Ιωαννίδης: «Η στρατηγική της διοίκησης θα βλάψει τον Ηρακλή»

Ιωαννίδης: «Η στρατηγική της διοίκησης θα βλάψει τον Ηρακλή»

Συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό Libero 107.4 παραχώρησε ο δικηγόρος Γρηγόρης Ιωαννίδης, μιλώντας για τον Ηρακλή.

Ο εν λόγω νομικός, ο οποίος μέχρι πριν από λίγο καιρό είχε αναλάβει την υπόθεση του «γηραιού» στο CAS, υποστήριξε πως διαφωνεί με τη στρατηγική της διοίκησης στο συγκεκριμένο ζήτημα, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει συνεννόηση στην «κυανόλευκη» ΠΑΕ.
Αναλυτικά η συνέντευξη του Γρηγόρη Ιωαννίδη στον Libero 107.4:
«Υπάρχουν αρκετοί φίλοι του Ηρακλή που θέλουν και πρέπει να ενημερωθούν. Αυτή την στιγμή δεν μπορούμε να πούμε πολλά πράγματα διότι μπορεί να υπάρξει πρόβλημα στο έργο του Ηρακλή. Η διοίκηση ακολουθεί μια στρατηγική στην οποία όμως εγώ διαφωνώ γιατί μπορεί να βλάψει τον Ηρακλή. Ουσιαστικά δημιουργείται κίνδυνος και τα δυο δικαστήρια να κρίνουν ότι δεν έχουν αρμοδιότητα. Διότι δεν γίνεται να υπάρχει η ίδια υπόθεση σε δύο διαφορετικά δικαστήρια».

Για το αν υπήρξε κάποια συνεννόηση στην ΠΑΕ:

«Δεν υπάρχει συνεννόηση. Από την στιγμή που πήρα την εντολή από την προηγούμενη διοίκηση να τρέξω την υπόθεση στο CAS αισθάνομαι ανισότητα και αδικία διότι είδα από την νέα διοίκηση να υπάρχει ένας άλλος συνάδελφος ο οποίος να τρέχει ακριβώς την ίδια υπόθεση στην Ελλάδα.

Εγώ προσωπικά έχω δύο προβλήματα. Το πρώτο είναι πως δεν γίνεται να υπάρχει η ίδια υπόθεση σε δύο διαφορετικά δικαστήρια και έτσι υπάρχει κίνδυνος εκτός του ότι θα χάσουμε αρκετά λεφτά υπάρχει και κίνδυνος να χάσουμε και την υπόθεση. Το δεύτερο πρόβλημα είναι πως τα έξοδα αυτά για το CAS τα καλύπτουν οι φίλαθλοι του Ηρακλή και αν χαθεί έτσι αυτό το θέμα ποιος θα τους το πει και πως».

Για το τι ακριβώς γίνεται με το Διαιτητικό και το CAS:

«Υπάρχει μια επιχειρηματολογία από την ΕΠΟ πως το CAS δεν έχει αρμοδιότητα για όλο αυτό το θέμα. Ωστόσο εμείς πιστεύουμε πως έχει σε αντίθεση με την ΕΠΟ η οποία λέει πως μόνη αρμοδιότητα έχει το Διαιτητικό Δικαστήριο. Έτσι από την στιγμή που ο ίδιος ο Ηρακλής δέχεται την πρόταση της ΕΠΟ και πηγαίνει στο Διαιτητικό Δικαστήριο αναιρεί απευθείας το θέμα με το CAS.

Για να το κάνουμε πιο σαφές. Ο Ηρακλής έκανε προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο και την Πέμπτη το πρωί θα εκδικασθεί το θέμα του, έτσι με αυτό που έγινε το CAS δεν έχει πλέον καμία αρμοδιότητα. Για αυτό είπα από την αρχή πως δεν μπορεί να τρέχει η ίδια υπόθεση και στο CAS και στο Διαιτητικό Δικαστήριο. Σε ένα από τα δύο».

Για το πότε θα γινόταν η εκδίκαση στο CAS:

«Δεν γνωρίζουμε το πότε θα γινόταν αλλά είχαμε πληροφορίες ότι το CAS θα έκρινε την υπόθεση του Ηρακλή και θα έκανε δεκτά τα ασφαλιστικά μέτρα για να μπορέσει ο Ηρακλής να παγώσει την βαθμολογία. Όλα αυτά θα γίνονταν μέσα στην εβδομάδα. Τώρα δεν γνωρίζουμε αν θα βγει κάτι από το CAS ή αν θα συνεχίσει να ασχολείται με το θέμα το CAS από την στιγμή που ο Ηρακλής προσέφυγε στο Διαιτητικό Δικαστήριο».

Για το θέμα της παραίτησής του:

"Εγώ δεν μπορώ να συνεχίσω να δουλεύω για τον Ηρακλή καθώς δεν θα καταφέρω κάτι από την στιγμή που η ομάδα προσέφυγε στην Ελληνική Δικαιοσύνη. Πλέον χάθηκαν πολλά λεφτά από αυτήν την υπόθεση και θα ήταν κρίμα να το συνεχίσουμε και να χαθούν κι άλλα λεφτά μετά από αυτήν την κατάληξη».

Για το αν του κατατέθηκε πρόταση να αναλάβει τις υποθέσεις τηνς ΑΕΛ και του Πανσερραϊκού:

«Δεν θα ήθελα να πω κάτι για αυτό».



Μεταγραφές, Ντόρτμουντ: Τέλος ο Ρόις - Αποχωρεί στο τέλος της σεζόν
Μεταγραφές, Ντόρτμουντ: Τέλος ο Ρόις - Αποχωρεί στο τέλος της σεζόν
«Τέλος» από τον Ατρόμητο ο Ίλιτς
«Τέλος» από τον Ατρόμητο ο Ίλιτς
Πινγκ Πονγκ: Η αποστολή για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Under 13 του Βουκουρεστίου
Πινγκ Πονγκ: Η αποστολή για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Under 13 του Βουκουρεστίου
Προκρίθηκε στο final-4 ο Ολυμπιακός
Προκρίθηκε στο final-4 ο Ολυμπιακός
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved