«Κύριε Νικητιάδη, γιατί κρύβεστε;»

«Κύριε Νικητιάδη, γιατί κρύβεστε;»

Ο σύνδεσμος οργανωμένων οπαδών Διαγόρα «ΘΥΡΑ 6» εξέδωσε ανακοίνωση και επιτίθεται στον Υφυπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού, Γιώργο Νικητιάδη.

Οι φίλοι του «κυανέρυθρων» κατηγόρησαν τον Γιώργο Νικητιάδη για τους χειρισμούς του στην υπόθεση υποβιβασμού του Διαγόρα και ανέφεραν:

«Υπάρχει άραγε σήμερα κάτι που πονάει περισσότερο τον φίλαθλο του ΔΙΑΓΟΡΑ, από τον άδικο υποβιβασμό της ομάδας μας;

Υπάρχει μήπως κάτι πιο εξοργιστικό από την εξοντωτική ποινή που επιβλήθηκε στην αγαπημένη μας ομάδα; Και όμως υπάρχει…

Αναφερόμαστε στην παθητική στάση που τηρεί καιρό τώρα ο πολιτικός κόσμος του νησιού μας!

Τα… συγχαρητήρια μας κύριοι! Μπράβο σας! Και Τούρκους να είχατε απέναντι σας θα στρέφατε το βλέμμα σας πάνω στην ιστορικότερη ομάδα του τόπου μας και το δράμα που περνάει, έστω και για τα μάτια του κόσμου!

Εσείς όμως «άκρα του τάφου σιωπή»! Απάθεια! Σαν να μην υπάρχουμε!

Αλήθεια κ. Νικητιάδη σας τιμούν ως ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΟ οι συνεχόμενες τρισάθλιες επιθέσεις που εξαπέλυσε ο «κοντούλης (χωρίς κανένα στοιχείο) εναντίον του Διαγόρα στ’ αθλητικά δικαστήρια;

Η πιο «διεφθαρμένη» ομάδα της κατηγορίας όπως διαλαλεί συνέχεια ο κοντούλης, από ποιους διοικείται κύριοι βουλευτές του νομού μας, από Τούρκους; Από Τσετσένους; Από αλλόθρησκους; Γιατί κρύβεστε; Γιατί μας κάνετε να φθάνουμε στο σημείο να ζηλεύουμε όλο τον πολιτικό κόσμου της Κρήτης που στάθηκε σύσσωμος στο πλευρό του ΟΦΗ από την πρώτη μέχρι και την τελευταία στιγμή; Γιατί δεν στέκεστε απέναντι στο κακό και στο άδικο;

Και ξαναλέμε αν ισχύουν αυτά που χωρίς αποδείξεις ισχυρίζεται ο κοντούλης, που ήσασταν όλοι εσείς να μας προστατέψετε από αυτούς;

Θα σας πούμε εμείς το γιατί, διότι έχετε χάσει κάθε ίχνος επαφής με το λαό και ειδικότερα με τους συμπατριώτες σας οι οποίοι σας έστειλαν στη βουλή για να τους εκπροσωπείτε.

Διότι σας φτύνουν και νομίζετε ότι βρέχει, διότι έχετε αγαπήσει όλοι σας το ρόλο του «νεκροθάφτη των ονείρων μας», έχετε θάψει τα όνειρα μας για τα σπίτια μας, τους γονείς μας, της δουλειάς μας μέχρι και το γήπεδο. Έστω και τώρα διαψεύστε μας όλοι εσείς οι βουλευτές εκπρόσωποι του τόπου μα, οποιουδήποτε κομματικού χώρου όμηροι και αν είστε όλοι εθνοσωτήρες μας…

Κάποιο δε γραφικοί τύποι εκφράζουν την άποψη να κατρακυλήσει η ομάδα στο Τοπικό πρωτάθλημα για να απαλλαγεί από τα χρέη της. Σε αυτούς τους γραφικούς που θέλουν τον αφανισμό του ΔΙΑΓΟΡΑ ΜΑΣ τους λέμε ότι θα ασχοληθούμε μαζί τους όταν τελειώσει αυτή η κακή ιστορία που μας ενέπλεξαν όλοι ΤΟΥΣ μηδενός εξαιρουμένου, γιατί εμείς σαν ΘΥΡΑ 6 έχουμε κάνει βίωμα την ομάδα μας ότι ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΡΑΤΟΥΝ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΝΙΚΟΥΝ.

Να είστε σίγουροι για ένα πράγμα… δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν μια κανέναν και αν λέγεται, όποιο κοινωνικό αξίωμα και αν έχει και όσο μεγάλη οικονομική επιφάνεια και αν διαθέτει να φέρει την ομάδα μας σε αυτή τη θέση, γραφικοί μας άσπονδοι φίλοι, όσο ένοχος είναι αυτός που κάνει μια παράνομη πράξη άλλο τόσο είναι και αυτός που την καλύπτει.

Τέλος θα θέλαμε να ενημερώσουμε αυτό το κοντούλικο ανθρωπάκι που τολμά να πιάνει το όνομα του ΔΙΑΓΟΡΑ ΜΑΣ στο στόμα του ότι είναι ανεπιθύμητος στο νησί είτε ως πρόεδρος της Παναχαϊκής που θα έρθει ούτως ή άλλως να παίξει με τον ΔΙΑΓΟΡΑ ΜΑΣ στην Β ΕΘΝΙΚΗ και θα την φιλοξενήσουμε από καρδιάς (γιατί εμείς κοντούλη παρότι μας έχει πειράξει έχουμε αυτά που δεν έχεις εσύ…)

Να λέμε δηλαδή ότι πιστεύουμε στην αθωότητα της Παναχαϊκής και ότι την ενέπλεξαν αυτοί που κυνηγάς, αν δεν ανακαλέσεις δημόσια αυτά που λες ως προς την ομάδα μας.

Αν όμως προσκομίσεις έστω και ένα ενοχοποιητικό στοιχείο εις βάρους του ΔΙΑΓΟΡΑ ή των εμπλεκομένων σε αυτή την υπόθεση χωρίς ατράνταχτες αποδείξεις, τότε με χαρά σε περιμένουμε για να σου δείξουμε τι σημαίνει Ροδίτικη φιλοξενία και θα είσαι αυτόπτης μάρτυρας για ότι ακολουθήσει στη Ρόδο.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…….

ΣΦ ΔΙΑΓΟΡΑ

ΘΥΡΑ 6»



Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved