Άλλοι παίκτες, ίδιος στόχος!

Άλλοι παίκτες, ίδιος στόχος!

Πολλοί παίκτες αποχώρησαν από τον Πανθρακικό στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού και άλλοι τόσοι ήρθαν στη θέση τους, ωστόσο, αυτό που δεν έχει αλλάξει είναι ο στόχος της ομάδας, ο οποίος δεν είναι άλλος από την άνοδο στη Super League.

Οι «πράσινοι» της Θράκης έχουν μπει στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας τους ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Football League και για ακόμη μια σεζόν, ο στόχος της ομάδας είναι η κατάκτηση μίας εκ των θέσεων που οδηγούν στη «μεγάλη» κατηγορία.

Φέτος, ωστόσο, ο Πανθρακικός φαντάζει ένα από τα φαβορί για την άνοδο, καθώς αν και το επίπεδο στην κατηγορία έχει ανέβει αρκετά  - αφού βασικοί αντίπαλοι θα είναι ομάδες όπως η Λάρισα, ο Αστέρας Τρίπολης και ο Πανσερραϊκός -   οι ποιοτικές μεταγραφές, η δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις, το καλό κλίμα και η «δίψα» για διακρίσεις, κάνει άπαντες αισιόδοξους.

Μπορεί από το περσινό ρόστερ να αποχώρησαν παίκτες έμπειροι όπως οι Νατσούρας, Τζιωρτζόπουλος, Ζησόπουλος, Αρσενίεβιτς, Ρομπέρ και Κανωτίδης, ωστόσο ο Σάββας Παντελίδης με τις επιλογές του, (και με μειωμένο μπάτζετ) κατάφερε να δυναμώσει ακόμη περισσότερο την ομάδα.

Γιάννης Στάθης: Η πρώτη μεταγραφή των Ακριτών στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, ήταν ο 24χρονος δεξιός μπακ, ο οποίος έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού.  Ο Στάθης αγωνιζόταν τα τελευταία χρόνια στον ΠΑΣ Γιάννενα, ενώ έχει παίξει ακόμα σε Καλαμαριά, Παναχαϊκή και Ηλυσιακό.

stathis

Γιώργος Μοσχάκης: Ο 22χρονος μέσος, του οποίου το όνομα γράφτηκε και στο ρεπορτάζ του Άρη, ξεκίνησε την καριέρα του στις ακαδημίες του Ηρακλή και την περσινή χρονιά πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα της Δόξα Δράμας.  Ο Μοσχάκης θα αποτελέσει μια καλή και ελπιδοφόρα λύση στα χέρια του Παντελίδη για τον χώρο του κέντρου.

mosxakis

Θωμάς Βλάχος: Ο 23χρονος αμυντικός έμεινε ελεύθερος από τον Ιωνικό και αποκτήθηκε με ελεύθερη μεταγραφή. Ο Βλάχος αναμένεται να αποτελέσει εναλλακτική λύση στην αμυντική γραμμή.

vlaxos

Χρήστος Μίνγκας: Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός αποκτήθηκε για να καλύψει την θέση στο δεξιό άκρο της επίθεσης, η οποία έμεινε «ορφανή» μετά την αποχώρηση του Αρσενίεβιτς. Ο Μίνγκας έχει φορέσει τη φανέλα των Πανσερραϊκού, Ιωνικού, Καστοριάς, ενώ ο Παντελίδης τον γνωρίζει καλά από την συνεργασία τους στα Τρίκαλα.

mingkas

Βαγγέλης Κοντογουλίδης: Ακόμη ένας παίκτης που γνωρίζει καλά ο έμπειρος τεχνικός του συλλόγου. Η εμπειρία του 30χρονου επιθετικού είναι σημαντική και θα δώσει αρκετές λύσεις στον τομέα του σκοραρίσματος. Την περσινή σεζόν είχε 29 συμμετοχές και 10 γκολ με τη φανέλα των Τρικάλων.

kontogoulidis

Βιεϊρά Αμάρο Φάμπιο: Ο γνωστός και ως Μπαλού υψηλόσωμος  Βραζιλιάνος μέσος, έπαιξε την περασμένη σεζόν δανεικός στα Τρίκαλα από την πορτογαλική Μαρίτιμο, η τεχνική ηγεσία της οποίας δεν τον υπολόγιζε και ήρθε σε συμφωνία με τον Πανθρακικό.

balou

Γιάννης Χρήστου: Ακόμη μια προσωπική επιλογή του Παντελίδη. Ο Χρήστου αποτελεί ουσιαστικά τον αντικαταστάτη του Τζιωρτζόπουλου για το αριστερό άκρο της άμυνας, καθώς στη συγκεκριμένη θέση είχε μείνει μόνο ο Μπουτζίκος. Έχει αγωνιστεί σε Αιγάλεω, Διαγόρα Ρόδου, Μεσσηνιακό και Τρίκαλα.

christou

Αχιλλέας Σαρακατσάνος: Ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός ήρθε στην Κομοτηνή ως αντικαταστάτης του Νατσούρα και υπολογίζεται για βασικός από τον Έλληνα κόουτς. Έχει αγωνιστεί σε Καρδίτσα, Απόλλωνα Σμύρνης, Καλαμαριά, Κέρκυρα, Καστοριά, Ηρακλή και Τρίκαλα.

sarakatsanos

Ουέλινγκτον: Ο 28χρονος Βραζιλιάνος είναι αναμφίβολα μια από τις πιο σημαντικές μεταγραφές του Πανθρακικού στη μεταγραφική περίοδο. Έγινε γνωστός στο ελληνικό ποδόσφαιρο από την πενταετή θητεία του (2003-2008) στον Απόλλωνα Καλαμαριάς, ενώ στη συνέχεια πέρασε από τον Θρασύβουλο, τον Διαγόρα Ρόδου, την Αναγέννηση Καρδίτσας, τον Αγροτικό Αστέρα, αλλά και από τα Τρίκαλα για έξι μήνες.

wellington

Μανώλης Αποστολίδης: Ο υψηλόσωμος  τερματοφύλακας αποτελούσε «στρατιώτη» της Καβάλας, καθώς ανήκε στους «Αργοναύτες» από το 2003, όταν η ομάδα μετείχε ακόμα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.. Ο Αποστολίδης παραχωρήθηκε δανεικός στο β’ μισό της σεζόν 2009-2010 στον Θερμαϊκό και την επόμενη χρονιά δεν αγωνίστηκε καθόλου. Το καλοκαίρι υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τον Πανθρακικό και αποτελεί εναλλακτική λύση.

apostolidis

Διονύσης Μακρυδημήτρης: Μετά από τρεις σεζόν στη Κέρκυρα και αρκετές συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Super League, στη Κομοτηνή ποντάρουν πολλά στο ταλέντο και στις ικανότητές του και θα «παλέψει» με τον Βαγγελόπουλο για μια θέση στο κέντρο της άμυνας.

makridimitris

Δημήτρης Σκλιοπίδης: Ο Σκλιοπίδης μαζί με τον Στάθη θα είναι οι παίκτες που θα φυλάνε το δεξιό άκρο της ομάδας. Ο 26χρονος αμυντικός στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στον Πιερικό και στον Αγροτικό Αστέρα και έχει μεγάλη εμπειρία από το πρωτάθλημα της  Football League.

skliopidis

Σέρχιο Πόνσε: Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός επιστρέφει στον Πανθρακικό μετά από τρία χρόνια. Πρώτη φορά που φόρεσε τα «πράσινα» ήταν τη σεζόν 2008-09, όταν οι Ακρίτες αγωνίζονταν στη Super League και μετράει 25 συμμετοχές. Αποκτήθηκε ως αντικαταστάτης του Μπερτράν Ρομπέρ που πλέον αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ.

ponce

Γιώργος Σικαλιάς: Είναι ο τρίτος μετά τους Μπουτζίκο και Στάθη, που προέρχεται από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού. Έχει αγωνιστεί τρεις χρονιές στον ΠΑΣ Γιάννινα και μαζί με τον Κουτσόπουλο θα αποτελέσουν ένα πολύ καλό δίδυμο κάτω από την εστία της ομάδας.

sikalias

Ντενίζ Μπαϊκαρά: Το μεταγραφικό «μπαμ» του καλοκαιριού. Ο Τούρκος μεσοεπιθετικός έγινε γνωστός στην Ελλάδα με τη φανέλα της Ξάνθης και έμεινε στα Πηγάδια έως τον Ιανουάριο του 2008. Ακολούθησε για 1,5 χρόνο ο Πανσερραϊκός και από το 2009 έως το καλοκαίρι του 2011 ο Παναιτωλικός, απ' όπου έμεινε ελεύθερος για να μετακομίσει ξανά στη Θράκη, αυτή τη φορά για χάρη του Πανθρακικού.

baykara

Εκτός όμως από τις προσθήκες, πολύ σημαντικές ήταν και οι ανανεώσεις συμβολαίων στις οποίες προχώρησε η διοίκηση του συλλόγου, όπως αυτές των Κουτσόπουλου, Λιαπάκη, Σουλτανίδη και Βαγγελόπουλου, ενώ χρόνο συμμετοχής από τον Παντελίδη αναμένεται να πάρει ο νεαρός Αργεντινός,  Χουάν Μουνάφο, αλλά και ο 19χρονος  Γιάννης Σίμωσης, ο οποίος μάλιστα έχει κλέψει τις εντυπώσεις.



Οι διαιτητές των playoffs: Σλοβένος στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός, Δανός στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
Οι διαιτητές των playoffs: Σλοβένος στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός, Δανός στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
Κύπελλο Ελλάδας, Παναθηναϊκός - Άρης: Τελικό με 8.000 κόσμο για κάθε ομάδα θέλει ο Καρυπίδης
Κύπελλο Ελλάδας, Παναθηναϊκός - Άρης: Τελικό με 8.000 κόσμο για κάθε ομάδα θέλει ο Καρυπίδης
Οι Μαξ Φερστάπεν και Σέρτζιο Πέρεζ σε αγώνα ταχύτητας στην... άμμο
Οι Μαξ Φερστάπεν και Σέρτζιο Πέρεζ σε αγώνα ταχύτητας στην... άμμο
Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Κεκλεισμένων των θυρών το Παναθηναϊκός-Άρης λόγω του νέου νόμου
Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Κεκλεισμένων των θυρών το Παναθηναϊκός-Άρης λόγω του νέου νόμου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved