Κούγιας για δωροδοκία και γηπεδικό

Κούγιας για δωροδοκία και γηπεδικό

Ο πρόεδρος της Παναχαϊκής θα δώσει συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη (14/09) στις 16:00 και θα αναφερθεί τόσο στην υπόθεση δωροδοκίας, όσο και στην κόντρα με την Ερασιτεχνική για το θέμα του γηπέδου.

Ο Αλέξης Κούγιας εξέδωσε την Τρίτη (13/09) ανακοίνωση, υποστηρίζοντας ότι ο γενικός γραμματέας της Ερασιτεχνικής και ο έφορος διέπραξαν ποινικά αδικήματα, ενώ υποστήριξε ότι: «Ειδικός δικαστικός πραγματογνώμων αποκάλυψε με ειδική γνωμάτευση το στήσιμο της δήθεν δωροδοκίας στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Χερσονήσου».

Αναλυτικά, ο πρόεδρος της Παναχαϊκής ανέφερε:

«1)Χτες το απόγευμα ο γενικός γραμματέας της ερασιτεχνικής Παναχαϊκήςκ. Τσαούσογλου και ο έφορος κ. Βασίλης Τσούνας έσπασαν την κλειδαριά της πόρτας που συνδέει τις εγκαταστάσεις της ερασιτεχνικής Παναχαϊκής με τις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ και δια της βίας εισήλθαν στο βοηθητικό γήπεδο χωρίς προηγουμένη άδεια της ΠΑΕ του οποίου γηπέδου έκαναν και αυθαίρετη χρήση.

Ο υπάλληλος Νάτσης Αηδόνης ειδοποίησε τους κ. Τσαρτόλια και κ. Παπαθωμά οι οποίοι αμέσως πήγαν στο γήπεδο και ρώτησαν για ποιο λόγο έκαναν αυτήν την παράνομη πράξη (διέπραξαν το αδίκημα της αυτοδικία που τιμωρείται από τον ποινικό κώδικα με ποινή φυλάκισης ) και απάντησε ο Τσαούσογλου ότι αφού ο Κούγιας δεν μας δίνει λεφτά εμείς θα σπάμε την κλειδαριά κάθε μέρα.

Μετά από λίγο έφτασε στον χώρο ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ Παναχαϊκή κ. Λεωνίδας Παπαθωμάς και ρώτησε ποιος το έκανε αυτό και ο κύριος Τσούνας απάντησε πως την κλειδαριά την έσπασε ο κύριος Τσαούσογλου και αμέσως μετά του είπε ότι αυτό θα το κάνουμε κάθε μέρα και αύριο θα μπούμε και στο κυρίως γήπεδο. Τότε ο κ. Παπαθωμάς πήρε το ν κ. Κούγια τηλέφωνο και έδωσε το κινητό του στον κ. Τσούνα να μιλήσει με τον κ. Κούγια.

Ο κ. Κούγιας έκανε την ίδια ερώτηση στον κ. Τσούνα και πήρε την ίδια απάντηση. Τότε ο κ. Κούγιας του είπε πως αυτό είναι παράνομο και είναι αυτόφωρο αδίκημα και αυτός του απάντησε με μια άσχημη λέξη και μάλιστα διέπραξε το αδίκημα της εκβιάσεως λέγοντας στον κ. Κούγια ότι αν δεν μας δώσεις χρήματα εμείς αύριο θα μπούμε στο κυρίως γήπεδο και μπασκετμπολίστες είμαστε, θα το σπάσουμε.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή λυπάται ιδιαίτερα που στην ερασιτεχνική έχασαν την ψυχραιμία τους και διαπράττουν ποινικά αδικήματα θέλοντας να προκαλέσουν ένταση και αντιπαραθέσεις αλλά η ΠΑΕ Παναχαϊκή και ο κ. Κούγιας δεν θα τους ακολουθήσουν και θα ζητήσουν την εφαρμογή του νόμου.

Αύριο ειδικό συνεργείο θα βάλει νέα κλειδαριά και ελπίζουμε η Ερασιτεχνική Παναχαϊκή να σεβαστεί την νομιμότητα. Κατά του κ. Τσαούσογλού και του κ. Τσούνα υπεβλήθη μήνυση για αυτοδικία και αύριο ο κ. Κούγιας θα υποβάλει μήνυση για εκβίαση του κ. Τσούνα.

2)Ειδικός δικαστικός πραγματογνώμονας απεκάλυψε με ειδική γνωμάτευση το στήσιμο της δήθεν δωροδοκίας στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Χερσονήσου.

Ο ειδικός πραγματογνώμονας με γραπτή γνωμοδότηση του προς την Πειθαρχική Επιτροπή της Football League και προς τον αντιεισαγγελέα κύριο Κορέα αποκάλυψε ότι το δήθεν υποκλαπέν τηλεφώνημα Σταθάκη - Κουβαρα είναι κατασκευασμένο από τον Σταθάκη και ότι η παράνομη υποκλοπή έγινε από το τηλέφωνο που χρησιμοποιούσε ο Σταθάκης με ανοιχτή ακρόαση.

3)Το απόγευμα στις 4 μ.μ στο γραφείο του κυρίου Κούγια στην Αγυιά θα δώσει συνέντευξη τύπου για τα ως άνω θέματα».

 



Δ. Γιαννακόπουλος: Επέστρεψε στο ΟΑΚΑ και γνώρισε την αποθέωση!
Δ. Γιαννακόπουλος: Επέστρεψε στο ΟΑΚΑ και γνώρισε την αποθέωση!
Επίσημη η παραμονή του Τσάβι στην Μπαρτσελόνα
Επίσημη η παραμονή του Τσάβι στην Μπαρτσελόνα
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Νάτοι, νάτοι οι Πρωταθλητές» - Η ατμόσφαιρα στην «OPAP Arena» κι η αποθέωση
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Νάτοι, νάτοι οι Πρωταθλητές» - Η ατμόσφαιρα στην «OPAP Arena» κι η αποθέωση
Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι: Εκτός Χουάντσο και Μπάλντγουιν
Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι: Εκτός Χουάντσο και Μπάλντγουιν
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved