Γούτης: «Ο Παναθηναϊκός έχει δυνατότητες»

Γούτης: «Ο Παναθηναϊκός έχει δυνατότητες»

Την άποψή του πως ο Παναθηναϊκός είναι μια δυνατή ομάδα, αν και του λείπει η δυναμική της νίκης, εξέφρασε ο Βαγγέλης Γούτης.

Ο Έλληνας τεχνικός της Καλλιθέας, σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra FM» τόνισε πως οι «πράσινοι» χρειάζονται διάρκεια στο παιχνίδι τους, ενώ μίλησε και για τον Σεμπάστιαν Λέτο, ο οποίος μπορεί με μια ενέργειά του να «ξεκλειδώσει» μια άμυνα.

«Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα που την ξέρουμε καλά όπως και τους ποδοσφαιριστές. Για χθες (σ.σ. Σάββατο), από την βασική ενδεκάδα έλειπε ο Τοτσέ που είναι βασικός, αλλά και κάποια άλλα παιδιά που ήταν τραυματίες. Από εκεί και πέρα, εκτιμώ ότι έγινε ένα καλό ματς. Ο Παναθηναϊκός έχει δυνατότητες αλλά εκτίμησή μου είναι πως πάντα του λείπει η δυναμική της νίκης. Αυτό που έχει ο Ολυμπιακός», ανέφερε αρχικά ο έμπειρος προπονητής.

Και συνέχισε: «Δεν μπορώ να το σχολιάσω από πού προέρχεται. Ο Ολυμπιακός μπορεί να κερδίσει ένα ματς χωρίς να είναι καλός. Ο Παναθηναϊκός κερδίζει ένα ματς μόνο όταν είναι πολύ καλός. Και η διάρκεια του πρωταθλήματος είναι δύσκολη».

Όσον αφορά στον παίκτη που ξεχώρισε από το «τριφύλλι», σχολίασε: «Προσωπικά σαν εικόνα, σαν ποδοσφαιριστή και σαν ποιότητα, εκτιμώ τον Λέτο. Είναι ένας ποδοσφαιριστής, που με μια προσωπική ενέργεια μπορεί κάποια στιγμή να ξεκλειδώσει μια άμυνα και να προσφέρει το κάτι παραπάνω».

Για το γεγονός πως ο Αργεντίνος δεν κατάφερε να «πιάσει» στην Λίβερπουλ, ο Βαγγέλης Γούτης, απάντησε: «Αν αυτοί οι ποδοσφαιριστές είχαν λίγο μυαλό, θα μπορούσαν να παίξουν σε υψηλότερο επίπεδο. Στον Ολυμπιακό ήθελε να κάνει όλο το ίδιο. Πέρυσι βοήθησε τον Παναθηναϊκό, με ενέργειές του, αλλά ταλαιπωρούσε την μπάλα και έκοβε την επίθεση της ομάδας. Τώρα αυτό το έχει «κόψει».

Είδα για πρώτη φορά, δίπλα από τον Πετρόπουλο να παίζει ο Λέτο. Τον είδαμε από δεξιά πλευρά να μπαίνει στην αντίπαλη άμυνα. Κοιτούσε πώς να πάρει την μπάλα και κοιτούσε να κάνει μια κάθετη μπαλιά ή να βγει σε θέση για σουτ».

Ερωτηθείς αν επέστρεψε σε γνώριμο περιβάλλον, ανέφερε: «Βέβαια και είναι γνώριμο το περιβάλλον. Υπάρχουν και συναισθηματικοί λόγοι».

Για το γεγονός πως η κατάσταση που επικρατεί στην Football League και δεν επιτρέπει τις ομάδες να κάνουν σωστό προγραμματισμό, απάντησε: «Όταν φτιάχνεται μια καινούρια ομάδα, πρώτος στόχος είναι να λέμε ότι φτιάξαμε ομάδα. Να πάμε όσο το δυνατόν καλύτερα. Τρώγοντας έρχεται η όρεξη. Κανείς δεν μπορεί να ξέρει που μπορεί να φτάσει μια ομάδα και τι στόχους έχεις.

Το μοναδικό πρόβλημα είναι η ανησυχία των παικτών και τα κίνητρα. Όταν παίξαμε με τον Αστέρα Τρίπολης είχαμε κίνητρο. Εμείς σαν προπονητές, προσπαθούμε και τους πιέζουμε, δεν δεχόμαστε σαν δικαιολογία ότι δεν έχουν κίνητρα. Αυτό είναι το σημείο που πρέπει να προσέξουμε, καθώς δεν έχουν το κίνητρο του πρωταθλήματος».



Πολωνία: Ενισχύει με στρατό τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Πολωνία: Ενισχύει με στρατό τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved