Γκουεΐ: «Ήθελα να παίζω»

Γκουεΐ: «Ήθελα να παίζω»

Ο Μαρκ Γκουεΐ υποστήριξε ότι έφυγε από τον ΟΦΗ λόγω των οικονομικών προβλημάτων αλλά και λόγω της μη χρησιμοποίησής του από τον Νίκο Αναστόπουλο.

Ο Ιβοριανός νυν επιθετικός του Παναιτωλικού σε ραδιοφωνική συνέντευξή του στον «Athletic Radio», τόνισε πως δεν έχει τίποτα εναντίον του ΟΦΗ ή των φιλάθλων του, επέλεξε όμως να φύγει για αγωνιστικούς και οικονομικούς λόγος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε

Για το γιατί έφυγε από τον ΟΦΗ: «Έφυγα από την ομάδα και για το αγωνιστικό αλλά και για το οικονομικό κομμάτι. Δεν μου άρεσε όταν ο προπονητής με έβγαλε από την ομάδα επειδή πέτυχα ένα γκολ σε δύο αγώνες. Ήταν επιλογή του προπονητή να μην με βάζει όταν την ίδια ώρα ο παίκτης που χρησιμοποιούνταν στην θέση μου δεν σκόραρε. Δεν έχω τίποτα με τον κόσμο του ΟΦΗ αλλά βρέθηκα σε πολύ δύσκολη θέση λόγω του οικονομικού θέματος αλλά και επειδή δεν αγωνιζόμουν».

Για το πότε το αποφάσισε: «Μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων, αισθανόμουν άσχημα όμως παρ’ όλα αυτά ήθελα να παίξω για τον κόσμο και τον ΟΦΗ. Ωστόσο ο προπονητής δεν μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω. Ήθελα να προσφέρω στην ομάδα όμως δεν μου το επέτρεψε ο προπονητής».

Για την μεταγραφή στον Παναιτωλικό: «Συζήτησα με τον μάνατζερ μου, υπήρχε μια πρόταση από τον Παναιτωλικό και αποφάσισα να πάω. Ήθελα να μείνω στην ομάδα όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Υπάρχουν στο ποδόσφαιρο και δύσκολες στιγμές όμως δεν μπορούσα να κάνω την δουλειά μου».

Για το αν έχει αναμνήσεις από τον ΟΦΗ: «Έφυγα από την ομάδα αλλά με ευχάριστες αναμνήσεις από τον κόσμο και την Κρήτη. Πιστεύω ότι η ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοι του ΟΦΗ στο γήπεδο θα βοηθήσει σημαντικά εν όψει της συνέχειας. Ήταν τέτοιες οι συνθήκες που δεν μπόρεσα να παραμείνω περισσότερο στον ΟΦΗ».

Για το αν μπορεί να ανέβει ο ΟΦΗ: «Ο ΟΦΗ έχει πολύ καλούς παίκτες και έχει ελπίδες για την άνοδο. Εκτιμώ ότι ο ΟΦΗ είναι μέσα στους διεκδικητές της ανόδου και τα πάντα είναι ανοικτά».

Για τα δεδομένα στους Κρητικούς: «Πιστεύω ότι το οικονομικό επηρεάζει τους παίκτες. Υπάρχουν παίκτες που έχουν οικογένειες και έχουν να πληρωθούν έξι μήνες. Το οικονομικό πρόβλημα του ΟΦΗ έχει επηρεάσει και το αγωνιστικό κομμάτι. Είναι πολύ δύσκολο για τους παίκτες να ανταποκριθούν αν και έχουν την διάθεση για να βοηθήσουν».

Για την διοίκηση της ομάδας του Ηρακλείου: «Οι σχέσεις μεταξύ των παικτών και της διοίκησης είναι καλές. Όμως όταν δεν πληρώνονται οι παίκτες τότε τα πράγματα είναι δύσκολα. Εκείνοι πρέπει να δίνουν κάθε Κυριακή τον καλύτερο εαυτό τους και με τι μυαλό θα παίξουν όταν τους οφείλονται χρήματα;».

Για το πώς αισθάνεται μακριά από τον ΟΦΗ: «Λυπάμαι πολύ που έφυγα. Ακόμα και η οικογένεια μου ήταν ΟΦΗ. Λυπάμαι που πήγαν τα πράγματα έτσι και δεν μπόρεσα να αποδώσω το 100% των δυνατοτήτων μου. Είχα την διάθεση να προσφέρω όσο μπορούσα. Η οικογένεια μου πέρασε πολύ καλά στο Ηράκλειο και πρέπει να ευχαριστήσω τους φιλάθλους του ΟΦΗ που ήταν δίπλα μου».



Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved