«Πυρά» Κούγια κατά Κατσή!

«Πυρά» Κούγια κατά Κατσή!

Έξαλλος με τον αντεισαγγελέα Θανάση Κατσή παρουσιάστηκε σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sport FM Πάτρας» ο Αλέξης Κούγιας.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή χαρακτήρισε τον Κατσή «αντιεισαγγελέα για τα… τσιγάρα» και δήλωσε αισιόδοξος για την πορεία της έφεσης της πατρινής ομάδας. Αναλυτικά ο Αλέξης Κούγιας δήλωσε:

«Είναι νομικά εντελώς αστήριχτη αυτή η επιλογή γιατί αυτό που ξεχνούν να σημειώσουν είναι πως πειθαρχική εξουσία, δηλαδή, να ασκεί πειθαρχική δίωξη η Πειθαρχική Επιτροπή είτε της Super League, είτε της Football League, χωρίς να παρεμβαίνει η Πειθαρχική δίωξη του αθλητικού Εισαγγελέα, μόνο στις περιπτώσεις που αφορά και οτιδήποτε συμβαίνει και αναγράφεται στο φύλλο αγώνος.

Μεταφορικά και επίσης συμπληρωματικά αν εξουσιοδοτείται ρητώς για περιπτώσεις κακής συμμετοχής ποδοσφαιριστών σε αγώνες. Σε όλες τις περιπτώσεις που άσκησε πειθαρχική δίωξη ο κ. Κατσής, αφορούν πλαστά πιστοποιητικά.

Σε αυτές τις περιπτώσεις υπήρξε προηγούμενη απόφαση της ΕΙΜ, η επιτροπή του κ. Κουρίδη που απάλλαξε την Παναχαϊκή, έλεγε ότι όταν θεωρούσε δόλια την έκδοση των δελτίων και ζητούσε την ανάκλησή τους παρέπεμπε στο τέλος με όλες τις αποφάσεις με ρητή εντολή από την αρμόδια Πειθαρχική Επιτροπή και αν ήταν ποδοσφαιρική ομάδα της Super League τον κ. Γλουκίνα και αν ήταν ομάδα Football League και Football League 2 τον κ. Ζάμπρα και τον κ. Κατσή, τους δυο προέδρους δηλαδή, γιατί αφορούσε κακή συμμετοχή ποδοσφαιριστών σε ποδοσφαιρικό αγώνα. Όπως δικαιώθηκε η Καλλιθέα εναντίον της Αναγέννησης Καρδίτσας ή οπουδήποτε δικαιώθηκε η Καλλιθέα για κακή συμμετοχή παικτών. Αφορά λοιπόν μόνο αυτή την περίπτωση, σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση είναι σαφές ότι υπάρχει απόλυτη ακυρότητα.

Θέλω να σας πω ευθέως ο κ. Κατσής, συγκριτικά με τον κ. Φάκο και τον κ. Αντωνακάκη είναι αντεισαγγελέας για τα τσιγάρα! Μην θίγετε τους πιο αξιόπιστους εισαγγελείς του Αρείου Πάγου και βάζετε στον ίδιο παρανομαστή και με το ίδιο ειδικό βάρος έναν αντεισαγγελέα που ήταν για τα τσιγάρα και ο οποίος ήταν γεμάτος πειθαρχικά.

Η άποψη λοιπόν που διατυπώνεται είναι από το κύκλωμα και νομίζουν πως έτσι μπορούν να επηρεάσουν, αύριο το μεσημεράκι θα πάρουν όλοι αυτοί την απάντησή τους!

Όπως την απάντησή του θα πάρει και ο κ. Σταθάκης, ο οποίος έμαθα ότι βγήκε σε έναν σταθμό στην Θεσσαλονίκη και στον κ. Θωμαϊδη και είπε: «είναι σκάνδαλο να αθωώσουν την Παναχαϊκή, αφού εγώ παραδέχομαι ότι έχω κάνει δωροδοκία και θέλω να τιμωρηθώ». Ξέρετε όμως, τι ξέχασε ο κ. Σταθάκης; Ξέρετε ποιος είναι ο πρώτος που παραδέχθηκε ότι είναι σωστή η έφεση του κ. Φάκου; Ο κ. Σταθάκης!!

Ρωτήθηκε μάλιστα και ο δικηγόρος του από τους δικαστές, ποια είναι άποψη τους για την έφεση του κ. Φάκου και αν πρέπει να γίνει δεκτή και απάντησε πως συμφωνούν να γίνει δεκτή, όπως και του κ. Κουβαρά η πλευρά. Μα, γιατί μιλάμε τώρα επειδή κατάλαβαν την γκάφα στην οποία υπέπεσαν;

Η ερώτηση ήταν παγίδα για να φανεί ποιος εμφανίζεται για να υπερασπίσει τον εαυτό του και ποιος για να καταδικάσει την Παναχαϊκή, ασχέτως αν ο ίδιος γίνει… ολοκαύτωμα! Σας το λέω από τώρα η απόφαση θα είναι συντριπτική υπέρ της Παναχαϊκής! Θα είναι παμψηφεί!»

Τα βρίσκουν Ερασιτεχνική και ΠΑΕ

Κοντά στην υπογραφή νέας σύμβασης βρίσκονται η ΠΑΕ Παναχαϊκή και η Ερασιτεχνική. Το βράδυ της Πέμπτης ο Αλέξης Κούγιας συναντήθηκε με τους ανθρώπους της Ερασιτεχνικής και ουσιαστικά βρήκαν κοινή φόρμουλα στις συζητήσεις τους.

Μάλιστα, ο πρόεδρος της πατρινής ομάδας επιβεβαίωσε την είδηση τονίζοντας: «Υπήρξε μια πολύ εποικοδομητική συζήτηση, υπήρξε ταύτιση απόψεων. Αύριο θα φτιάξει ένα σχέδιο κ. Τσαούσογλου και θα το συζητήσουμε και πάλι… οπωσδήποτε μέχρι Δευτέρα – Τρίτη θα έχουμε συμφωνήσει σε όλα».



Πινγκ Πονγκ: Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επιστημονική ημερίδα της Τ.Ε. ΕΦΟΕπΑ στην Πάτρα
Πινγκ Πονγκ: Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επιστημονική ημερίδα της Τ.Ε. ΕΦΟΕπΑ στην Πάτρα
Αθλητισμός: Ξεκίνησαν οι εγγραφές των ερασιτεχνικών σωματείων στο νέο περιβάλλον του e-kouros
Αθλητισμός: Ξεκίνησαν οι εγγραφές των ερασιτεχνικών σωματείων στο νέο περιβάλλον του e-kouros
Ιππασία: Ο Τουλούπης στον Τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου!
Ιππασία: Ο Τουλούπης στον Τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου!
Γουέστ Χαμ: Θέλει «βόμβα» με Μουρίνιο
Γουέστ Χαμ: Θέλει «βόμβα» με Μουρίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved