ΠΑΕ Διαγόρας: «Είμαστε αθώοι»

ΠΑΕ Διαγόρας: «Είμαστε αθώοι»

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Διαγόρας έπειτα από την πρωτόδικη ποινή υποβιβασμού στην υπόθεση με τα «στημένα» ματς.

Αναλυτικά η ΠΑΕ ανέφερε:

«Επειδή στην ποδοσφαιρική Ελλάδα του 2011 η σιωπή δεν θεωρείται ''χρυσός'' αλλά ''εξαργυρώνεται'' από παράγοντες ανταγωνιστικών ομάδων, κονδυλοφόρους και κάθε λογής παρατρεχάμενους του ''συστήματος'' με τόνους λάσπης προς εκείνους που την τηρούν με θρησκευτική ευλάβεια, πιστεύουμε ότι σήμανε η ώρα να μπει και η δικιά μας ''πινελιά'' σ' αυτόν τον ''καμβά του αίσχους'' που είχε  στηθεί τόσο καιρό στο παρασκήνιο σε βάρος της ΠΑΕ Διαγόρας, έπειτα από την άδικη και υπέρ του δέοντος σκληρή απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής.

Η εμπλοκή της ομάδας μας στο σκάνδαλο των στημένων αγώνων, χωρίς καμία αιτιολογία και ίχνος αποδείξεων ήταν ένα γεγονός που ''βύθισε'' στη θλίψη την ''οικογένειά'' μας.

Τρεις μήνες τώρα ο Διαγόρας ''σήκωνε τον σταυρό του'' και απέφευγε  να καταλογίσει το παραμικρό σε βάρος άλλης ομάδας αλλά και προσώπων εκτός Ρόδου  που τον ενέπλεξαν και που βρίσκονταν σε απείρως χειρότερη θέση, επειδή σέβεται και αποφεύγει τη σπίλωση, όπως ο διάβολος το λιβάνι.

Τρεις μήνες τώρα περιμέναμε την ώρα που θα κριθούν οι υποθέσεις των πρώην συντελεστών μας (προπονητή και ποδοσφαιριστών για τους οποίους πιστεύαμε  ακράδαντα στην αθώωση τους) και του μεγαλομετόχου στις δικαστικές αίθουσες της αθλητικής δικαιοσύνης, ''κλείνοντας αυτιά και μάτια'' σε καταθέσεις μαρτύρων (ανταγωνιστικών ομάδων) οι οποίοι έπιαναν με περίσσιο θράσος τον σύλλογο στο στόμα τους ή σε δημοσιεύματα αθλητικών εφημερίδων των Αθηνών που είχαν προεξοφλήσει την ενοχή και την πτώση του Διαγόρα στην Football League 2...

Τρεις μήνες τώρα το μόνο που φρόντιζε η νέα διοίκηση της ΠΑΕ ήταν όχι μόνο να μαζέψει πρόχειρα και επιφανειακά τα ''κομμάτια'' του Διαγόρα αλλά και να τα ενώσει με τέτοιο τρόπο ώστε να εμφανίσει μέσα στα ελληνικά γήπεδα μια νεανική ομάδα με πλάνο, με προοπτική και με μια φιλοσοφία που όσο κι αν ψάξει κανείς σήμερα δεν θα την βρει πουθενά στις μεγάλες κατηγορίες του ελληνικού ποδοσφαίρου...

Τρεις μήνες τώρα το μόνο που έκανε  ο Διαγόρας ήταν να εργάζεται για ''την επόμενη ημέρα'', μαζί με τον πανάξιο προπονητή του, τον κ.Ράτκο Ντόστανιτς, που ακόμη αναρωτιούνται προσωπικότητες του χώρου για ''το πως καταφέρατε να φέρετε από τον Ερυθρό Αστέρα έναν τεχνικό που είχε υπό τις οδηγίες έναν Βίντιτς, έναν Πάντελιτς και άλλους σημαντικούς παίκτες του Σέρβικου ποδοσφαίρου''...

Τρεις μήνες τώρα διοίκηση και προπονητής αντί να ασχολούνται με αλλότρια, έχουν ''σκύψει'' πάνω από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας που έχουν ''πλημμυρίσει'' το φετινό roster και μοχθούν για την εξέλιξή τους...

Αυτά κάνει ο Διαγόρας τρεις μήνες τώρα. Δεν...παίζει (ούτε έπαιζε) στοίχημα, δεν συναλλάσσεται με λαμόγια του χώρου, δεν ασχολείται με το αν θα προβιβαστεί η ΛΑΡΙΣΑ και ο ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ ή θα υποβιβαστεί ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (η αναφορά στα ονόματα των ομάδων είναι τυχαία), δεν κατηγορεί άλλους προέδρους ή τις ομάδες που υπηρετούν από προεδρικά πόστα, ακόμα κι αυτούς που μας ανέμειξαν.

Να μας συμπαθάτε...αν σας κουράσαμε με...την πολυλογία μας αλλά είπαμε, μιλάμε για πρώτη και για τελευταία φορά, και κυρίως μετά την καταδικαστική απόφαση της Π.Ε, διότι ήμασταν (και συνεχίζουμε να είμαστε) σίγουροι για την αθώωση της ΠΑΕ και όλων μα όλων των εγκαλουμένων.

Η διοίκηση της ΠΑΕ Διαγόρας ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας αλλά και όλης της ποδοσφαιρικής Ελλάδας ότι συνεχίζει να στηρίζει όλους τους εμπλεκόμενους για την αθωότητά τους καθώς επίσης και ότι θα δώσει σκληρό αγώνα για την αθώωση της ομάδας μας, επισημαίνοντας ότι:

1.Δεν ακούγεται κανένα μέλος της οικογένειας του Διαγόρα από τον ''κοριό'' της Ε.Υ.Π. Υπάρχει μόνο ένα τηλέφωνο προς τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, με υβριστικούς χαρακτηρισμούς, 10 λεπτά μετά την έναρξη του αγώνα με την Ηλιούπολη (και μετά από συνεχόμενες, αναπάντητες, κλήσεις στο κινητό του) και το μόνο που ακούγεται να λέει ο κ. Χρυσοχοϊδης είναι : ''Δεν ασχολούμαι εγώ μ' αυτά, αν θες πάρε τον πρόεδρο''. Σημειώνεται ότι δεν έγινε στη συνέχεια κανένα τηλεφώνημα προς τον κ. Λερογιάννη!

2. Δεν υπήρξε καμιά συνεννόηση ή τηλεφώνημα προς τον προπονητή μας ή παίκτη ή παράγοντα της ομάδας μας στον συγκεκριμένο αγώνα.
Από που και ως που προκύπτει, λοιπόν, ενοχή για τον Διαγόρα;

Πως καταλήξατε, κ. Κούγια στο συμπέρασμα ότι ο Διαγόρας είναι η πιο ''βρώμικη ομάδα της Football League'', όταν εσείς ο ίδιος... μπλέξατε την Παναχαϊκή στο σενάριο του υποβιβασμού; Δικαιούμαστε πλέον να υποστηρίζουμε τα ίδια και για την Παναχαϊκή; Ως ακρίτες δεν το κάναμε μέχρι σήμερα κ. Κούγια διότι έχουμε αρχές!

Θα κλείσουμε με μια προειδοποίηση, ένα ξεκάθαρο μήνυμα: Όποιος πρόεδρος, κονδυλοφόρος, παρατρεχάμενος και λαμόγιο, πιάσει ξανά το όνομα του Διαγόρα στο στόμα του για το όφελος της ομάδας του, του ίδιου και των συμφερόντων που εξυπηρετεί θα μας ''βρει μπροστά του''. Είμαστε πανέτοιμοι να υπερασπίσουμε τα δικαιώματα μας και να στείλουμε στη Δικαιοσύνη τους συκοφάντες, όπως κι αν λέγονται, σε όποιο πόστο κι αν βρίσκονται, απ' όπου κι αν προέρχονται.

Η διοίκηση της ΠΑΕ Διαγόρας ξέρει καλά τα κατατόπια του χώρου και μπορεί μ' ένα ''κλικ'' να κατεβάσει από το ''αρχείο της'' τον βίο και την πολιτεία όλων όσοι εξαπατούν τους εαυτούς τους ή έχουν πειστεί ότι έχουν να κάνουν στην Ρόδο με ''Γερμανούς τουρίστες''.

Είμαστε πεπεισμένοι ότι η Διαγόρας μας και οι συντελεστές του θα δικαιωθούν στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ. Όλοι τους! Επειδή έχουμε λόγο και τιμή, οποιοσδήποτε προσκομίσει το παραμικρό επιβαρυντικό στοιχείο για τον Διαγόρα και τους ανθρώπους του, σας δίνουμε το λόγο της τιμής μας ότι θα πάμε μόνοι μας στο τοπικό πρωτάθλημα και δεν θα...ψάξουμε να ''πατήσουμε'' πάνω σε δεδικασμένα άλλων ομάδων κι ούτε...θα κατηγορήσουμε τον λογιστή μας και τον...γενικό αρχηγό μας!

Υ.Γ. Αλήθεια κ.Κούγια αν ισχύσουν οι ποινές σε ποια κατηγορία πρέπει να ''ακολουθήσετε'' την Παναχαϊκή; Μήπως στην Δ΄ εθνική; Διότι πέρυσι η ομάδα σας αγωνιζόταν στην Football League 2. Αν κι εμείς δεν επιθυμούμε την εξολόθρευση καμιάς ομάδας!

ΥΓ2. Ας μας επιτρέψουν οι οπαδοί μας να κάνουμε χρήση του συνθήματος τους. ''ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΙ ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ»!



Μιχάλης Φιλόπουλος: 17 χρόνια από τη δολοφονία του - Το μήνυμα Ερασιτέχνη και ΚΑΕ Παναθηναϊκός
Μιχάλης Φιλόπουλος: 17 χρόνια από τη δολοφονία του - Το μήνυμα Ερασιτέχνη και ΚΑΕ Παναθηναϊκός
Ο Κώστας Νικούλι στο ΟΠΑΠ Game Time: Για τη φιέστα της ΑΕΚ, το ντέρμπι με Ολυμπιακό και την τέχνη
Ο Κώστας Νικούλι στο ΟΠΑΠ Game Time: Για τη φιέστα της ΑΕΚ, το ντέρμπι με Ολυμπιακό και την τέχνη
Παναθηναϊκός: «Ανάβει φωτιές» η Mundo Deportivo για τον Φώτη Ιωαννίδη
Παναθηναϊκός: «Ανάβει φωτιές» η Mundo Deportivo για τον Φώτη Ιωαννίδη
ΑΕΚ - Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
ΑΕΚ - Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved