Παντελή: «Θα φτάσουμε στα άκρα»

Παντελή: «Θα φτάσουμε στα άκρα»

Ως κόντρα συμφερόντων μεγαλοπαραγόντων, στημένων αγώνων και λανθασμένων αποφάσεων χαρακτήρισε ο εν δυνάμει πρόεδρος του Ηρακλή, το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Ανδρέας Παντελή μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «NovaΣΠΟΡ FM» σχετικά με την πειθαρχική δίωξη που άσκησε η ΕΠΟ στον ίδιο και στην ΠΑΕ και υποστήριξε ότι δεν θα σταματήσει να αγωνίζεται για τη δικαίωση του Ηρακλή.

Αναλυτικά δήλωσε:

Για την πειθαρχική δίωξη που άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ στο πρόσωπό του:

«Δεν είναι κάτι παράξενο, βλέποντας τον τρόπο που σκέφτονται και λειτουργούν στην Ομοσπονδία. Ήταν αναμενόμενη η αντίδρασή τους. Έχουν διαλέξει έναν δρόμο, τον οποίο θεωρούν ότι είναι ο ευκολότερος για αυτούς. Ο Ηρακλής θα συνεχίσει τον δρόμο που έχει χαράξει. Οι εκφοβισμοί, οι απειλές και τα όποια παραληρήματα δεν θα μας επηρεάσουν. Θεωρώ ότι έπρεπε να γίνουν άλλα πράγματα πριν φτάσουμε σε αυτό το σημείο. Ο Ηρακλής δεν είναι ο χειρότερος των χειροτέρων και να πληρώσει εκείνος την μεγαλύτερη απειλή. Θεωρώ ότι έχουμε ξεφύγει. Δεν έχουν τηρηθεί οι σαφείς κανονισμοί και νόμοι. Έτσι, να μην παραπονιούνται για τις εξελίξεις».

Για τις επόμενες κινήσεις του Ηρακλή, προκειμένου να διασφαλίσει τη συμμετοχή του στη Σούπερ Λίγκα:

«Έχουμε πει ότι θα κάνουμε όλες εκείνες τις κινήσεις που χρειάζονται για να διασφαλίσουμε τα συμφέροντά μας. Στην περίπτωση του Ηρακλή η Ομοσπονδία αντιδρά με αστραπιαίες κινήσεις, ενώ σε άλλες περιπτώσεις δεν έχει κινήσει την οποιαδήποτε διαδικασία. Την περασμένη εβδομάδα έκαναν κάποιες δηλώσεις οι παράγοντες του Αστέρα Τρίπολης, που ήταν άκρως δυσφημιστικές για το ποδόσφαιρο, και μάλλον δεν τις έχουν ακούσει. Αυτό, όμως, αφορά εκείνους και όχι εμάς».

Για τα ασφαλιστικά μέτρα και την επιστολή που ετοιμάζουν στην UEFA:

«Έχει συμπληρωθεί ολόκληρη η δικογραφία και αύριο το πρωί θα καταθέσουμε ασφαλιστικά μέτρα στο δικαστήριο. Όσον αφορά την UEFA, πρόθεσή μας είναι να τους ενημερώσουμε και θα τους αποδείξουμε τι ακριβώς έχει γίνει».

Για τη μεταγραφική ενίσχυση του Ηρακλή:

«Εμείς συνεχίζουμε να κάνουμε μεταγραφές σαν ομάδα της Σούπερ Λίγκας. Δεν μπορεί να επιβιώσει αυτός ο τρόπους που έχουν επιλέξει. Θα οδηγηθεί το ποδόσφαιρο σε μαρασμό και θα καταστραφεί. Έχει καταντήσει να προσφέρει καταφύγιο σε αντιμαχόμενους, επειδή δεν έχει προστατευτεί. Δεν είναι πλέον άθλημα, όπως το έχω ζήσει στην Ελλάδα. Είναι κόντρα συμφερόντων, μεγαλοπαραγόντων, στημένων αγώνων και λανθασμένων αποφάσεων. Άρα, να μην παραπονούμαστε για αυτούς που σκοτώνονται μεταξύ τους. Προκαλούμε με τον τρόπο που λειτουργεί το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα».

Για το αν σκέφτεται να αποχωρήσει από τον Ηρακλή στο ενδεχόμενο που υπάρξει αρνητική τροπή στην υπόθεση:

«Δεν ήρθα εδώ για να φύγω. Θα μείνω και θα προστατέψω τα συμφέροντα του Ηρακλή. Αυτό που με απογοητεύει είναι ότι υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά. Υπάρχει μια ειλημμένη απόφαση να ζημιωθεί ο Ηρακλής, κάτι που θα προσπαθήσω να πολεμήσω».

Για το αν σκοπεύει να κινηθεί κατά φυσικών προσώπων:

«Έχουμε ακούσει πάρα πολλά πράγματα όσον αφορά τις αποφάσεις του Εφετείου. Περιμένουμε την απόφαση για τα ασφαλιστικά μέτρα για το Διαιτητικό Δικαστήριο και το Εφετείο. Αν πάνε όλα καλά, τότε θα κινηθούμε κατά όσων θεωρούμε ότι είχαν δόλο σε αυτή την υπόθεση».



Παναθηναϊκός ΑΚΤΟΡ: Οι διαιτητές του Game 2 με τη Μακάμπι
Παναθηναϊκός ΑΚΤΟΡ: Οι διαιτητές του Game 2 με τη Μακάμπι
Νέο σκάνδαλο στην Premier League: Συνελήφθησαν δύο παίκτες για βιασμό και σεξουαλική επίθεση
Νέο σκάνδαλο στην Premier League: Συνελήφθησαν δύο παίκτες για βιασμό και σεξουαλική επίθεση
Super League: Ντέρμπι κορυφής ΑΕΚ - Παναθηναϊκός | Επικίνδυνοι έξοδοι για ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό
Super League: Ντέρμπι κορυφής ΑΕΚ - Παναθηναϊκός | Επικίνδυνοι έξοδοι για ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό
Αγωνία για Λούκα Βιλντόζα - Διάρρηξη στο σπίτι του
Αγωνία για Λούκα Βιλντόζα - Διάρρηξη στο σπίτι του
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved