«Κάθε ματς θα είναι τελικός»

«Κάθε ματς θα είναι τελικός»

Ο Νίκος Αναστόπουλος παραχώρησε πριν λίγη ώρα συνέντευξη τύπου ενόψει του παιχνιδιού της Δευτέρας (7/2) με αντίπαλο τον Ιωνικό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα τεχνικού:

Για την νίκη επί της Καλλιθέας : «Η νίκη αυτή ήταν πολύ σημαντική για εμάς κόντρα στην Καλλιθέα . Χρειαζόμασταν τους τρεις βαθμούς και το επιτύχαμε. Η νίκη αυτή θα μας βοηθήσει πολύ και εκτός από τους τρεις βαθμούς και στον τομέα της ψυχολογίας και θα μας δώσει ώθηση για την δύσκολη συνέχεια».

Για το σημαντικό σημείο που ήρθε η νίκη: « Θα πρέπει να πω πως εκτός από τα συστήματα και τις τακτικές για μία ομάδα, σημαντικό ρόλο παίζει και ένα σημείο. Οι προσωπικές μονομαχίες είναι πολύ σημαντικό σημείο για να πάρεις μια νίκη εκτός έδρας και είναι κάτι που το κάναμε στο ματς με την Καλλιθέα. Είναι πολύ σημαντικό να μπορέσουμε να το εφαρμόσουμε σε όλα τα παιχνίδια που απομένουν, θα μας βοηθήσει να πάρουμε αποτελέσματα».

Για το πώς ο ΟΦΗ θα πετύχει τους στόχους του: «Στο ματς με την Καλλιθέα είχαμε την υπεροχή στις προσωπικές μονομαχίες. Αν το στοιχείο αυτό το έχουμε αυτό σε κάθε παιχνίδι με σταθερότητα θα πετύχουμε τους στόχους μας. Χρειάζεται να έχουμε το ίδιο σκεπτικό και να είμαστε καλοί για να παίρνουμε τους βαθμούς που θέλουμε».

Για τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος: «Αρχίσαμε τον δεύτερο γύρο σαν να άρχισε για μας το πρωτάθλημα. Κάθε ματς είναι πολύ κρίσιμο και θα τα αντιμετωπίζουμε σαν τελικό. Δεν είναι σαν το πρώτο γύρο που υπήρχε δεύτερο παιχνίδι. Κάθε ματς με όλες τις ομάδες πλέον δεν έχει επαναληπτικό».

Για το τι κρατάνε από το ματς με την Καλλιθέα: «Είχαμε διάθεση στο προηγούμενο μας παιχνίδι και αυτό θέλουμε να το κρατήσουμε και στα επόμενα ματς. Θα το δείξουμε και στο παιχνίδι της Δευτέρας με τον Ιωνικό».

Για το ματς της Δευτέρας με τον Ιωνικό: «Το ματς της Δευτέρας είναι πολύ δύσκολο. Ο Ιωνικός δεν έχει να χάσει τίποτα και αυτό είναι πιο πολύ επικίνδυνο. Αν δεν έχεις να χάσεις κάτι παίζεις χωρίς άγχος. Εμείς δεν πρέπει να χάσουμε βαθμούς. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο».

Για το πώς θα αντιμετωπίσουν την συνέχεια του πρωταθλήματος: « Στη φάση που είμαστε δε χρειαζόμαστε λόγια.  Πρέπει να λες λίγα και να κάνεις πολλά. Έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε».

Για προβλήματα:«Έχουμε κάποιους παίκτες που αντιμετωπίζουν προβλήματα όπως οι Κιάσσος, Βεζυρίδης, Κάλαϊτζιτς που είναι τιμωρημένοι. Από εκεί και πέρα έχουμε κάποιους τραυματισμούς που πιστεύω ότι θα ξεπεραστούν. Ελπίζω ότι θα παρουσιάσουμε μια ισχυρή ομάδα γιατί το παιχνίδι είναι δύσκολο όπως όλα τα ματς».

Για το τελικό αποτέλεσμα της μεταγραφικής περιόδου: «Πιστεύω ότι πήραμε παίκτες σε θέσεις που θέλαμε. Άλλωστε και την ομάδα και τους παίκτες πιστεύω πάρα πολύ. Οι παίκτες που ήρθαν, θα δώσουν την βοήθεια για να υλοποιήσουμε τον στόχο μας. Αυτό είναι το ζητούμενο».

Για την αποχώρηση του Γκουεί:  «Όταν έρχεται ένας παίκτης που δηλώνει ότι θέλει να φύγει, δεν μπορούμε να τον κρατήσουμε με το ζόρι. Εγώ προσωπικά του εύχομαι καλή επιτυχία».

Για τον Γκουεί:  «Δεν είναι το θέμα μας ο Γκουεί. Είπα ότι από την στιγμή που θέλει να φύγει ένας παίκτης, δεν μπορούμε να τον κρατήσουμε με το ζόρι. Το μοναστήρι να είναι καλά. Από καλόγερους...».

Για την απόφαση εις βάρος του ΟΦΗ: «Η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα που υπάρχουν οι νόμοι με παράθυρα και δεν εφαρμόζονται. Δεν θέλω να πω κάποια λέξη που θα χαρακτηριστώ γραφικός».

Ηράκλειο: Τάσος Βαρδάκης



«Πάρτι» της Παρί Σεν Ζερμέν στη Βαρκελώνη και ραντεβού με Ντόρτμουντ στα ημιτελικά
«Πάρτι» της Παρί Σεν Ζερμέν στη Βαρκελώνη και ραντεβού με Ντόρτμουντ στα ημιτελικά
Θρίαμβος για το Περιστέρι του Σπανούλη - Ιστορική πρόκριση στο Final Four του BCL
Θρίαμβος για το Περιστέρι του Σπανούλη - Ιστορική πρόκριση στο Final Four του BCL
Γνώριμοι στην Ελλάδα οι διαιτητές στις ρεβάνς ΠΑΟΚ - Μπριζ και Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός
Γνώριμοι στην Ελλάδα οι διαιτητές στις ρεβάνς ΠΑΟΚ - Μπριζ και Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός
Γκάφα ολκής από οπαδούς της Μπαρτσελόνα - Επιτέθηκαν στο πούλμαν της ομάδας τους (vid)
Γκάφα ολκής από οπαδούς της Μπαρτσελόνα - Επιτέθηκαν στο πούλμαν της ομάδας τους (vid)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved