Μιλάει για όλα ο Κούγιας

Μιλάει για όλα ο Κούγιας

Ο πρόεδρος της Παναχαϊκής, Αλέξης Κούγιας δίνει σε λίγη ώρα συνέντευξη Τύπου.

Το μεσημέρι (15:00) της Τρίτης (11/10) ο Αλέξης Κούγιας θα δώσει συνέντευξη Τύπου στο γραφείο του στην Αγυιά και θα αναφερθεί στις τελευταίες εξελίξεις και στην έφεση που άσκησε ο ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας, Ανδρέας Φάκος.

Μάλιστα, η ΠΑΕ Παναχαϊκή εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την ενέργεια του Φάκου:

«Σήμερα το πρωί στις 10.00 ο αθλητικός εισαγγελέας , πρώην αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, κ. Ανδρέας Φάκος άσκησε έφεση υπέρ της ΠΑΕ Παναχαϊκή και κατά της κατάπτυστης αποφάσεως της πρωτοβάθμιας επιτροπής της Football League με την οποία είχε αποφασιστεί ο υποβιβασμός της Παναχαϊκής στην Γ’ Εθνική κατηγορία και ο 5ετης αποκλεισμός του προέδρου της ΠΑΕ Παναχαϊκή από κάθε αθλητική δραστηριότητα.

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας στην έφεση του αναφέρει ότι η απόφαση είναι παντελώς άκυρη (απόλυτη ακυρότητα) αφού ο πρόεδρος της πειθαρχικής Βαγγέλης Κάτσης αφενός μεν άσκησε παράνομα πειθαρχική δίωξη κατά της ΠΑΕ Παναχαϊκή αφετέρου δε βάσισε το σκεπτικό του σε παράνομο αποδεικτικό μέσο και συγκεκριμένα στην κατασκευασμένη συνομιλία μεταξύ Σταθάκη – Κουβαρά.

Ο αθλητικός εισαγγελέας με αυτή του την ενέργεια ουσιαστικά και τυπικά αθωώνει την ΠΑΕ Παναχαϊκή και τον κ. Αλέξη Κούγια και εφόσον η έφεσης του γίνει δεκτή, γεγονός το οποίο είναι βέβαιο, δεν θα συζητηθεί καθόλου στην ουσία της η υπόθεση και η έφεση της ΠΑΕ Παναχαϊκή.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή κ. ο πρόεδρος της Αλέξης Κούγιας από την πρώτη στιγμή είχαν χαρακτηρίσει την απόφαση αυτή των Κατσή, Ζυγογιάννη, Παντελοπούλου κατασκευασμένη και βρώμικη και είχε καταθέσει έφεση με ακριβώς τους ίδιους λόγους.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή είχε ζητήσει από τον κ. Ανδρέα Φάκο να ζητήσει έφεση αναφέροντας την ίδια νομική επιχειρηματολογία.

Το εξαιρετικά ενδιαφέρον είναι ότι αυτή η ενέργεια την οποίαν έπραξε ο κ. Φάκος γίνεται για πρώτη φορά εις βάρος καταδικαστικής αποφάσεως από τον αθλητικό εισαγγελέα αφού μέχρι σήμερα όλες οι εφέσεις που είχε ασκήσει ήταν κατά αθωωτικών αποφάσεων αποδεικνύοντας πόσο ηθικά και νομικά δίκαιο είχε η ΠΑΕ Παναχαϊκή.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή σήμερα με απόλυτα δικαιολογημένο έγγραφο της που κοινοποιήθηκε στον πρόεδρο της Football League κ. Σπύρο Καλογιάννη και στον νομικό σύμβουλο κ. Αντώνη Βουκίδη ζήτησε την απόλυση όλων των μελών της πειθαρχικής επιτροπής της Football League εκτός του κ. Παπαγγελόπουλου και την αντικατάσταση τους με τακτικούς δικαστές οι οποίοι θα υποδειχτούν είτε από τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Τέντε είτε από τον προεδρείο του συμβουλίου του πρωτοδικείου Αθηνών.



Παναθηναϊκός AKTOR: Να το κάνει όπως το 2009
Παναθηναϊκός AKTOR: Να το κάνει όπως το 2009
Κερδίστε 2 εισιτήρια για το Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Game 2
Κερδίστε 2 εισιτήρια για το Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Game 2
Πανέτοιμος για το Game 1, κόντρα στην Μπαρτσελόνα, ο Ολυμπιακός
Πανέτοιμος για το Game 1, κόντρα στην Μπαρτσελόνα, ο Ολυμπιακός
Παναθηναϊκός ΑΚΤΟΡ: Οι διαιτητές του Game 2 με τη Μακάμπι
Παναθηναϊκός ΑΚΤΟΡ: Οι διαιτητές του Game 2 με τη Μακάμπι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved