Παντελή: «Τραγελαφική η κατάσταση»

Παντελή: «Τραγελαφική η κατάσταση»

Ιδιαίτερα καυστικός ήταν ο Ανδρέας Παντελή, αναφορικά με την εφαρμογή των κανονισμών στο ελληνικό ποδόσφαιρο, τονίζοντας ότι ο Ηρακλής δεν αντιμετωπίστηκε αξιοκρατικά.

Ο εν δυνάμει μεγαλομέτοχος του Ηρακλή, μιλώντας στην εκπομπή «Δίκη» του ΣΚΑΪ, τόνισε ότι η οι κανονισμοί δεν εφαρμόστηκαν αξιοκρατικά για τον Ηρακλή.

«Θεωρώ ότι το να μιλάμε για κανονισμούς είναι τραγελαφικό. Έχουν εφαρμοστεί κατά το δοκούν, ανάλογα με την περίπτωση, το συμφέρον και τις δυνατότητες της κάθε ομάδας. Δεν μπορεί κανείς να με πείσει ότι οι κανονισμοί το τελευταίο τρίμηνο έχουν λειτουργήσει άψογα και αξιοκρατικά» είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, ερωτηθείς για την ιδιότητα με την οποία βγαίνει και μιλάει δημόσια για τον Ηρακλή, την ίδια ώρα που ο Μυτιληναίος παρουσιάζεται ως πρόεδρος της ομάδας, ο Παντελή απάντησε:  «Θεωρώ ότι είναι γελοίο να με ρωτούν κάτι τέτοιο. Ο Μυτιληναίος δεν παρουσιάστηκε καν στη συμφωνία. Οι μετοχές ήταν στον Αντώνη Ρέμο και αυτός υπέγραψε για τη μεταβίβαση. Υπάρχει η συμφωνία με τον Ρέμο και τις μετοχές πλέον τις έχω εγώ».

Ο πρόεδρος της Παναχαϊκής, Αλέξης Κούγιας, πήρε στη συνέχεια το λόγο ρωτώντας τον Κύπριο επιχειρηματία εάν έχει υπογραφεί ιδιωτικό συμφωνητικό μεταξύ των Ρέμου και Παντελή και αν το συμφωνητικό αυτό έχει επικυρωθεί από την ΕΕΑ.

«Ναι υπάρχει ιδιωτικό συμφωνητικό. Η συμφωνία έγινε μεταξύ εμού και του Ρέμου. Ο Ηρακλής είχε απευθυνθεί στο τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο και έπρεπε να πάει στο Εφετείο για να βγει η απόφαση. Μέσα σε ένα μήνα πέσαμε σε όλες τις κατηγορίες κι εσείς με ρωτάτε για το ποιος έχει τις μετοχές.

Δεν θέλω να μπω σε συζήτηση για το διοικητικό καθεστώς της ομάδας. Αυτό που θέλω είναι να γίνουν όλα σωστά και νόμιμα και να ελεγχθώ κι εγώ και όλοι. Έχω ένα ιστορικό, κατέθεσα τα έγγραφά μου και ήρθα να αγοράσω μια ομάδα. Μια ζημιογόνα ομάδα, όμως, η οποία θέλει μεγάλη προσπάθεια ώστε να ορθοποδήσει. Διαφορετικά τα σκεφτόμουν και διαφορετικά μου ήρθαν.

Δεν έχουμε ζητήσει εύνοια. Ζητήσαμε συγκεκριμένα πράγματα, αλλά όπως φάνηκε, ο Ηρακλής ήταν η εύκολη λύση. Δεν τα κάναμε όλα καθαρά, ωστόσο νομίζω ότι δεν αντιμετωπιστήκαμε όπως θα έπρεπε.

Αν νομίζουν ότι όλοι οι φάκελοι ήταν καθαροί και του Ηρακλή λερωμένος τότε δεν ξέρω τι να πω. Σήμερα ξεκαθάρισε ότι ο Ηρακλής είναι εκεί που αποφάσισε η ΕΠΟ»

Τέλος, σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν θα αγωνιστεί τελικά στη Δ’ Εθνική και το ενδεχόμενο συγχώνευσης του Ηρακλή με κάποια άλλη ομάδα, ο Παντελή έκλεισε λέγοντας:

«Θα προσπαθήσουμε να περισώσουμε την ιστορία του Ηρακλή. Ότι μπορούμε και ότι πρέπει θα το κάνουμε. Προτρέχετε και δεν ξέρω ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις».



Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
«Eγώ και εσύ απέναντι σε όλους»
«Eγώ και εσύ απέναντι σε όλους»
Ενοικιάστηκε το κατάστημα στο σημείο δολοφονίας του Άλκη: «Νιώθουμε θλίψη που αποσύρουμε το μνημείο»
Ενοικιάστηκε το κατάστημα στο σημείο δολοφονίας του Άλκη: «Νιώθουμε θλίψη που αποσύρουμε το μνημείο»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved