Μανταίος: «Απόφαση Master Chef για ΑΟΚ, Βόλο»

Μανταίος: «Απόφαση Master Chef για ΑΟΚ, Βόλο»

Για όλα όσα συμβαίνουν στην ΑΕΛ από την ολοκλήρωση του προηγούμενου πρωταθλήματος μέχρι σήμερα μίλησε στο «Nova ΣΠΟΡ FM» ο υπεύθυνος επικοινωνίας του θεσσαλικού συλλόγου Γιώργος Μανταίος.

Για τις ευθύνες της διοίκησης της ΑΕΛ ο Μανταίος δεν κρύφτηκε, ωστόσο επεσήμανε ότι η ομάδα δέχτηκε πισώπλατα χτυπήματα,  προκειμένου να υποβιβαστεί. Χαρακτήρισε απόφαση «Master Chef» αυτή για Καβάλα και Ολυμπιακό Βόλου, ενώ τοποθετήθηκε και για την φετινή ομάδα που έχει φτιάξει ο Κρις Κόουλμαν.

Διαβάστε τα κυριότερα από όσα είπε ο Γιώργος Μανταίος στον «Nova ΣΠΟΡ FM»:

Για την επιτυχία της Εθνικής ομάδας στο Ισραήλ:
«Το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό είναι η δήλωση του Κατσουράνη μετά το ματς: “Οι παράγοντες κάνουν ό,τι μπορούν να θάψουν το ποδόσφαιρο, και εμείς να το κρατήσουμε στη Γη” . Αυτό πιστεύω και εγώ. Υπάρχουν πολλοί ποδοσφαιριστές μετά το 2004 που προσπαθούν να λειτουργήσουν στα ευρωπαϊκά πρότυπα και υπάρχουν παράγοντες που έχουν μείνει στη δεκαετία του '70 και '80».

Για το αν η ΑΕΛ θα μπορούσε να σταθεί στη Super League:
«Έχουμε ομάδα και για τις δύο κατηγορίες και για Super League και για τη Football League. Έχουμε φτιάξει μια ομάδα που δεν έχει καμία σχέση με την περσινή ούτε σε οργανωτικό επίπεδο, με καλούς Έλληνες στην πλειοψηφία τους είναι Λαρισαίοι, σωστές επιλογές ξένων κι έναν καλό προπονητή που μας έχει κερδίσει όλους από την πρώτη στιγμή. Από τα φιλικά των ομάδων και τα ματς της 1ης αγωνιστικής, καταλαβαίνουμε πως έχουμε ομάδα που πολύ εύκολα θα μπορούσε να σταθεί στη Super League».

Για τους λόγους του περσινού αγωνιστικού υποβιβασμού:
«Συγκερασμός διαιτητικών σφαλμάτων και δικών μας λανθασμένων επιλογών. Στοχοποιηθήκαμε από ανθρώπους που ίσως δεν περίμεναν πως θα μας έβρισκαν τόσο αδύναμους. Πίστευαν πως ήμασταν για 5η θέση -όπως πιστεύαμε κι εμείς πως είχαμε φτιάξει μια τέτοια ομάδα- και θα μας έριχναν στην 10η. Όταν όμως είσαι για 10η τελικά είναι εύκολο να έρθεις στη 14η και να πέσεις. Εμείς κάναμε πολλά λάθη. Όμως Οκτώβριο-Νοέμβριο, όταν παίζαμε καλό ποδόσφαιρο έγιναν λάθη εναντίον μας και μείναμε πίσω. Μετά με 11 βαθμούς τι να κάνεις; Θα έπρεπε να είναι πολύ καλύτερα οργανωμένο το ποδοσφαιρικό τμήμα».

Για την απόφαση να παραμείνουν κατηγορία Ολυμπιακός Βόλου και Καβάλα:

«Έχουμε κάνει αίτηση αναίρεσης μιας απόφασης που την χαρακτήρισαν μαϊμού τραβεστί, ερμαφρόδιτη. Η Επιτροπή Εφέσεων ήταν υποχρεωμένη να υποβιβάσει τις ομάδες και όχι να τους επιβάλει αφαίρεση βαθμών, κάτι που δεν προβλέπεται πουθενά από το πειθαρχικό Δίκαιο της ΕΠΟ. Έγινε ένα μαγείρεμα και βγήκε απόφαση Master Chef. Δεν έχουμε την παραμικρή αμφιβολία για την ενοχή τους γιατί υπάρχει συνομιλία στην οποία ακούγεται να συζητά ο Μπέος και να λέγεται πως το ματς με την ΑΕΛ έχει ‘κουμπωθεί’. Μάλιστα, υπάρχουν και συγκεκριμένες φάσεις και στα δύο μεταξύ μας παιχνίδια στα οποία αδικηθήκαμε. Για τις ομάδες και τους παίκτες είναι κρίμα γιατί έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο, αλλά έτσι είναι το πράγμα. Είναι κρίμα για ποδοσφαιριστές όπως για παράδειγμα ο Ζαραδούκας που έγινε διεθνής. Αυτό που έγινε με τις αποφάσεις ήταν ένα παραλήρημα. Άλλες επιτροπές συνεδριάζουν εξπρές και σε άλλες περιμένουν μέρες. Είδαμε τι έγινε και με τα σκεπτικά των αποφάσεων που είδαμε να βγαίνουν είτε αυθημερόν, είτε μετά από δύο εβδομάδες».

Για το αν ενδεχόμενος υποβιβασμός των δύο ομάδων σημαίνει πως θα υπάρξει κάθαρση:
«Δεν επέρχεται καν μερική κάθαρση. Αν δεν πληρώσει καμία ομάδα και απλά μείνει στη φυλακή ο Μπέος και καταζητείται ο Ψωμιάδης, θα έχει επέλθει κάθαρση; Ο κόσμος δεν πρόκειται ποτέ να πειστεί όσο το ποδόσφαιρο είναι συνυφασμένο με στοίχημα και μάνατζερ. Στην Ιταλία μετά το σκάνδαλο του 2006, είδαμε και νέα. Αυτό που λέμε είναι να γίνει επιτέλους μια αρχή».

Για την οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ΑΕΛ, αλλά και τη στάση του κόσμου της Λάρισας:
«Είμαστε σε καλή οικονομική κατάσταση, αλλά οφείλουμε να παραδεχθούμε πως ο υποβιβασμός μας έφερε προβλήματα. Σίγουρα θα υπάρξουν καθυστερήσεις στις πληρωμές κάτι που συμβαίνει παντού όμως. Η παρουσία Πηλαδάκη, ενός ανθρώπου που δεν θέλει να χρωστάει είναι εγγύηση. Ο πρόεδρος ανέβασε την ομάδα, έφτιαξε γήπεδο, κατακτήσαμε Κύπελλο. Ο κόσμος είναι αλάνθαστος κριτής γι’ αυτό πέρυσι είχε αποδοκιμάσει, ενώ φέτος υπάρχει απίστευτη συσπείρωση χωρίς να νοιάζεται για την κατηγορία που θα αγωνιστούμε».

Για τον Παναγιώτη Μπαχράμη: «Κάναμε ένα φιλικό στη μνήμη του αδικοχαμένου Παναγιώτη Μπαχράμη. Παρούσα στο ΑΕΛ FC Arena και η οικογένειά του και τα έσοδα διατέθηκαν για αυτήν. Ήρθε 9.000 κόσμος, κάτι που είχε συμβεί και στο προηγούμενο φιλικό. Όπως είπαμε, έχει συσπειρωθεί ο κόσμος».



Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Η FA ερευνά τον Σάντρο Τονάλι για παραβάσεις που αφορούν στοιχηματισμό
Η FA ερευνά τον Σάντρο Τονάλι για παραβάσεις που αφορούν στοιχηματισμό
Βρέθηκαν και συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
Βρέθηκαν και συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
Μπαρτσελόνα: Θέλει να μείνει και τη νέα σεζόν ο Λεβαντόφσκι
Μπαρτσελόνα: Θέλει να μείνει και τη νέα σεζόν ο Λεβαντόφσκι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved