα έχουμε καταφέρει ως ένα βαθμό. Ελπίζω κι εγώ προσωπικά, μέσα από το σύνολο, να μπορέσω να εκπληρώσω τις φιλοδοξίες και τους στόχους μου».



O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved