Παγώνης: «Με τέτοιο κόσμο δεν φοβόμαστε»

Παγώνης: «Με τέτοιο κόσμο δεν φοβόμαστε»

Ο 26χρονος αμυντικός της Παναχαϊκής μίλησε στο Onsports για τη νέα του ομάδα, τη στήριξη του Αλέξη Κούγια και για το όπλο των «κοκκινόμαυρων» στο προσεχές πρωτάθλημα.

Τον Δεκέμβριο του 2008 και έπειτα από προσωπικές ενέργειες του Αλέξη Κούγια, ο οποίος τότε ήταν μεγαλομέτοχος του ΠΑΣ Γιάννινα, η ομάδα της Ηπείρου συμφωνούσε με τον Κώστα Παγώνη και τον έπαιρνε από τον Ατρόμητο της Super League. Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής μετά από 1,5 χρόνο αποχαιρέτησε τον «Άγιαξ της Ηπείρου» και συνέχισε για δύο χρόνια δανεικός στον Εθνικό. Τελικά, αυτό το καλοκαίρι το… μαρτύριο των ατομικών προπονήσεων στον ΠΑΣ διακόπηκε. Αιτία ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος συμφώνησε με τους «κυανόλευκους» και τον πήρε στην Παναχαϊκή.

Ο Παγώνης έπειτα από αρκετές ημέρες στην ομάδα της Πάτρας έχει βγάλει τα πρώτα συμπεράσματα και σε δηλώσεις του στο Onsports χαρακτήρισε όπλο την παρουσία του κόσμου και το εξαιρετικό κλίμα στα αποδυτήρια.

«Όταν με κάλεσε στο τηλέφωνο ο κύριος Κούγιας δεν το σκέφτηκα ούτε λεπτό», ανέφερε αρχικά ο αριστερός μπακ των «κοκκινόμαυρων» και συνέχισε: «Είχαμε άψογη συνεργασία στον ΠΑΣ Γιάννινα. Το οικονομικό δεν με απασχόλησε. Το μόνο που ήθελα ήταν να παίξω μπάλα σε μία μεγάλη ομάδα και χάρηκα που μου έδωσε αυτή την ευκαιρία. Είναι συνεχώς στο πλευρό μας, μας βοηθάει ψυχολογικά και γνωρίζουμε όλοι ότι το παν για την επιτυχία είναι η διοίκηση».

Ο νεοαποκτηθείς μπακ πήρε μία γεύση από την παρουσία του κόσμου στο φιλικό ματς που έδωσε η Παναχαϊκή με αντίπαλο την ΑΕΚ. Και η αλήθεια είναι ότι εντυπωσιάστηκε: «Στον αγώνα αυτό διαπίστωσα από κοντά πόσο μεγάλη ομάδα είναι η Παναχαϊκή. Ο κόσμος ήταν εντυπωσιακός. Εάν έχουμε τέτοια συμπαράσταση και στο πρωτάθλημα, τότε δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Χρειαζόμαστε τους οπαδούς κοντά μας, για να μας σπρώξουν σε μία πρωταγωνιστική πορεία».

Σε ό,τι αφορά στους στόχους της επόμενης σεζόν, ο Παγώνης είπε: «Ας μην κρυβόμαστε. Το πρωτάθλημα είναι πολύ δύσκολο και εμείς μία νέα ομάδα με πολλούς καινούριους ποδοσφαιριστές και έναν αξιόλογο προπονητή. Ίσως εμείς είμαστε οι ευνοημένοι της κατάστασης που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο, γιατί θα έχουμε την ευκαιρία να «δέσουμε» και να παρουσιάσουμε ένα ομοιογενές σύνολο. Έχουμε τη μπάλα χαμηλά, δεν λέμε μεγάλα λόγια, αλλά αυτονόητο είναι ότι η θέση της Παναχαϊκής είναι στη Super League και θα κάνουμε τα πάντα για να την επαναφέρουμε εκεί».

Όσο για το όπλο των Αχαιών στο νέο πρωτάθλημα; «Μου έχει κάνει μεγάλη εντύπωση το κλίμα μεταξύ των παικτών. Αυτό θα είναι το ατού μας. Φυσικά, έχουν έρθει ποδοσφαιριστές με μεγάλη εμπειρία και είναι πολύ σημαντικό να δουλεύεις με τέτοιους συμπαίκτες. Με τη βοήθεια του κόσμου και προσηλωμένοι στον στόχο μας είναι βέβαιο ότι θα έχουμε επιτυχημένη πορεία στο πρωτάθλημα».



Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Η FA ερευνά τον Σάντρο Τονάλι για παραβάσεις που αφορούν στοιχηματισμό
Η FA ερευνά τον Σάντρο Τονάλι για παραβάσεις που αφορούν στοιχηματισμό
Βρέθηκαν και συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
Βρέθηκαν και συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
Μπαρτσελόνα: Θέλει να μείνει και τη νέα σεζόν ο Λεβαντόφσκι
Μπαρτσελόνα: Θέλει να μείνει και τη νέα σεζόν ο Λεβαντόφσκι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved