Πρωτόγνωρη εμπειρία για εννέα προπονητές

Πρωτόγνωρη εμπειρία για εννέα προπονητές

Άλλοι είναι βέβαιο ότι θα γνωρίσουν από κοντά την πιο… ταλαιπωρημένη κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος. Άλλοι ελπίζουν ότι θα την ξεπεράσουν και θα βρεθούν στη Super League. Με τα τωρινά δεδομένα, για εννέα τεχνικούς της Football League η δεύτερη τη τάξει κατηγορία είναι κάτι άγνωστο…

Οι αλλαγές προπονητών είναι σύνηθες φαινόμενο στο ελληνικό πρωτάθλημα, οπότε το γεγονός ότι μόνο οι Βέροια, Πιερικός, Πανθρακικός κράτησαν τους ίδιους τεχνικούς στους πάγκους, δεν προκαλεί εντύπωση. Το πλεονέκτημα των συγκεκριμένων είναι ότι οι ίδιοι σε αντίθεση με άλλους εννέα, γνωρίζουν τα… κατατόπια. Ακόμα και οι προπονητές, που περιμένουν τον προβιβασμό στη Super League, πάλι σε άγνωστα λημέρια θα βρεθούν, όπως και αυτοί που πανηγύρισαν την άνοδο με τις Αναγέννηση Επανομής και Καλλονή.

Πρωτάρης Ουρίμπε

Ο προπονητής του Πανσερραϊκού γνωρίζει φέτος την ελληνική πραγματικότητα και έχει μείνει με… ανοικτό το στόμα με όσα διαδραματίζονται. Ελπίζει στην άνοδο στη Super League, αλλά και η Football League είναι κάτι άγνωστο για τον ίδιο.

Κόουλμαν, όπως λέμε Ουρίμπε

Η μόνη διαφορά του Ουαλού προπονητή της Λάρισας με αυτόν του Πανσερραϊκού, είναι ότι ο Κρις Κόουλμαν είχε επισκεφτεί τη χώρα μας τον περασμένο χειμώνα, αλλά «γάμος» δεν έγινε. Τελικά, οι δύο πλευρές έδωσαν το καλοκαίρι τα χέρια και ο τεχνικός των «βυσσινί» θα κάνει ντεμπούτο, είτε στη Football League, είτε στη Super League.

Στα βαθιά ο Κούτσης

Κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και ανέλαβε το δύσκολο έργο να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο. Ο Γιώργος Κούτσης, πάντως, έχει μεγάλη ευκαιρία μέσω του Αγροτικού Αστέρα να δείξει ότι μπορεί να κάνει σπουδαία καριέρα και ως προπονητής.

Ντεμπούτο ο Δημητρίου

Από το 2006, οπότε γνώρισε τη Γ’ Εθνική ως προπονητής της Ηλιούπολης, ο Πέτρος Δημητρίου δεν κατάφερε να εργαστεί στη Football League. Έπειτα από πέντε χρόνια κάνει το βήμα από τον πάγκο του Εθνικού Αστέρα με ενισχυμένο σε σχέση με πέρυσι ρόστερ.

Ντόστανιτς ξανά

Ο Σέρβος προπονητής του Διαγόρα, Ράτκο Ντόστανιτς είχε ένα σύντομο πέρασμα (δύο μηνών) από τη Βέροια στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής το 2007. Τέσσερα χρόνια μετά έπιασε λιμάνι στη Ρόδο, για να δουλέψει πρώτη φορά στη Football League με τους «μπέμπηδες» των «κυανέρυθρων».

«Παλιός» στην Επανομή ο Βοσνιάδης

Την 3η του σεζόν στην ομάδα της Θεσσαλονίκης διανύει ο Αλέκος Βοσνιάδης. Έχει την εμπειρία της Γ’ κατηγορίας, όμως θα έχει την ευκαιρία για πρώτη φορά να δείξει έργο στη Football League.

«Πρώτη» για Σεροπιάν

Έπειτα από την άνοδο με τον Βύζαντα Μεγάρων, ο Μουράτ Σεροπιάν έπιασε δουλειά στην Παναχαϊκή, που έχει βάλει τον πήχη στην άνοδο. Και για τον 41 ετών προπονητή η κατηγορία είναι ακόμα άγνωστη.

«Λούτσι» στους πάγκους

Ξεκίνησε την περσινή σεζόν σιγά - σιγά ως βοηθός, όμως ο Λουτσιάνο ντε Σόουζα ουσιαστικά φέτος θα ξεκινήσει καριέρα προπονητή στον πάγκο της ομάδας της Λέσβου. Ο δεύτερος μετά τον Γιώργο Κούτση που θα κάνει ντεμπούτο στο συγκεκριμένο πόστο.

Άγνωστα μονοπάτια για τον Φυντάνη

Έκανε την πρώτη του προπόνηση με τον Βύζαντα Μεγάρων στις 5 Σεπτεμβρίου και καλείται να δώσει μάχη με τον χρόνο, για να παρουσιάσει ανταγωνιστικό σύνολο. Και αυτός θα κάνει ντεμπούτο στο πρωτάθλημα της Football League.



Euroleague: «Καταιγίδα» η Ρεάλ, εύκολα το 1-0! – Highlights και τηλεοπτικό πρόγραμμα
Euroleague: «Καταιγίδα» η Ρεάλ, εύκολα το 1-0! – Highlights και τηλεοπτικό πρόγραμμα
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Μπλόκο» της ΕΛΑΣ στη συγκέντρωση φίλων της «Ένωσης» στο ξενοδοχείο της ομάδας!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Μπλόκο» της ΕΛΑΣ στη συγκέντρωση φίλων της «Ένωσης» στο ξενοδοχείο της ομάδας!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο Τερίμ θα περιμένει τον Μπερνάρ μέχρι την τελευταία στιγμή
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο Τερίμ θα περιμένει τον Μπερνάρ μέχρι την τελευταία στιγμή
Παναθηναϊκός AKTOR: "Πληγώθηκε" από τα λάθη του και από τους διαιτητές και break η Μακάμπι
Παναθηναϊκός AKTOR: "Πληγώθηκε" από τα λάθη του και από τους διαιτητές και break η Μακάμπι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved