Χαραλαμπίδης: «Θα έρθουν 5, 6 έμπειροι»

Χαραλαμπίδης: «Θα έρθουν 5, 6 έμπειροι»

Ο προπονητής της Δόξας Δράμας, Απόστολος Χαραλαμπίδης προανήγγειλε μεταγραφές και μίλησε για την έως τώρα προετοιμασία των «μαυραετών».

Στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra FM» μίλησε ο Απόστολος Χαραλαμπίδης και δεν έκρυψε την αισιοδοξία του ότι σε λίγες ημέρες η Δόξα Δράμας θα παίζει στη Super League. Παράλληλα, βέβαια, μίλησε για… σπάσιμο νεύρων λόγω της αβεβαιότητας.

Αρχικά ο τεχνικός των «ασπρόμαυρων» είπε: «Ελπίζουμε στην άνοδο στη Super League. Είναι ένα μεγάλο όνειρο για τον λαό της Δράμας. Γίνεται μια ανανέωση στην ομάδα, αφού από πέρυσι υπάρχουν μόλις πέντε δελτία. Σταματήσαμε τις μεταγραφές και όταν οριστικοποιηθεί η άνοδος θα ενισχυθούμε με έμπειρους και καταξιωμένους ποδοσφαιριστές στην κατηγορία».

Για τις συνθήκες που συνάντησε στη Δόξα είπε: «Είναι μια ομάδα με δυναμική και κόσμο που διψάει να δει την ομάδα ψηλά. Η διοίκηση είναι κοντά μας και ο πρόεδρος είναι σταθερός στις απόψεις του, έχει σχέδια και θα κάνει ό,τι μπορεί για να ενισχυθούμε».

Σε ό,τι αφορά στην προετοιμασία δήλωσε: «Υπάρχουν θετικά και αρνητικά. Από τη μία προετοιμαζόμαστε καλύτερα και από την άλλη δεν ξέρουμε σε ποιες ημερομηνίες θα παίζουμε. Ευχόμαστε αυτή την εβδομάδα να βγουν οριστικές αποφάσεις, γιατί είναι σπάσιμο νεύρων για όλους. Προσπαθούμε να κρατήσουμε τους παίκτες σε καλή κατάσταση και θεωρώ ότι γίνεται πολύ καλή δουλειά. Οι ομάδες δεν χτίζονται από τη μία μέρα στην άλλη».

Για τη συνεργασία του με τον Αντώνη Κασδοβασίδη είπε: «Είναι τύχη για μένα που τον έχω δίπλα μου. Με βοηθάει, έχει φοβερή εμπειρία και ξέρει να χειρίζεται καταστάσεις».

Τέλος, για την εμφάνιση του Σαββάτου (08/10), απέναντι στην Ξάνθη, συμπλήρωσε: «Βρισκόμαστε σε πολύ καλή κατάσταση, αλλά δεν είμαστε έτοιμοι. Τα παιδιά απέδειξαν πόσο θέλουν να παίξουν στη μεγάλη κατηγορία. Ασφαλώς πρέπει να ενισχυθούμε με 5,6 έμπειρους, ώστε οι νέοι να νιώσουν πιο σίγουροι».



Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved