«Κατάλυση κάθε έννοιας δικαιοσύνης»

«Κατάλυση κάθε έννοιας δικαιοσύνης»

Ο σύνδεσμος των οργανωμένων οπαδών του Ηρακλή «Athens Club» εξέδωσε ανακοίνωση για τα όσα διαδραματίστηκαν την Τρίτη (30/08) στην ΕΠΟ.

Αναλυτικά οι οπαδοί του Ηρακλή ανέφεραν:

«Σήμερα γίναμε μάρτυρες ενός ακόμα επεισοδίου κατάλυσης κάθε έννοιας δικαιοσύνης. Η επιτροπή εφέσεων της αμαρτωλής ομοσπονδίας παρέκαμψε την ουσία του σκεπτικού της απόφασης του Τακτικού Διατητικού Δικαστηρίου και επέτρεψε να εξελιχθεί μια δίκη-παρωδία συνεχίζοντας τον ανελέητο πόλεμο κατά της ομάδας μας.

Αφού καυτηριάσουμε -και πάλι- την αδιαφορία της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ προς τα μέλη του συνδέσμου μας που παραβρέθηκαν έξω από τα γραφεία της επο και -κυριολεκτικά- μπροστά στα μούτρα του ανεκδιήγητου προέδρου της, ανήρτησαν πανό κατά της αδικίας εις βάρους της ομάδας μας, θα θέλαμε να αναφερθούμε σε κάποια γεγονότα που πραγματικά μας προκαλούν αηδία. Καταγγέλλουμε λοιπόν πως κατά τη διάρκεια της εκδίκασης, περιφέρονταν εντός και εκτός της αίθουσας κάποια “άτομα” τα οποία ουδεμία σχέση είχαν με την νομική εκπροσώπηση του διεφθαρμένου σωματείου της Τρίπολης. Αποτελούσαν -όπως ανακαλύψαμε με το τέλος της διαδικασίας- την ομάδα ηθικής “συμπαράστασης” των επαιτών του μαριδάκη  -κοινώς ήταν οπαδοί του αστέρα! Το πώς αυτά τα άτομα βρέθηκαν ΜΕΣΑ στην αίθουσα μας προκαλεί απορία, όχι όμως έκπληξη. Άλλωστε μόλις χθες, ο Πιλάβιος δεχόταν κατ’ ιδίαν και για αρκετή ώρα το μεγαλομέτοχο του αστέρα Καϋμενάκη. Γιατί άραγε; Όπως δεν μας προκαλεί επιπλέον έκπληξη η παρουσία στη σημερινή εκδίκαση αντιπροσωπείας της Περιφέρειας Πελοποννήσου! Αλήθεια, με ποιό νόμιμο δικαίωμα παραβρίσκονταν αυτοί σε μια εκδίκαση επιτροπής της ομοσπονδίας; Μόλις προχθές , ο εχθρός πλέον του ΗΡΑΚΛΗ Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης είχε ζητήσει να μην υπάρχουν πολιτικές παρεμβάσεις στην αθλητική δικαιοσύνη και την ίδια ώρα έστελνε τους “εκπροσώπους” του για να εκβιάζουν τη μεροληψία των μελών της επιτροπής. Έκανε τον κόπο ο πολιτικάντης αυτός να ρίξει μια ματιά στον Πειθαρχικό Κώδικα της επο για να διαπιστώσει το δίκαιο αγώνα μας; Δε νομίζουμε.

Για τελευταίο σχόλιο, αφήσαμε την πρόσφατη τοποθέτηση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα Φάκου για την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου υπέρ του ΗΡΑΚΛΗ. Τη χαρακτηρίζει “σύννομη” γιατί -όπως ισχυρίζεται- οι αποφάσεις της επιτροπής εφέσεων είναι τελεσίδικες, βάσει του καταστατικού της επο. Αυτό είναι αλήθεια. ΟΜΩΣ ο κος Φάκος παρέλειψε να αναφέρει πως σε περίπτωση που μια ΠΑΕ θεωρεί ότι έχει γίνει παρερμηνεία του καταστατικού ή του πειθαρχικού κώδικα της επο εις βάρος της, έχει το δικαίωμα να προσφύγει στο ΑΝΩΤΑΤΟ δικαιοδοτικό όργανο της ομοσπονδίας , το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο (Καταστατικό ΕΠΟ , αρθ. 20, παρ. Ζ1α) το οποίο και αποφασίζει ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΑ για το αν έχουν παρερμηνευθεί άρθρα των διατάξεων τους (όπως στην περίπτωσή μας για το αρθ. 26 αντί του 20 για πλαστογραφία). Υπεύθυνη αρχή που θα κρίνει αν πρέπει να εκδικαστεί μια τέτοια προσφυγή είναι το ίδιο το Διατητικό Δικαστήριο και από τη στιγμή που έκρινε πως η προσφυγή της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ έχει δικαίωμα εκδίκασης, η επιτροπή εφέσεων έπρεπε να λάβει υπ’ όψiν της την απόφασή του και να μετατρέψει την ποινή σε πρόστιμο. Θυμόμαστε άλλωστε ότι πρόσφατα το Διαιτητικό είχε απορρίψει παρόμοιο αίτημα των Τρικάλων για διαφορετική όμως κατηγορία, καθώς δήλωσε αναρμόδιο, πράγμα που ΔΕΝ έκανε με τον ΗΡΑΚΛΗ. Επίσης να θυμίσουμε την προτροπή του ίδιου του προέδρου της επο προς τη διοίκηση του ΗΡΑΚΛΗ (όπως και του οφη) πως αν δε βρουν το δίκιο τους στην επιτροπή εφέσεων, υπάρχει και το Διαιτητικό!!

Προτρέπουμε λοιπόν τον κο Φάκο να ασχοληθεί με τους πραγματικούς δυσφημηστές του ελληνικού ποδοσφαίρου και να σταματήσει να δημιουργεί αρνητικό κλίμα κατά της ομάδας μας. Άλλωστε -με όλο το σεβασμό προς το θεσμό του- έχει δώσει πιο πολλές συνεντεύξεις απ’ όσες διώξεις έχει ασκήσει. Αλήθεια,  τί έχει να πει για τη λέξη “κωλοχανείο” που χρησιμοποίησε ο μεγαλομέτοχος του παραρτήματος Καϋμενάκης;

Σήμερα χάθηκε και ο Βουτσιάς. Αύριο ποιός; Ξυπνάτε εκεί στην ΠΑΕ! Αυτά τα παιδιά αποτελούν το παρόν και το μέλλον της ομάδας.

Ραντεβού όλοι στη ΔΕΘ!!!

ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΡΑΚΛΗΣ».



Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved