Παναχαϊκή: «Πραγματικό δικαστήριο»

Παναχαϊκή: «Πραγματικό δικαστήριο»

Ανακοίνωση σχετικά με την εκδίκαση της έφεσης την Τετάρτη (12/10) εξέδωσε η ΠΑΕ Παναχαϊκή.

Συγκεκριμένα, η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανέφερε:

«Σήμερα εκδικάστηκαν στην επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ η έφεση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα Ανδρέα Φάκου και η έφεση της ΠΑΕ Παναχαϊκή κατά της κατάπτυστης ουσιαστικά και νομικά αποφάσεως της πειθαρχικής επιτροπής της Football League που υποβίβασε την ΠΑΕ Παναχαϊκή στην Γ εθνική και τιμώρησε τον κ. Κούγια με απαγόρευση 5 ετών να ασκεί τα καθήκοντα του προέδρου.

Σήμερα ο πρόεδρος της επιτροπής εφέσεων κ. Θέμελης και τα μέλη της επιτροπής σε αντίθεση με τον πρόεδρο και τα μέλη της πειθαρχικής επιτροπής της Football League, υπέβαλαν όλες τις ερωτήσεις που πρέπει να κάνει μια δικαστική επιτροπή για να ανακαλυφθεί η αλήθεια, φέρνοντας σε τραγική θέση τον υποκινούμενο από την εγκληματική οργάνωση που είναι στις φυλακές, Πέτρο Σταθάκη.

Σήμερα ο Πέτρος Σταθάκης και οι συνεργοί του αντιλήφθηκαν τι είναι πραγματικό δικαστήριο που θέλει να βρει την αλήθεια και όχι ένα στημένο δικαστήριο που εκδίδει στημένες αποφάσεις.

Τα μέλη της επιτροπής εφέσεων με τις ερωτήσεις τους ανέδειξαν όλες τις αντιφάσεις και τα χοντροκομμένα ψέματα του Πέτρου Σταθάκη, με αποτέλεσμα τον εξευτελισμό του.

Σήμερα στην επιτροπή τον Πέτρο Σταθάκη κατεξευτέλισαν και διέψευσαν τόσο ο αρχηγός της ΠΑΕ Παναχαϊκή Γιώργος Λαμπρόπουλος όσο και ο τότε προπονητής της ΠΑΕ Παναχαϊκή Ηλίας Φυντάνης.

Στην επιτροπή εφέσεων υπέρ της ΠΑΕ Παναχαϊκή κατέθεσαν : ο πρώην υπουργός και βουλευτής Αχαΐας κ. Μπεκίρης, ο βουλευτής Αχαΐας κ. Χρυσανθακόπουλος, η αντιδήμαρχος του Δήμου Πατρέων κ. Βίβιαν Σαμούρη, ο αντιπρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Πατρέων κ. Γαλάνης, ο αντιπρόεδρος της ερασιτεχνικής Παναχαϊκής κ. Γερόλυμος και η πρώην βουλευτής Αχαΐας κ. Νατάσσα Ράγιου.

Ήταν παρόντες αλλά αποχώρησαν χωρίς να καταθέσουν οι βουλευτές κ. Τσούκαλης και κ. Νικολόπουλος όπως επίσης και το μέλος του ΔΣ της ερασιτεχνικής Παναχαϊκής κ. Μιχόπουλος.

Όλοι οι μάρτυρες υπερασπίσεως του κ. Αλέξη Κούγια και της ΠΑΕ Παναχαϊκή αναφέρθηκαν στον έντιμο τρόπο με τον οποίο η ΠΑΕ Παναχαϊκή πορεύτηκε τα τελευταία 2,5 χρόνια, εξαιτίας και του οποίου ήταν εύκολη λεία της εγκληματικής οργάνωσης που ήλεγχε το ποδόσφαιρο αλλά και στον έντιμο τρόπο με τον οποίο η ΠΑΕ Παναχαϊκή κατέκτησε το φετινό πρωτάθλημα.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή και ο κ. Αλέξης Κούγιας θέλουν να εκφράσουν τις πιο θερμές τους ευχαριστίες σε όλους.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ζήτησε η απόφαση να εκδοθεί σήμερα, αλλά οι δικηγόροι του Πέτρου Σταθάκη και του Μανώλη Κουβαρά ζήτησαν προθεσμία μέχρι την Δευτέρα στις 10.00 το πρωί για να καταθέσουν υπομνήματα.

Ο πρόεδρος της επιτροπής εφέσεων κ. Θέμελης απέρριψε το αίτημα τους και τους έδωσε προθεσμία μέχρι την Παρασκευή στις 10.00 δηλώνοντας ότι η απόφαση θα βγει μέχρι την Παρασκευή το μεσημέρι».



Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
ΠΑΟΚ: Αμφίβολος ο Ντεσπόντοφ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
ΠΑΟΚ: Αμφίβολος ο Ντεσπόντοφ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved