«Είμαι άρρωστος με την Δόξα»

«Είμαι άρρωστος με την Δόξα»

«Άρρωστος» με την Δόξα Δράμας τόνισε ότι είναι μέσω του Onsports, o Aλέξης Κουμπρόγλου.

Ο 20χρονος επιθετικός , ο οποίος είναι γέννημα- θρέμμα  Δραμινός, παραχώρησε συνέντευξη στο Onsports και μίλησε αρχικά για το κλίμα αβεβαιότητας που επικρατεί στο σύλλογο σχετικά με την κατηγορία  που θα αγωνίζεται την νέα χρονιά, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Τεχνικό τιμ, ποδοσφαιριστές, διοίκηση και κόσμος περιμένουμε την απόφαση και ευελπιστούμε ότι θα είναι με το μέρος».

Επίσης, αναφέρθηκε στις… πρωτόγνωρες εμπειρίες που γνώρισε το φετινό καλοκαίρι αναφορικά με τα play off, ενώ… μέλι «έσταξε»  για την διοίκηση, το τεχνικό τιμ και τον κόσμο της ομάδας, τονίζοντας  πως η Δόξα Δράμας είναι μία από τις πιο υγιείς ομάδες και της αξίζει μία θέση στην Σούπερ Λιγκ.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Αλέξη Κουμπρόγλου στο Onsports:

-Η Δόξα Δράμας είναι από τις ομάδες που περιμένει την απόφαση για το που θα αγωνίζεται την νέα χρονιά…

«Σίγουρα όλοι περιμένουμε με ανυπομονησία την τελική απόφαση. Τεχνικό τιμ, ποδοσφαιριστές, διοίκηση και κόσμος περιμένουμε την απόφαση και ευελπιστούμε ότι θα είναι με το μέρος. Αν, όντως, γίνει κάτι τέτοιο, τότε θα είναι και η πιο δίκαιη».

-Δηλαδή, ποια απόφαση είναι δίκαιη, σύμφωνα με εσένα;

«Η Δόξα αξίζει μία θέση στην Σούπερ Λιγκ, είναι χωρίς καμία αμφιβολία μία από τις πιο υγιείς ομάδες που υπάρχουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με διοίκηση και κόσμο που είναι κοντά στην ομάδα. Ελπίζω να βρεθούμε εκεί που αξίζει να είμαστε».

-Να φανταστώ σημαντικές οι εμπειρίες που αποκόμισες από τα Play off….

«Σίγουρα υπό άλλες συνθήκες θα ήταν πιο σημαντικές οι εμπειρίες που θα έπαιρνα, αλλά όπως και να έχει κατεβήκαμε δώδεκα παλικάρια, για να σώσουμε την υπόληψη και την ιστορία της ομάδας μας. Στάθηκα διπλά σε μεγάλα ονόματα, όπως τον Γελαδάρη, Χλωρό, Τσιμπλίδη και όλα τα παιδιά. Θέλω να τους ευχαριστήσω, για τις συμβουλές τους προς εμάς του μικρούς της ομάδας. Είναι τιμή για εμένα που αγωνίστηκα μαζί τους».

-Όπως και να έχει όμως γνώρισες πρωτόγνωρες  συνθήκες….

«Κατεβήκαμε απροετοίμαστοι. Χωρίς καμία υπερβολή, μας μάζεψαν από τις παραλίες. Ήμασταν απροπόνητοι. Φοβόμασταν μην πάθει κανείς τίποτα. Παρ’ όλα αυτά  βρήκαμε τα ψυχικά αποθέματα και σταθήκαμε στο ύψος των περιστάσεων. Υπό άλλες συνθήκες θα μπορούσαμε να κάνουμε και την έκπληξη».

-Την φετινή χρονιά θα αγωνίζεσαι στην ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας σου. Ποιες είναι οι προσωπικές σου φιλοδοξίες;

«Προσπαθώ κάθε μέρα να αποδείξω ότι δεν είμαι τυχαία σε αυτήν την ομάδα. Είναι η ομάδα της καρδιάς μου, τη αγαπώ πολύ γιατί είμαι ‘άρρωστος’ με την Δόξα Δράμας. Σίγουρα θα μου δοθούν οι ευκαιρίες και χωρίς καμία αμφιβολία θα της αρπάξω. Πιστεύω πολύ στην ομάδα και τον προπονητή μου. Ελπίζω να πάνε όλα καλά».

-Πες μου δύο λόγια για τον τεχνικό της Δόξας, Απόστολο Χαραλαμπίδη…

«Ο προπονητής μας πήρε μία ομάδα και από το που θενά κατάφερε μέσα σε δύο εβδομάδες να μας δέσει όλους και να αφομοιώσει την φιλοσοφία του πάνω μας, άλλωστε τα αποτελέσματα έχουν φανεί και στους αγώνες που έχουμε δώσει μέχρι τώρα».



ΑΕΚ - Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
ΑΕΚ - Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Ο «τελικός της χρονιάς» στην Μπολόνια για τον Παναθηναϊκό AKTOR - Η ώρα και το κανάλι
Ο «τελικός της χρονιάς» στην Μπολόνια για τον Παναθηναϊκό AKTOR - Η ώρα και το κανάλι
Σεπόλια: Ένοχος για βιασμό, αθώος για εμπορία ο Ηλίας Μίχος - Αθώα για μαστροπεία η μητέρα
Σεπόλια: Ένοχος για βιασμό, αθώος για εμπορία ο Ηλίας Μίχος - Αθώα για μαστροπεία η μητέρα
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Βίρτους - Παναθηναϊκός AKTOR και Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Βίρτους - Παναθηναϊκός AKTOR και Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved