Ερασιτεχνική Παναχαϊκή: «Ψεύδεται ο Κούγιας»

Ερασιτεχνική Παναχαϊκή: «Ψεύδεται ο Κούγιας»

Η ΠΓΕ μέσω ανακοίνωσης απάντησε στον πρόεδρο της πατρινής ΠΑΕ σχετικά με τη σύμβαση για τη χρήση του γηπέδου της Αγυιάς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής Παναχαϊκής:

«Ο διακαής πόθος του κ. Κούγια να γίνεται πρωτοσέλιδο έστω και με ψέματα βαίνει διαρκώς αυξανόμενος, με συνέπεια να διαψεύσει ακόμη και έγγραφα!!!

1. Σήμερα 14-9-2011 η αυθαιρέτως παραμένουσα στο γήπεδό μας ΠΑΕ του κ. Κούγια ανακοίνωσε μέσω του διαδικτύου, ότι το πρωί της 14-9-2011 καταθέσαμε ασφαλιστικά μέτρα και ζητάμε να κατασκευασθεί διάδρομος από ταρτάν στο γήπεδό μας. Ψέμα!!!

Την αίτηση ασφαλιστικών την δώσαμε σε έναν μαθητή της Α Δημοτικού και αυτός διάβασε ότι κατατέθηκε χθες 13-9-2011 και ζητάμε από την ΠΑΕ να παύσει να διαταράσσει την ιδιοκτησία μας και να μας αποκλείει την δυνατότητα των αθλητών μας μπάσκετ, βόλεϊ, στίβου και πυγμαχίας να προθερμαίνονται –όπως ανέκαθεν- στους διαδρόμους του στίβου και τίποτε άλλο.

2. Χθες 13-9-2011 ο κ. Κούγιας δήλωσε ότι την Δευτέρα 12-9-2011 καταζητούσε η Αστυνομία μέλη του ΔΣ της ΠΓΕ και αυτά κρύβονταν για να μην πάνε αυτόφωρο, διότι –κατά την τεκμηριωμένη νομικά άποψη του κ. Κούγια- έκαναν αυτοδικία και εκβίαση. Ψέμα!!!

Σύσσωμο το ΔΣ συνεδρίασε στα γραφεία μας μέχρι την 23.00 περιμέναμε να έλθει η Αστυνομία, για να της αποδείξουμε ότι προστατεύσαμε την ιδιοκτησία μας σύμφωνα με τις διατάξεις του Αστικού Κώδικα, η οποία φυσικά ουδέποτε ήλθε στα γραφεία μας.

3. Ισχυρίστηκε προ ημερών ότι δεν είχε ραντεβού με το ΔΣ της ΠΓΕ την 29-8-2011 ημέρα Δευτέρα. Ψέμα!!!

Ήταν παρών και ο κ. Κίζας ο οποίος ανέμενε ματαίως επί μια ώρα σχεδόν τον κ. Κούγια, και τον συνεργάτη του κ. Τσαρτόλια –που θα παρευρισκόταν στο ραντεβού- ο οποίος είχε όλως τυχαίως??? Κλειστό το τηλέφωνο του.

4. Χθες επίσης ο κ. Κούγιας δήλωσε ότι έχει δαπανήσει 530.000 ευρώ για να βελτιώσει τις εγκαταστάσεις του γηπέδου μας.

Είμαστε ιδιαίτερα συγκινημένοι από την ευεργεσία αυτή του κ. Κούγια και σκεπτόμαστε σοβαρά να τοποθετήσουμε την είσοδό του σταδίου μας δίπλα στο άγαλμα του Τόφαλου, ολόσωμο (για ευνόητους λόγους) άγαλμα του κ. Κούγια εις ένδειξη μεγάλης ευγνωμοσύνης προς το πρόσωπό του νέου ευεργέτη μας.

Πριν όμως προβούμε στην παραγγελία του αγάλματος, που προαναφέραμε δωρεάν – ως συνήθως- ένα αντίγραφο του συμφωνητικού που υπέγραψε την 2-7-2009 για να δει αν αξίζει την τιμή, που σκεπτόμαστε να του κάνουμε.

Στο συμφωνητικό – όπως το διάβασε ο μαθητής της Α’ Δημοτικού – απεικονίζεται η αλήθεια και αναφέρεται ρητά ότι 110.000 ευρώ οφειλή της ΠΑΕ προς την ΠΓΕ διατίθενται από την ΠΓΕ στην ΠΑΕ για την κατασκευή νέου χλοοτάπητα. Επίσης στο ίδιο συμφωνητικό αναφέρεται ότι όσες δαπάνες πραγματοποιήσει ο κ. Κούγιας στο γήπεδό μας τις κάνει με δική του πρωτοβουλία και με δικές του δαπάνες, που δεν μπορεί να τις διεκδικήσει από το σωματείο μας.

Επίσης στο ίδιο συμφωνητικό αποδέχεται την διεξαγωγή συναυλιών, τις οποίες τελικά σαμποτάρισε με την συμπεριφορά του κατά στην συναυλία της Αλεξίου τον Ιούλιο του 2010, με συνέπεια να έχουμε απώλεια 40.000 ευρώ ετησίως.

Κύριε Κούγια σταματήστε πλέον αυτόν τον κατήφορο, δεν τιμά η στάση σας την ιστορία της ΠΓΕ την οποία εκμεταλλεύεσθε συνεχώς για λογαριασμό της ΠΑΕ σας.

Θα πολεμήσουμε μέχρις εσχάτων να παραδώσουμε την ΠΓΕ σε ανθρώπους που αγαπούν την ΠΓΕ και δεν θα αφήσουμε την ιστορία της και την περιουσία της έρμαιο των διαθέσεων ανθρώπων που δεν έχουν δείξει διάθεση για αναβάπτιση της ΠΓΕ και παράταση της ζωής της για άλλα 120 χρόνια τουλάχιστον.

Αφήστε μας ήσυχους να μαζεύουμε τα μικρά παιδιά και να τα κάνουμε καλούς και χρήσιμους ανθρώπους στην Κοινωνία μας και ενδεχομένως καλούς αθλητές, ασχοληθείτε δε εσείς με το καθαρό Ελληνικό ποδόσφαιρο που εσείς- μόνο εσείς!!!- με άοκνες προσπάθειες ξεβρωμίσατε, σε συνεργασία με τις αδέκαστες επιτροπές της ΕΠΟ…

ΥΓ.: Ακόμη περιμένουμε να μας δώσετε την εκκαθάριση και τα ποσοστά μας από τον αγώνα με την ΑΕΚ, που διοργανώσατε για τα 120 χρόνια του σωματείου μας, το οποίο αγαπάτε πολύ και με κάθε τρόπο το βοηθάτε να σταθεί στις δύσκολες αυτές ημέρες…

Το ΔΣ της ΠΓΕ».



Παναθηναϊκός AKTOR: Επιβράβευση για τους οπαδούς - Γενική είσοδος με Περιστέρι
Παναθηναϊκός AKTOR: Επιβράβευση για τους οπαδούς - Γενική είσοδος με Περιστέρι
Ολυμπιακή Φλόγα: «Είναι το σύμβολο της ελπίδας» σύμφωνα με τον Μπαχ
Ολυμπιακή Φλόγα: «Είναι το σύμβολο της ελπίδας» σύμφωνα με τον Μπαχ
Basketball Champions League: Πάει για ιστορική πρόκριση το Περιστέρι - Game 3 με Βόννη | Ώρα, κανάλι
Basketball Champions League: Πάει για ιστορική πρόκριση το Περιστέρι - Game 3 με Βόννη | Ώρα, κανάλι
Euroleague: Βγαίνει ο αντίπαλος του Παναθηναϊκού AKTOR - Μάχη Μακάμπι με Μπασκόνια
Euroleague: Βγαίνει ο αντίπαλος του Παναθηναϊκού AKTOR - Μάχη Μακάμπι με Μπασκόνια
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved