Ηλιάδης: «Δεν νοιάζονται για μας»

Ηλιάδης: «Δεν νοιάζονται για μας»

Οι παίκτες του Ηρακλή έχουν πάρει μέχρι στιγμής το μεγαλύτερο ρίσκο, όπως ανέφερε ο Στέλιος Ηλιάδης.

Ο Έλληνας μέσος, σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «Goal» εξαπέλυσε τα πυρά του, τόσο κατά της ομοσπονδίας για την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο, όσο και της διοίκησης του «Γηραιού» για την μη καταβολή των χρημάτων στους παίκτες της ομάδας, τονίζοντας πως αν τη Δευτέρα (19/9) δεν πληρωθούν, η αποχή θα συνεχιστεί.

«Όλοι οι ποδοσφαιριστές που ανήκουν αυτήν τη στιγμή στον Ηρακλή έχουν πάρει το μεγαλύτερο ρίσκο στην καριέρα τους. Και δυστυχώς διαπιστώνουμε ότι έχουμε μείνει όλοι ξεκρέμαστοι, διότι κανείς δεν νοιάζεται για εμάς», ήταν τα πρώτα λόγια του Θεσσαλονικιού άσου.

Και συνέχισε: «Από τη μία η ομοσπονδία που δεν έχει ανακοινώσει τίποτα για το τι μπορούμε να κάνουμε στο μέλλον, εάν τα πράγματα δεν εξελιχθούν καλά, και από την άλλη ο Ηρακλής, από τη διοίκηση του οποίου δεν έχουμε πάρει τα χρήματά μας. Από την περασμένη εβδομάδα είχαμε προειδοποιήσει τον κ. Παντελή ότι, αν δεν υλοποιήσει την υπόσχεσή του την Παρασκευή, θα σταματήσουμε τις προπονήσεις μέχρι τη Δευτέρα.

Αν δεν πληρωθούμε ούτε αύριο, η αποχή θα συνεχιστεί και κάθε παίκτης θα πράξει όπως καταλαβαίνει. Εξάλλου, δεν είμαστε μόνο εμείς. Κανείς δεν έχει σκεφτεί ότι, εάν ο Ηρακλής οδηγηθεί στη διάλυση, περίπου 200 οικογένειες θα βρεθούν στο δρόμο. Δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει από εδώ και πέρα. Πάντως, με αυτό το υλικό, αν η ομάδα αγωνιστεί στη Football League, δεν νομίζω ότι θα αντιμετωπίσει ιδιαίτερες δυσκολίες».

Παράλληλα, ο Στέλιος Ηλιάδης μίλησε και για την κατάσταση στον Ηρακλή: «Πρόκειται για μια μεγάλη αδικία. Ωστόσο, κατά τη γνώμη μου, όλα όσα περνάει η ομάδα οφείλονται στο γεγονός ότι εδώ και χρόνια δεν υπήρχε δυνατή διοίκηση. Ο Ηρακλής ήταν ευάλωτος σ' αυτόν τον τομέα και αυτό πληρώνει. Ακόμη και τώρα. Ο κ. Παντελή δείχνει να γνωρίζει από ποδόσφαιρο, άλλο όμως αυτό και άλλο το ξέρω να αναλαμβάνω μια ομάδα στα δύσκολα».



Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved