Διπλή ανακοίνωση της Παναχαϊκής

Διπλή ανακοίνωση της Παναχαϊκής

Δύο ανακοινώσεις σε διάστημα λίγων ωρών εξέδωσε σήμερα (15/09) η ΠΑΕ Παναχαϊκή.

Η ομάδα της Πάτρας δημοσιοποίησε αρχικά τις θέσεις της ως απάντηση στην χθεσινή (14/09) ανακοίνωση του Ερασιτέχνη τονίζοντας:

«Πληροφορηθήκαμε σήμερα το πρωί την εκδοθείσα χτες τα μεσάνυχτα ιστορικού περιεχομένου ανακοίνωση της ερασιτεχνικής Παναχαϊκής.

Είμαστε βέβαιοι ότι όλος ο κόσμος της Αχαΐας αλλά και όλη η Ελλάδα από σήμερα έχουν αποκτήσει νέους ήρωες.

Είμαστε βέβαιοι ότι όλοι οι γονείς και όλα τα παιδιά στην Αχαΐα θα γιορτάζουν την 14η Σεπτεμβρίου σαν την ημέρα που ο τρομερός επιχειρηματίας κ. Ράπτης άφησε τις διεθνείς επιχειρήσεις του και ο τρομερός δικηγόρος κ. Τσαούσογλου εγκατέλειψε τις μεγάλες υποθέσεις του δικηγορικού του γραφείου και έσωσαν τα παιδιά της Αχαΐας οδηγώντας τα από τους κακούς δρόμους στον αθλητισμό (αρκεί μια επίσκεψη στα παιχνίδια βόλεϊ και μπάσκετ της ΠΓΕ στο κλειστό γυμναστήριο, για να καταλάβεις από τις συμπεριφορές των οπαδών που συχνάζουν εκεί αλλά και από την κατάσταση στην οποία βρίσκονται το θεάρεστο έργο που προσφέρει στην κοινωνία της Αχαΐας η ΠΓΕ και το πώς διαμορφώνεται η προσωπικότητα παιδιών ηλικίας από 12 έως 15έχουν).

Όλοι στην Αχαΐα θα θυμούνται ότι ο κ. Ράπτης ο κ. Τσαούσογλου και οι συνεργάτες τους διέθεσαν όλη τους την περιουσία για να σώσουν την περιουσία της ΠΓΕ, όπως έσωσαν τα διαμερίσματα της ΠΓΕ στα Υψηλά Αλώνια από τις κατασχέσεις , όπως εξόφλησαν τον λογαριασμό της ΔΕΥΑΠ (150.000 ευρώ) που οφείλουν εδώ και 30 χρόνια, όπως εξόφλησαν όλους τους αθλητές του βόλεϊ και του μπάσκετ της ΠΓΕ και όλους τους προπονητές που εργάστηκαν σε αυτήν από τότε που ανέλαβαν αυτοί διοίκηση σώζοντας την ΠΓΕ από το δημόσιο εξευτελισμό.

Όλοι θα θυμούνται το πώς κατάφεραν να πείσουν τον εντιμότερο και μεγαλύτερο Έλληνα κατασκευαστή κ. Μαλάκο να γίνει συνεταίρος τους και πως κατάφεραν με τα σύννομα σχέδια τους μέσα σε ελάχιστο χρόνο (περίπου 3,5 χρόνια) να πραγματοποιήσουν αυτά τα σχέδια και να καμαρώνουμε σήμερα όλοι αυτό το σύγχρονο στάδιο στο οποίο αγωνίζεται η ποδοσφαιρική μας ομάδα.

Όλοι θα θυμούνται τις μεγάλες νίκες μέσα στα δικαστήρια που πέτυχε η αυτή η μεγάλη διοίκηση η οποία οδήγησε το βόλεϊ το μπάσκετ και το στίβο στις ανώτερες κατηγορίες των ελληνικών και διεθνών πρωταθλημάτων και τέλος όλοι θα θυμούνται όλους τους μεγάλους παίκτες που από τότε που ανέλαβε αυτή η διοίκηση αναδείχτηκαν όλοι οι μεγάλοι αθλητές σε όλα τα τμήματα της και σήμερα καμαρώνει όλη η Ελλάδα για αυτούς.

Την διοίκηση αυτή την ευγνωμονούμε, την ευχαριστούμε για τα όσα έκανε για την ΠΓΕ, για την ΠΑΕ Παναχαϊκή και το ποδόσφαιρο της Πάτρας από τότε που ανέλαβε το θεάρεστο έργο της και όλοι μαζί αναφωνούμε :

ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΥΣ.

Οι άνθρωποι αυτοί έχουν γράψει τα ονόματα τους με χρυσά γράμματα στα 120 χρόνια ιστορίας της ΠΓΕ.

Ρίξτε στην πυρά το μοναδικό άνθρωπο που τους αμφισβητεί, τον ασήμαντο δικηγόρο Αλέξη Κούγια , τον ανέντιμο άνθρωπο που έστησε όλα τα ελληνικά πρωταθλήματα, τον άνθρωπο που δεν έχει πληρώσει ούτε μια δραχμή για τα χρέη που δημιούργησαν σαν μέλη διοικήσεων της ΠΑΕ και σαν μέτοχοι της ΠΑΕ οι σημερινοί πρωταγωνιστές του διοικητικού της συμβουλίου της.

Αυτή είναι η τελευταία ανακοίνωση μας και σας παρακαλούμε όλους να μας βοηθήσετε να αντιμετωπίσουμε αυτούς τους ανθρώπους και τις συμπεριφορές τους όπως πρέπει.

Την Δευτέρα η ΠΑΕ Παναχαϊκή θα δημοσιοποιήσει όλο το νομικό πλαίσιο το οποίο καθορίζει την χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων και των εμπορικών χώρων του γηπέδου της Αγυιάς για να καταλάβουν όλοι ότι η ΠΑΕ Παναχαϊκή θα χρησιμοποιεί για όσο χρονικό διάστημα θέλει τις αθλητικές εγκαταστάσεις και τους αθλητικούς χώρους της Αγυιάς.

Όλα αυτά γίνονται για να βλέπουν στις εφημερίδες τα ονόματα τους και τις φωτογραφίες τους οι κύριοι κύριοι Ράπτης και Τσαούσογλου, οι οποίοι χωρίς αυτές τις ενέργειες καμία άλλη δημοσιότητα δεν θα είχαν.

Μετά την δημοσιοποίηση αυτού του νομικού πλαισίου την Δευτέρα η ΠΑΕ Παναχαϊκή και ο Αλέξης Κούγιας δεν θα ξανα ασχοληθούν μαζί τους και όλες τις διαφορές θα τις λύνουν στα δικαστήρια.

Δωρεές και προκαταβολές ΤΕΛΟΣ.

Πλαφόν και προείσπραξη επιταγών του Αλέξη Κούγια ΤΕΛΟΣ.

Πλαφόν και προείσπραξη των χρημάτων του Αλέξη Κούγια ΤΕΛΟΣ.

Κοροϊδία ΤΕΛΟΣ».

Μερικές ώρες αργότερα, οι Πατρινοί εξέδωσαν νέα ανακοίνωση με την οποία ανέφερε ότι ο φάκελός της κρίθηκε νόμιμος και πήρε άδεια συμμετοχής για το νέο πρωτάθλημα.

«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει ότι στις 15:00 ακριβώς εγκρίθηκε πρώτος ο φάκελος της ΠΑΕ Παναχαϊκή από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και η ΠΑΕ Παναχαϊκή έλαβε την άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Football League για την περίοδο 2010 – 2011.

Ο φάκελος της ΠΑΕ Παναχαϊκή θεωρήθηκε απόλυτα άρτιος αφού η ΠΑΕ Παναχαϊκή μετά από έρευνα της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού βρέθηκε να μην έχει καμία υποχρέωση προς το ΙΚΑ και την εφορία και να μην έχει καμία προσφυγή από ποδοσφαιριστή.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή βρέθηκε να έχει το μεγαλύτερο μετοχικό κεφάλαιο (1.800.000 ευρώ) από όλες τις ΠΑΕ της Football League και τον μεγαλύτερο προϋπολογισμό.

Ο ΜΟΝΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΗΤΑΝ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΑΟΥΣΟΓΛΟΥ ΕΝΕΡΓΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ (ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΕ Ο Κ. ΚΟΥΓΙΑΣ ΜΟΛΙΣ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ) ΚΥΡΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΡΑΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΠΟΣΟ 2.000 ΕΥΡΩ.

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού δεν έκανε δεκτή την αίτηση του Ανδρέα Μαραμένου δια του Τσαούσογλου και της συνεργάτιδας του Στασινοπούλου Ζωής και με συνοπτικές διαδικασίες ενέκρινε το φάκελο της ΠΑΕ Παναχαϊκή.

Το γεγονός αυτό είναι κωμικοτραγικό και αποδεικνύει ότι η ερασιτεχνική Παναχαϊκή και ο γενικός της γραμματέας κάνουν τα πάντα κάθε μέρα για να μην συμμετάσχει η ΠΑΕ Παναχαϊκή στο πρωτάθλημα της Football League και από την Δευτέρα η ΠΑΕ Παναχαϊκή θα δώσει στην δημοσιότητα και όλα τα έγγραφα που κατέθεσε για τον ίδιο σκοπό η ερασιτεχνική Παναχαϊκή στην ΕΠΟ αλλά και την πικρή απάντηση την οποία πήρε.

Δυστυχώς για την ερασιτεχνική Παναχαϊκή, όλο το οικοδόμημα του ελληνικού ποδοσφαίρου θέλει την ΠΑΕ Παναχαϊκή στην Σούπερ Λίγκα και η κάθε προσπάθεια που κάνει η ερασιτεχνική Παναχαϊκή για το αντίθετο πέφτει στο κενό».



Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Κεκλεισμένων των θυρών το Παναθηναϊκός-Άρης λόγω του νέου νόμου
Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Κεκλεισμένων των θυρών το Παναθηναϊκός-Άρης λόγω του νέου νόμου
Δωρεάν ταξίδια* αξίας 1.000 ευρώ στο opaponline.gr – Έως την Κυριακή οι συμμετοχές
Δωρεάν ταξίδια* αξίας 1.000 ευρώ στο opaponline.gr – Έως την Κυριακή οι συμμετοχές
Κύπελλο Ελλάδας: Άναψε «πράσινο» για τελικό με κόσμο ο Αχιλλέας Μπέος - Διαφωνία για τον αριθμό
Κύπελλο Ελλάδας: Άναψε «πράσινο» για τελικό με κόσμο ο Αχιλλέας Μπέος - Διαφωνία για τον αριθμό
Ρεάλ Μαδρίτης: Καταγγελία του Ρούντιγκερ μετά τη σύνδεσή του με την ISIS
Ρεάλ Μαδρίτης: Καταγγελία του Ρούντιγκερ μετά τη σύνδεσή του με την ISIS
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved