Ουρίμπε: «Κουραστική η αβεβαιότητα»

Ουρίμπε: «Κουραστική η αβεβαιότητα»

Ο τεχνικός του Πανσερραϊκού παραχώρησε συνέντευξη και αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά και στα μεταγραφικά ζητήματα.

Ο Γιόσου Ουρίμπε μίλησε στο blog «pestoagorimou» και ρωτήθηκε τόσο για τους παίκτες που τον ενδιαφέρουν όσο και για την κατηγορία που θα αγωνίζονται την επόμενη σεζόν οι «ερυθρόλευκοι».

«Αυτή η κατάσταση μας έχει κουράσει», ανέφερε ο Ουρίμπε και συνέχισε: «Την μια ημέρα λέμε ότι θα παίξουμε στη Σούπερ Λίγκ και την άλλη στη Φουτμπολ Λίγκ. Το είπα όμως και στους συνεργάτες μου ότι εμείς στο μυαλό μας έχουμε τη Β΄ κατηγορία και αν προκύψει Σούπερ Λίγκ καλώς να έρθει. Έχουμε κάνει κάποιες κινήσεις για Σούπερ Λίγκ, θα χρειαστούμε βέβαια και αρκετές άλλες αλλά δε θέλω να το σκέφτομαι. Με πήραν από την Ισπανία να μου πουν συγχαρητήρια και τους είπε...περιμένετε να δούμε. Εδώ είναι Ελλάδα...»!

Για τους Πολάκο και Αλβάρεζ: «Ο Πολάκο είναι πολύ καλός παίκτης. Προέρχεται από τα τμήματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο. Δε μπορεί ο καθένας να παίξει σε αυτή την ομάδα, ακόμα και στη Μπαρτσελόνα Β. Δείτε που είναι τώρα οι παίκτες που δεν έπαιξαν στην πρώτη ομάδα. Είναι παίκτης με ποιότητα. Έρχεται στις Σέρρες για ένα μικρό συμβόλαιο, θέλει να κάνει βήμα στην καριέρα του και διψάει να παίξει ποδόσφαιρο. Δε θα τον κρίνω από ένα φιλικό. Ήρθε χωρίς προετοιμασία και έπαιξε για πρώτη φορά με κάποιους παίκτες χωρίς να μπορεί να συνεννοηθεί καλά μαζί τους. Είναι σημαντικό για μένα να έρχονται παίκτες που δε σκέφτονται μόνο τα λεφτά. Μου αρέσουν οι παίκτες που θέλουν πραγματικά να βοηθήσουν ενώ είναι και σε μια ηλικία που ο Πανσερραϊκός μπορεί να πάρει πράγματα από αυτόν στο μέλλον. Όσο για τον Αλβάρεζ ισχύουν τα ίδια. Τον ξέρω από μικρό, είναι καλός παίκτης, έχει το γκολ, τον ξέρω από πολύ μικρό και έχει καλή προοπτική. Τους θέλω και τους δύο. Από τη πρώτη στιγμή είχα πει στον πρόεδρο ότι αυτό που θέλω να κάνω πρώτα είναι να επανδύσουμε στους Έλληνες και όχι να φέρω 10 Ισπανούς. Αλλά τώρα μπορούμε να κάνουμε δύο τέτοιες κινήσεις που έχουν μέλλον».

Για τον Καρασαλίδη: «Καλός κεντρικός αμυντικός. Χρειαζόμαστε όμως κεντρικούς αμυντικούς με εμπειρία. Έχει πολύ καλά χαρακτηριστικά».

Για τον Μιλένκοβιτς: «Είδα κάποια βίντεο από τον Μιλένκοβιτς από όταν ήταν εδώ. Είναι ψηλός, δυνατός και έμπειρος και πιστεύω θα βοηθήσει».

Για τις επόμενες κινήσεις: «Σίγουρα θέλουμε ένα αριστερό μπακ, έναν χαφ. Πήραμε τον Ορφανό είναι καλός παίκτης αλλά θέλουμε και ακόμα έναν. Θέλουμε παίκτες στα άκρα της μεσαίας γραμμής αλλά και έναν καλό επιθετικό. Ο Βρούτσινα είναι εξαιρετικός παίκτης, μπορεί να μας βοθήσει, έχει όμως προβλήματα με τους τραυματισμούς του και χρειαζόμαστε έναν επιθετικό. Πιστεύω θέλουμε ακόμα 4-5 μεταγραφές για την Φούτμπολ Λίγκ».

Για το αν θα υπάρξουν αποχωρήσεις: «Για να πω την αλήθεια δε θέλω μια ομάδα με 30 παίκτες. Μια ομάδα με 25 παίκτες εκ των οποίων οι 8 τουλάχιστον θα είναι νεαροί και οι υπόλοιποι θα έχουν και εμπειρία θα ήταν το καλύτερο. Για κάποιους παίκτες είναι δύσκολο να παίξουν αυτή τη σαιζόν με τον Πανσερραϊκό αλλά θα μιλήσουμε με τον πρόεδρο και θα δούμε ποιες είναι οι καλύτερες λύσεις».

Τέλος, όσον αφορά τον Ανάκογλου: «Ο Ανάκογλου είναι πολύ σημαντικός για τον Πανσερραϊκό. Πολύτιμος θα έλεγα. Σαν προπονητής του Πανσερραϊκού δε θα ήθελα σε καμιά περίπτωση να πουληθεί. Είναι χρήσιμος σε όποια κατηγορία και αν είμαστε. Είναι ότι καλύτερο έχει ο Πανσερραϊκός στους νεαρούς παίκτες. Είναι λογικό όμως αν έρθει μια πρόταση καλή στην ομάδα να πουληθεί ο παίκτης. Το καταλαβαίνω αυτό. Θα είναι καλό για αυτόν να πάει σε μια μεγάλη ομάδα. Σαν προπονητής πάντως το ξαναλέω ότι τον θέλω στην ομάδα μου για βασικό».



Παναθηναϊκός AKTOR: Επικό βίντεο από τα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ - «Ποιος; Εσύ!»
Παναθηναϊκός AKTOR: Επικό βίντεο από τα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ - «Ποιος; Εσύ!»
Ολυμπιακή Φλόγα: Στο Καλλιμάρμαρο η ξεχωριστή τελετή παράδοσης - Αναχωρεί με ιστιοφόρο για Μασσαλία
Ολυμπιακή Φλόγα: Στο Καλλιμάρμαρο η ξεχωριστή τελετή παράδοσης - Αναχωρεί με ιστιοφόρο για Μασσαλία
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο σχολιαστής της EuroLeague αποθεώνει το ΟΑΚΑ - «Έτρεμα από αδρεναλίνη»
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο σχολιαστής της EuroLeague αποθεώνει το ΟΑΚΑ - «Έτρεμα από αδρεναλίνη»
ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Δείπνο συσπείρωσης από τον Λουτσέσκου πριν το μεγάλο ντέρμπι τίτλου
ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Δείπνο συσπείρωσης από τον Λουτσέσκου πριν το μεγάλο ντέρμπι τίτλου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved