Στον «αέρα» το πρωτάθλημα!

Στον «αέρα» το πρωτάθλημα!

Οι νέοι υποβιβασμοί οδηγούν σε νέα αναβολή την έναρξη του πρωταθλήματος της Football League, που είχε προγραμματιστεί για τις 16 Οκτωβρίου.

Στις ομάδες Α’ και Β’, αλλά και στον αστερίσκο της Αναγέννησης Γιαννιτσών προστέθηκαν από το απόγευμα της Πέμπτης (06/10) δύο ακόμα ερωτήματα. Οι πρωτόδικες αποφάσεις που οδηγούν την Παναχαϊκή και τον Διαγόρα σε υποβιβασμό «αποδεκάτισαν» τον κορμό της κατηγορίας και θεωρείται απίθανο να ξεκινήσει η σεζόν με τα δεδομένα που ισχύουν αυτή τη στιγμή.

Και μπορεί η Αναγέννηση Γιαννιτσών να περιμένει την Πέμπτη (06/10) την απόφαση της ΕΕΑ σχετικά με το πιστοποιητικό συμμετοχής, με τους Πόντιους Κατερίνης να καραδοκούν, όμως οι Πατρινοί και οι Ροδίτες θα πρέπει να περιμένουν την απόφαση και των εφέσεων που θα ασκήσουν, ώστε αν δικαιωθούν να παίξουν στο πρωτάθλημα! Μέχρι τότε, λοιπόν, καμία ομάδα της Football League 2 δεν μπορεί να τους αντικαταστήσει.

Βάσει των αποφάσεων της πειθαρχικής επιτροπής, εάν το πρωτάθλημα ξεκινήσει στις 16, τότε τα μόνα μας που θα διεξαχθούν θα είναι τα: Βέροια – Βύζας Μεγάρων, Πανθρακικός – ΑΕΛ Καλλονής, Θρασύβουλος – Αναγέννηση Γιαννιτσών ή Πόντιοι Κατερίνης, Εθνικός Αστέρας - Φωκικός και Αγροτικός Αστέρας – Αναγέννηση Επανομής.

Ωστόσο, ο Θρασύβουλος θα μάθει την Παρασκευή (07/10) την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων για το μέλλον του, ενώ τον αθλητικό δικαστή περιμένει και η ομάδα του Ευόσμου. Εάν τιμωρηθεί, τότε θα ασκήσει και εκείνη έφεση, οπότε θεωρείται απίθανο να ξεκινήσει η σεζόν κάτω από τις υπάρχουσες συνθήκες. Άλλωστε, το είχε πει και στην κλήρωση… προφητικά ο πρόεδρος της διοργανώτριας, Σπύρος Καλογιάννης: «Δεν σημαίνει ότι θα ξεκινήσει 16 του μήνα το πρωτάθλημα, επειδή κάναμε την κλήρωση»…



Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved