Κόοουλμαν: «Γελοία και ηλίθια κατάσταση»

Κόοουλμαν: «Γελοία και ηλίθια κατάσταση»

Απογοητευμένος ο προπονητής της Λάρισας, Κρις Κόουλμαν από την προετοιμασία που κοντεύει να συμπληρώσει τέσσερις μήνες.

Μετά το τέλος της φιλικής ήττας από τη Δόξα Δράμας ο Ουαλός τεχνικός ανέλυσε αρχικά το παιχνίδι: «Στο πρώτο ημίχρονο είδαμε μία ομάδα να αντιμετωπίζει το παιχνίδι ως φιλικό παιχνίδι και μία άλλη η οποία έπαιζε για τους βαθμούς της νίκης. Κάτι το οποίο ήταν απογοητευτικό. Γενικά η εμφάνισή μας δεν ήταν καλή. Αλλά συνολικά αυτό που έχω να παρατηρήσω είναι ότι με τη συνεχόμενη καθυστέρηση της έναρξης του πρωταθλήματος, οι παίκτες και η ομάδα έχουν χάσει το momentum. Ίσως στο σημερινό παιχνίδι να υπήρχε και ένα κίνητρο παραπάνω λόγω της ιδιαιτερότητας του αντιπάλου, αλλά η συνολική εικόνα που έχω για την ομάδα μας μου λέει αυτό. Ότι ψυχολογικά δεν είμαστε στην κατάσταση που βρισκόμασταν πριν από ένα μήνα. Τους καταλαβαίνω τους παίκτες αλλά έτσι είναι τα πράγματα».

Σε ερώτηση γιατί η ΑΕΛ επέλεξε να αντιμετωπίσει τη Δόξα Δράμας, ο Κόουλμαν ανέφερε: «Την προηγούμενη εβδομάδα κερδίσαμε ένα ματς με 4-1. Χωρίς να θέλω να υποτιμήσω την Τσαριτσάνη, θέλαμε να παίξουμε με ένα πιο δυνατό αντίπαλο. Μιλώντας με τον κ. Τσακμακίδη είδαμε ότι οι διαθέσιμες επιλογές για αντίπαλο ήταν περιορισμένες και έτσι καταλήξαμε στη Δόξα. Θέλαμε να παίξουμε με μία ομάδα που πάνω κάτω θα ήταν στο επίπεδό μας. Καταλαβαίνω και γνωρίζω ότι αυτή η απόφαση – για τους λόγους που ξέρουμε όλοι μας – έκανε ορισμένους να σηκώσουν τα φρύδια τους, αλλά αυτή ήταν η μόνη διαθέσιμη επιλογή που είχαμε».

Και συμπλήρωσε, ξεσπώντας: «Αυτό που χρειάζεται είναι να παίξουμε επιτέλους στο πρωτάθλημα. Να έχουμε βαθμολογικό κίνητρο. Έχουν συμπληρωθεί τρεις μήνες από τότε που ξεκινήσαμε προετοιμασία και ενδεχομένως για να φτάσουμε να παίξουμε επίσημο παιχνίδι να πάμε στους τέσσερις μήνες. Αυτό είναι κάτι γελοίο και ηλίθιο. Δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ κάτι τέτοιο στην καριέρα μου και φαντάζομαι ότι και γενικότερα οι Έλληνες δεν έχουν αντιμετωπίσει ποτέ κάτι τέτοιο στο παρελθόν. Επίσης δεν είμαι σίγουρος, εάν υπάρχει σκοπιμότητα, ότι εάν δεν παίξουμε σύντομα επίσημο ματς να υπάρξει λόγος για να δώσουμε ακόμη ένα φιλικό ματς. Εμείς θέλουμε μία απόφαση τώρα. Για να είμαι ειλικρινής δε με ενδιαφέρει σε ποια κατηγορία θα παίζουμε. Αρκεί να ξεκινήσουμε».



Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved