Παγώνης και Ανδρούτσος στην Παναχαϊκή!

Παγώνης και Ανδρούτσος στην Παναχαϊκή!

Διπλό μεταγραφικό «χτύπημα» από την ομάδα της Πάτρας, που ενισχύθηκε στην άμυνα και τη θέση του τερματοφύλακα.

Την ολοκλήρωση δύο πολύ σημαντικών μεταγραφών έκαναν γνωστή η Αχαιοί. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσαν, ήρθαν σε συμφωνία με τον ΠΑΣ Γιάννινα και πήραν την ελευθέρας του αριστερού μπακ Κώστα Παγώνη, ενώ έδωσαν τα χέρια και με τον γκολκίπερ Αποστόλη Ανδρούτσο, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Ατρόμητο. Αντίθετα, αποχώρησαν από την ομάδα οι Λιόλιος και Κουβεντάρης έπειτα από δικό τους αίτημα, ενώ επέστρεψε στον Αίαντα Σαλαμίνας ο Κοκλιώτης.

Η ανακοίνωση της Παναχαϊκής:

«Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή ανακοινώνει την απόκτηση με ελεύθερη μεταγραφή των ποδοσφαιριστών Κωνσταντινου Παγώνη και Αποστολή Ανδρούτσου.

Ο Κώστας Παγώνης είναι 26 ετών αγωνίζεται στις θέσεις του αριστερού μπακ και του αριστερού περιφερειακού κυνηγού, διεθνής με την Εθνική Ελπίδων και οι ομάδες που αγωνίσθηκε ήταν η ΠΑΕ Ακράτητος την περίοδο που ήταν στην Α! Εθνική κατηγορία , η ΠΑΕ Ατρόμητος Περιστερίου, η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννενα και η ΠΑΕ Εθνικός.

Την προηγούμενη περίοδο αγωνίστηκε στην ΠΑΕ Εθνικός με 30 συμμετοχές και ήταν συμπαίκτης του ποδοσφαιριστή της Παναχαϊκής Αλέξη Τσεμπερίδη.

Ο Αποστόλης Ανδρούτσος είναι 22 ετών αγωνίζεται στην θέση του τερματοφύλακα ήταν διεθνής με τις Εθνικές ομάδες Παίδων, Νέων και Ελπίδων, προηγούμενη ομάδα του ήταν η ΠΑΕ Ατρόμητος Περιστερίου και πέρυσι αγωνιζόταν δανεικός στην ΠΑΕ Παναιγιάλειος οπού αγωνίστηκε 25 φορές. Ο παίκτης αποκτήθηκε με ελεύθερη μεταγραφή και η ΠΑΕ Παναχαϊκή ευχαριστεί τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ατρόμητου κ. Σπανό για την συνδρομή του.

Μετά τις μεταγραφές του Παγώνη και Ανδρούτσου ζήτησαν να αποχωρήσουν από την ομάδα και έγινε δεκτό οι ποδοσφαιριστές Λιόλιος και Κουβεντάρης.

Ο Κουβεντάρης αντέδρασε απέναντι στον προπονητή της ομάδας κ. Σεροπιάν για την μη χρησιμοποίηση του στο χθεσινό φιλικό με την Καλλιθέα.

Μετά την ουσιαστική δικαίωση για το θέμα της φορολογικής ενημερότητας της ΠΑΕ Ηρακλής και μέχρι να οριστικοποιηθεί τι πρόκειται να γίνει με τις ποδοσφαιρικές ομάδες οι οποίες έχουν υποβιβαστεί σε πρώτο βαθμό αλλά δεν έχουν εκδικαστεί οι εφέσεις από την Επιτροπή Εφέσεων της Ε.Π.Ο., η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει ότι δεν θα προπονείται πλέον με την ποδοσφαιρική της ομάδα ο ποδοσφαιριστής Ζώης Κοκλιώτης.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή έχει άριστες σχέσεις με την ΠΑΕ Αίας Σαλαμίνας και δεν θέλει την δημιουργία ουδενός προβλήματος με την διοίκηση της».



Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Η FA ερευνά τον Σάντρο Τονάλι για παραβάσεις που αφορούν στοιχηματισμό
Η FA ερευνά τον Σάντρο Τονάλι για παραβάσεις που αφορούν στοιχηματισμό
Βρέθηκαν και συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
Βρέθηκαν και συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
Μπαρτσελόνα: Θέλει να μείνει και τη νέα σεζόν ο Λεβαντόφσκι
Μπαρτσελόνα: Θέλει να μείνει και τη νέα σεζόν ο Λεβαντόφσκι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved