«Αξίζει θυσίες ο κόσμος του ΟΦΗ»

«Αξίζει θυσίες ο κόσμος του ΟΦΗ»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Μπόζινταρ Τάντιτς, για τις πρώτες του εντυπώσεις από την παρουσία του στον ΟΦΗ.

Ο Σέρβος μέσος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Κρητικής ΠΑΕ και υποστήριξε ότι ήδη έχει καταλάβει τη δυναμική του συλλόγου, ενώ όπως υποστήριξε αυτός και οι συμπαίκτες του πρέπει να κάνουν θυσίες για τον κόσμο της ομάδας που την βοηθά σε μεγάλο βαθμό.

Αρχικά ο Τάντιτς δήλωσε: «Ξέρω πολύ καλά σε ποια ομάδα έχω έλθει. Ξέρω τις υποχρεώσεις μου και είμαι αποφασισμένος όσο διάστημα μείνω στον ΟΦΗ να δίνω σε κάθε αγώνα τα πάντα για να βοηθάω στην υλοποίηση του στόχου της ομάδας μου που δεν είναι άλλος από τη νίκη σε όποιο γήπεδο κι αν αγωνίζεται».

Ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στο παιχνίδι με την Καλλιθέα: «Ήταν ένα δύσκολο ματς σε ένα πολύ κακό αγωνιστικό χώρο. Αυτό που έχει σημασία όμως ήταν η νίκη του ΟΦΗ. Δεν στεκόμαστε στο πόσο καλή μπορεί να ήταν η απόδοση μας. Όπως έχω ήδη μιλήσει και με τους νέους μου συμπαίκτες αυτό που έχει μεγάλη σημασία από δω και πέρα είναι ο ΟΦΗ να παίρνει τους 3 βαθμούς από κάθε αγώνα που καλείται να δώσει. Η κατάκτηση των τριών βαθμών είναι αυτή που θα βοηθήσει στην βελτίωση της ψυχολογίας της ομάδας μας. Και έχουμε ανάγκη από καλή ψυχολογία. Ολοι οι παίκτες ξέρουμε ότι δεν πρέπει να βλέπουμε μακριά. Κερδίσαμε τον αγώνα με την Καλλιθέα. Τώρα η προσοχή μας είναι στο επόμενο παιχνίδι με τον Ιωνικό, όπου φυσικά θέλουμε τη νίκη. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να έχουμε κάτι άλλο στο μυαλό μας σήμερα. Επίσης ξέρουμε ότι πρέπει σε κάθε παιχνίδι να δίνουμε τα πάντα μέσα στον αγωνιστικό χώρο για να πάρουμε τη νίκη. Εάν όλοι οι παίκτες δεν δίνουμε τα πάντα στο γήπεδο δεν θα μπορέσουμε να φέρουμε την ομάδα μας εκεί που όλοι θέλουμε».

Τέλος, ο Τάντιτς αναφέρθηκε στις ως τώρα εντυπώσεις του από το Ηράκλειο: «Στο παιχνίδι με την Καλλιθέα προσπάθησα να βοηθήσω την ομάδα μου όσο καλύτερα γινόταν. Όμως μπορώ να είμαι καλύτερος στη συνέχεια. Δεν βοήθησε εμένα και τους συμπαίκτες μου ο κακός αγωνιστικός χώρος Προσωπικά θέλω 2-3 παιχνίδια για να βρω ένα καλύτερο ρυθμό. Γνωρίζω αρκετούς από τους νέους μου συμπαίκτες. Όμως πρέπει να ομολογήσω ότι όλα τα παιδιά με δέχθηκαν σαν να με γνωρίζουν αρκετό καιρό. Ξέρω ότι η ομάδα μου έχει φανατικούς φιλάθλους που είναι σαν τρελοί για τον ΟΦΗ. Θυμάμαι πέρυσι τον αγώνα με τον Πανσερραϊκό. Φοβερός κόσμος. Αυτός ο κόσμος αξίζει κάθε θυσία και φυσικά όλοι οι παίκτες πρέπει να κάνουμε τα πάντα μέσα στο γήπεδο ώστε να μην απογοητεύσουμε ποτέ. Για να συμβεί αυτό σε κάθε αγώνα είτε με ισχυρό αντίπαλο, είτε υποτιθέμενο εύκολο, όλοι οι παίκτες πρέπει να δίνουμε τα πάντα από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό. Δεν σας κρύβω ότι περιμένω πως και πως τον αγώνα της ερχόμενης Δευτέρας να αγωνισθώ μπροστά στους φιλάθλους του ΟΦΗ. Φυσικά είναι γνωστό ότι αυτός που έχει την αποκλειστική ευθύνη για το ποιοι παίκτες θα αγωνισθούν είναι ο προπονητής μας. Όμως για μένα είναι σημαντική στιγμή το πρώτο μου παιχνίδι μέσα στο γήπεδο μας. Το Ηράκλειο είναι μια σύγχρονη πόλη που προσφέρει πολλές ανέσεις στους επισκέπτες και στους μόνιμους κατοίκους».



Μακάμπι Τελ Αβίβ: Αλλαγή έδρας για τα ματς με τον Παναθηναϊκό AKTOR και με περισσότερους φιλάθλους
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Αλλαγή έδρας για τα ματς με τον Παναθηναϊκό AKTOR και με περισσότερους φιλάθλους
Σούπερ προσφορά* από το Pamestoixima.gr για τη σημερινή μάχη του Παναθηναϊκού στη Euroleague
Σούπερ προσφορά* από το Pamestoixima.gr για τη σημερινή μάχη του Παναθηναϊκού στη Euroleague
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Παντρεύεται στην Ελλάδα το καλοκαίρι - Πού θα γίνει ο γάμος (vid)
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Παντρεύεται στην Ελλάδα το καλοκαίρι - Πού θα γίνει ο γάμος (vid)
Ολυμπιακός - Άστον Βίλα: Με 1.600 φιλάθλους οι Άγγλοι στο «Γ. Καραϊκάκης»
Ολυμπιακός - Άστον Βίλα: Με 1.600 φιλάθλους οι Άγγλοι στο «Γ. Καραϊκάκης»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved