«Μην γενικεύετε τα μεμονωμένα»

«Μην γενικεύετε τα μεμονωμένα»

Ανακοίνωση για την ποινή που επιβλήθηκε στον ΠΑΣ Γιάννινα για τα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ και στη στάση των Κρητικών εξέδωσε οι οπαδοί του ΠΑΣ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Για πρώτη φορά αναγγελία ποινής ξεκινάει με την, χωρίς αιτιολογία, απόρριψη εξέτασης των μοναδικών αντικειμενικών και αδιάψευστων μαρτύρων που θα μπορούσαν να υπάρξουν - των σκηνών, που καταγράφηκαν σε βίντεο. Γνωρίζουμε ότι η δικαιοσύνη επιβάλλεται να είναι τυφλή, αλλά να εθελοτυφλεί σε αποδείξεις, είναι πρωτάκουστο.
Συγχαρητήρια λοιπόν, στη διοίκηση της ομάδας του Ηρακλείου, που σε αγαστή συνεργασία με τα τοπικά ΜΜΕ κατάφερε να διαστρεβλώσει τα αληθινά περιστατικά της 10ης του Γενάρη στους Ζωσιμάδες. Καμία έκπληξη και η αποσιώπηση, για να μην πούμε απόκρυψη, της αλήθειας από ΜΜΕ πανελλαδικής εμβέλειας, εκτός ελαχίστων φωτεινών εξαιρέσεων. Οι φωνασκίες και απαράδεκτες δηλώσεις, πολιτικών, θεσμικών και μη παραγόντων της κρητικής κοινωνίας κατάφεραν την πρωτοφανή μετάλλαξη του ενός σε πολλούς και του μεμονωμένου σε γενικευμένα, με απόρροια μια αχαρακτήριστη ποινή, που εκτός της χρηματικής αυστηρότητας, τιμωρεί τους πολλούς για τον ένα. Τον ένα, που σε τελική ανάλυση, παρανόμησε, αλλά κανένα σκοπό δεν είχε να εγκληματήσει κι αυτό το γνωρίζουν καλά όλοι, όσοι, έστω και λίγο, ασχολήθηκαν με αυτό καθ' αυτό το γεγονός και όχι με τα όσα οι κλαίουσες Μαγδαληνές διέδιδαν.
Μένουμε στον έναν, που προς τιμή του, αν και μειοψηφία, δεν δέχτηκε να αποφασίσει με τα όσα προσπάθησαν να  περάσουν για αλήθεια, αλλά με οδηγό την ίδια την αλήθεια.

Μην ωθείτε τον φίλαθλο κόσμο σε γενικευμένη βία, προς χάρην του μεμονωμένου. Η ποινή που επιβλήθηκε στην ομάδα μας και στους φιλάθλους της είναι απαράδεκτη και μη αποδεκτή.

Υ.Γ. Σήμερα, τόσες βδομάδες μετά, για πρώτη φορά, εμφανίσθηκε γραπτό από την Κρήτη, που επιτέλους δεν κάνει λόγο για επίθεση και πολύ περισσότερο για ξυλοδαρμό, παρά μόνο για εισβολή ενός οπαδού. Κι αυτό στην επίσημη ανακοίνωση της αντιπάλου ΠΑΕ. Στην ίδια ανακοίνωση βέβαια, η ίδια διοίκηση, δεν ξεχνάει να "ξεπαραιτηθεί", επιβεβαιώνοντας όσους κατέγραφαν την παραίτησή της, σαν ένα ακόμη μέσο πίεσης, ενόψει της εκδίκασης της υπόθεσης.

Υ.Γ. 2: Η ομάδα μας έχει τιμωρηθεί, με βαρύ πρόστιμο, αλλά είναι κι άλλη μια φορά κατηγορούμενη, για πανώ που αναρτήθηκε στο γήπεδο και αφορούσε τους δημοσιογράφους (για την στάση τους στο συγκεκριμένο περιστατικό). Η ΠΑΕ του Ηρακλείου,  θα τιμωρηθεί άραγε για το τεράστιο εμετικό πανώ που αναρτήθηκε στον αγώνα με τη Βέροια και έλεγε επί λέξει: "Γιαννιώτες χ... τουρκαλβανών" (κρατάμε την ιδιάζουσα ορθογραφία); Ρητορική ερώτηση καθότι ο διαιτητής και ο παρατηρητής μάλλον δεν το είδαν ποτέ. Υπάρχουν φωτογραφίες και βίντεο, αλλά μάλλον ούτε αυτά αποτελούν αποδεικτικά στοιχεία (παρ' όλα αυτά σας επισυνάπτουμε μία)!

Σημείωση: Γνωρίζουμε ότι το 2ο υστερόγραφο, είναι δύσκολο να δημοσιευθεί ολόκληρο. Εντυπωσιακό όμως ότι παρέμεινε αναρτημένο και φάνηκε και σε αρκετά πλάνα στην τηλεόραση. Φαίνεται οι υπέρμαχοι του "ευ αγωνίζεσθαι", είναι επιλεκτικοί όσον αφορά το "ευ"».



Λαμία-ΠΑΟΚ 1-1: Πισωγύρισμα και ο τίτλος απομακρύνεται
Λαμία-ΠΑΟΚ 1-1: Πισωγύρισμα και ο τίτλος απομακρύνεται
Ιστιοπλοΐα: Διεκδικούν πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες οι Β. Κοκκαλάνης, Λ. Τσορτανίδης
Ιστιοπλοΐα: Διεκδικούν πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες οι Β. Κοκκαλάνης, Λ. Τσορτανίδης
Ρόμα: Πήρε το «πράσινο φως» για να ξεκινήσει αθλητική δραστηριότητα ξανά ο Εντικά
Ρόμα: Πήρε το «πράσινο φως» για να ξεκινήσει αθλητική δραστηριότητα ξανά ο Εντικά
Super League LIVE: ΑΕΚ – Παναθηναϊκός, Άρης – Ολυμπιακός και Λαμία – ΠΑΟΚ
Super League LIVE: ΑΕΚ – Παναθηναϊκός, Άρης – Ολυμπιακός και Λαμία – ΠΑΟΚ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved