Οι… παλιοί γνώριμοι της Football League

Οι… παλιοί γνώριμοι της Football League

Αρκετές ομάδες της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας «ψώνισαν» στη μεταγραφική περίοδο παίκτες τους οποίους γνωρίζουν πολύ καλά.

Το φετινό ίσως ήταν το πιο περίεργο μεταγραφικό παζάρι της ιστορίας. Άλλες ομάδες είχαν την… τύχη να γνωρίζουν την κατηγορία στην οποία θα μετέχουν την επόμενη σεζόν και άλλες ακόμα περιμένουν να τη μάθουν. Όλες κουτσά στραβά ενισχύθηκαν, αρκετές όμως επέλεξαν να κινηθούν σε γνώριμα, για τις ίδιες ή για τους προπονητές τους, μονοπάτια.

Το Onsports, λοιπόν, σας παρουσιάζει μερικά παραδείγματα ΠΑΕ που διάλεξαν περιπτώσεις παικτών που ξέρουν τα «κατατόπια» ή τους οποίους εμπιστεύεται τυφλά ο προπονητής τους.

Ψώνια από… Τρίκαλα ο Πανθρακικός

Ούτε ένας, ούτε δύο, αλλά έξι παίκτες που φόρεσαν πέρυσι τη φανέλα των Τρικάλων ακολούθησαν τον Σάββα Παντελίδη στον Πανθρακικό. Οι Βαγγέλης Κοντογουλίδης, Γκονσάλβες Ουέλινγκτον, Χρήστος Μίνγκας, Γιάννης Χρήστου και Μπαλού έκαναν το δρομολόγιο Τρίκαλα – Κομοτηνή. Στους παραπάνω μπορεί να προστεθεί και ο παλιός γνώριμος Πόνσε, που ξέρει καλά τι εστί Πανθρακικός, αφού επέστρεψε στους «πράσινους» έπειτα από δύο χρόνια.

Πέντε επιστροφές στην Καισαριανή

Νέος προπονητής στον Εθνικό Αστέρα προσελήφθη ο Πέτρος Δημητρίου. Ωστόσο, πέντε από τους νεοαποκτηθέντες δεν είναι νέοι στους «ερυθρόλευκους». Ο Στέλιος Μαστρογιάννης, ο Ευθύμης Γουσούλης, ο Άγης Πασσάς, ο Ντένις Παπαθανασίου και το… κερασάκι, ο Βαγγέλης Καούνος έγιναν ξανά κάτοικοι Καισαριανής.

Οι «αγαπημένοι» του Σούλη

Όπως ο Σάββας Παντελίδης στον Πανθρακικό έτσι και ο άλλοτε παίκτης του στην Προοδευτική, Σούλης Παπαδόπουλος ακολουθεί το ίδιο μονοπάτι. Ο τεχνικός των «ασπρόμαυρων» μετά τη θητεία του πέρυσι στη Βέροια επέλεξε να φέρει στην Κατερίνη τους Γιάννη Συμεωνίδη, Ντέγιαν Μπλαζέφσκι, Χρήστο Κουτσοσπύρο και τον Πέτρο Καμινιώτη με τον οποίο είχε συνεργαστεί εκτός από τη «Βασίλισσα του Βορρά» και στον Διαγόρα.

Ξανά αγορές από ΠΑΟΚ στον Αγροτικό

Τρεις ποδοσφαιριστές που ανήκουν στον ΠΑΟΚ παραχωρήθηκαν αυτό το καλοκαίρι δανεικοί στον Αγροτικό Αστέρα. Ο 23χρονος τερματοφύλακας, Αστέριος Γιακουμής, ο 19χρονος αμυντικός, Λούκας Πετρίσεβιτς και ο 18χρονος επιθετικός, Χρήστος Προβατίδης. Οι «πράσινοι», φυσικά, δεν είναι η πρώτη φορά που ενισχύονται από την αγορά του «Δικέφαλου του Βορρά».

Η σημαία στον ιστό της Λάρισας

Ο Κώστας Νεμπεγλέρας φόρεσε τη φανέλα της ομάδας της γενέτειράς του από το 1993 έως το 1997. Έπρεπε να περάσουν 14 χρόνια ώστε ο Λαρισαίος χαφ στα 36 του να επιστρέψει στη θεσσαλική πόλη και, φυσικά, να κρεμάσει εκεί τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια. Βέβαια, βρίσκεται σε τέτοια φυσική κατάσταση που έχει ακόμα αρκετό χρόνο μπροστά του μέχρι να πάρει την απόφαση να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Οι επιλογές του Φυντάνη στον Βύζαντα

Την πιο δύσκολη αποστολή είχε ο προπονητής της ομάδας των Μεγάρων, Ηλίας Φυντάνης. Έπρεπε να «χτίσει» ρόστερ μέσα σε λίγα 24ωρα και δεν μπορούσε να μην επιλέξει τους Θοδωρή Μακρόπουλο, Γιάννη Λίτση με τους οποίους είχε συνεργαστεί στον Αίαντα Σαλαμίνας.

Αγορές από την ΑΕΚ στη Φυλή

Η επιστροφή του Λύσσανδρου Γεωργαμλή στον Θρασύβουλο ήταν επόμενο ότι θα φέρει μεταγραφικές κινήσεις από την ΑΕΚ, στην οποία εργάστηκε μέχρι πέρυσι ως βοηθός του Ντούσαν Μπάγεβιτς. Έτσι, οι «πράσινοι» απέκτησαν δανεικούς τους Βαλεντίνο Βλάχο, Σταμάτη Καλαμιώτη από την «Ένωση». Παράλληλα, επέστρεψε στην ομάδα της Φυλής ο Γιώργος Σύρος έπειτα από τέσσερα χρόνια.

Από τον «Δικέφαλο του Βορρά» και η Επανομή

Η παροικία από τον ΠΑΟΚ απέκτησε δύο νέα μέλη στην Αναγέννηση Επανομής. Μετά τον Παναγιώτη Κουρδάκη, ο οποίος συμφώνησε να συνεχίσει στους «πράσινους» δανεικός από τον «Δικέφαλο του Βορρά», γειτονιά άλλαξε ο νεαρός Έργκις Κάτε (και αυτός δανεικός) και ο Βαγγέλης Γεωργίου, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τους «ασπρόμαυρους» και λίγο πριν το τέλος της μεταγραφικής περιόδου έδωσε τα χέρια με τους Θεσσαλονικείς.



Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς: Στη ΒΙΑΝΕΞ και την καθηγήτρια Ελένη Σκαλτσά τα δύο ειδικά βραβεία
Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς: Στη ΒΙΑΝΕΞ και την καθηγήτρια Ελένη Σκαλτσά τα δύο ειδικά βραβεία
Τουρκική Ομοσπονδία μπάσκετ υπέρ Αταμάν για τις απειλές απ' τη Μακάμπι
Τουρκική Ομοσπονδία μπάσκετ υπέρ Αταμάν για τις απειλές απ' τη Μακάμπι
Παναθηναϊκός AKTOR: Επικό βίντεο από τα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ - «Ποιος; Εσύ!»
Παναθηναϊκός AKTOR: Επικό βίντεο από τα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ - «Ποιος; Εσύ!»
Ολυμπιακή Φλόγα: Στο Καλλιμάρμαρο η ξεχωριστή τελετή παράδοσης - Αναχωρεί με ιστιοφόρο για Μασσαλία
Ολυμπιακή Φλόγα: Στο Καλλιμάρμαρο η ξεχωριστή τελετή παράδοσης - Αναχωρεί με ιστιοφόρο για Μασσαλία
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved