«Πόρτα» σε Παναχαϊκή από τον δήμο

«Πόρτα» σε Παναχαϊκή από τον δήμο

Κλειστές πόρτες βρήκε στο Παμπελοποννησιακό στάδιο η ομάδα της Παναχαϊκής όταν πήγε να κάνει την απογευματινή της προπόνηση.

Ο αντιδήμαρχος Πατρέων Κωνσταντίνος Μπουρδούλης έδωσε εντολή να μην επιτραπεί στους Αχαιούς να χρησιμοποιήσουν το βοηθητικό γήπεδο και αυτό προκάλεσε την οργή του προέδρου της ΠΑΕ Αλέξη Κούγια. Μάλιστα, ο τελευταίος προανήγγειλε συνέντευξη Τύπου για μεθαύριο (24/08, 17.00) όπου θα μιλήσει για το ζήτημα.

Πάντως, η ΠΑΕ Παναχαϊκή εξέδωσε ανακοίνωση τονίζοντας:

«Σήμερα δοκιμάσαμε την πιο δυσάρεστη έκπληξη από τότε που αποκαλύφθηκαν οι βρωμερές συμπεριφορές των συνεργατών του Τσακογιάννη και του Μπέου στην Πάτρα εις βάρος της ποδοσφαιρικής ομάδας και του προέδρου της ΠΑΕ Παναχαϊκή.

Σήμερα πάρα τα όσα είχε συμφωνήσει ο δήμαρχος Πατρέων, η κα. Σαμούρη και ο κ. Κωστόπουλος με τον κ. Τσαρτόλια και τον κ. Παπαθωμά για το γήπεδο και την προπόνηση της ποδοσφαιρικής μας ομάδας στο βοηθητικό γήπεδο του Παμπελοποννησιακού σταδίου, δεν επετράπη κατόπιν εντολής του κ. Μπουρδούλη στους ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ Παναχαϊκή και στους προπονητές τους να κάνουν χρήση του βοηθητικού γηπέδου και έτσι ματαιώθηκε η προπόνηση με ιδιαίτερα δυσμενής επιπτώσεις για την προετοιμασία της ποδοσφαιρικής μας ομάδας.

Ενώ σε όλες τις πόλεις της Ελλάδος οι Δήμοι όχι μόνο παραχωρούν τα γήπεδα και τα προπονητικά κέντρα σε ιστορικές ομάδες (Περιστέρι, Ν Σμύρνη, Καλλιθέα , Γιάννενα, Ηράκλειο, Σέρρες, Δράμα, Βόλος, Τρίκαλα, Λάρισα, Θεσσαλονίκη ) αλλά και πολλές πόλεις ενισχύουν και οικονομικά τους ιστορικούς συλλόγους, στην Πάτρα από την αλήστου μνήμης εποχή Ανδρέα Φούρα, η ποδοσφαιρική ομάδα της ΠΑΕ Παναχαϊκή και οι παίκτες της ΠΑΕ Παναχαϊκή τυγχάνουν θύματα ενός ανηλεούς διωγμού.

Εξαίρεση είχε αποτελέσει μέχρι σήμερα η συμπεριφορά της νέας δημοτικής αρχής η οποία εκτός του Μητροπολίτη που ήταν και το μόνο θεσμικό όργανο που δεξιώθηκε την ποδοσφαιρική ομάδα που κατέκτησε επάξια το πρωτάθλημα, αλλά φαίνεται ότι οι παρασκηνιακές δυνάμεις που θέλουν να κάνουν τον χώρο της Αγυιάς εμπορικό κέντρο και οι οποίες έχουν τους ανθρώπους τους στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Πατρέων δεν επιθυμούν ούτε να βοηθήσουν την ΠΑΕ Παναχαϊκή την οποία μεθόδευαν να δουν ερασιτεχνικό σωματείο και όχι στα πρόθυρα της Σούπερ Λιγκ και έτσι κάνουν τα πάντα ώστε να μην επιτευχθεί ο στόχος της δημιουργίας μιας σωστά προετοιμασμένης ομάδας αλλά την δημιουργία μιας ομάδας περιοδεύοντος θιάσου που θα γυρίζει από γήπεδο σε γήπεδο για να κάνει προπόνηση.

Οι άνθρωποι αυτοί δεν θέλουν να αφήσουν την ΠΑΕ Παναχαϊκή να ηρεμήσει γιατί έχουν μάθει να ζουν και να γίνονται γνωστοί μέσα από την δημιουργία προβλημάτων και όχι από την επίλυση τους.

Επί τέσσερις ημέρες ο κ. Κούγιας προσπαθεί να επικοινωνήσει με τον Δήμαρχο κ. Δημαρά αφήνοντας μηνύματα και κανείς δεν επικοινωνεί μαζί του ενώ η κ. Σαμούρη, η οποία είναι η μόνη που επικοινώνησε με τον κ. Κούγια, δηλώνει αδυναμία επικοινωνίας με τον Δήμαρχο για την επίλυση αυτού του προβλήματος.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή κ. Αλέξης Κούγιας της Τετάρτη στις 5 το απόγευμα θα δώσει συνέντευξη τύπου στο γραφείο του στις εγκαταστάσεις της Αγυιάς για την ενημέρωση της κοινής γνώμης επί αυτών των θεμάτων και όλων των άλλων θεμάτων που αφορούν την ΠΑΕ Παναχαϊκή.

Μια υπενθύμιση στον κ. Μπουρδούλη είναι ότι στις 26 Αυγούστου λήγει η προθεσμία για την αδειοδότηση της ΠΑΕ Παναχαϊκή από την ΕΕΑ και ενώ είναι από τις ελάχιστες ΠΑΕ που δεν έχουν προβλήματα μετοχικού κεφαλαίου, προϋπολογισμού, ασφαλιστικής ενημερότητας, φορολογικής ενημερότητας και εγγυητικής επιστολής κινδυνεύει να μην πάρει άδεια συμμετοχής λόγω ελλείψεως προπονητικού κέντρου και λυπούμεθα που θα είστε εσείς υπεύθυνος.

Κάνουμε έκκληση στην επιτροπή που δημιουργήθηκε από τον κ. Δήμαρχο μετά το παιχνίδι με τον Ασπρόπυργο και τα γνωστά επεισόδια να λύσει τα προβλήματα της ΠΑΕ Παναχαϊκή και να δώσει αμέσως λύση.

Το θέμα είναι ζωής η θανάτου για την Παναχαϊκή».



Κύπελλο Ελλάδας: Άναψε «πράσινο» για τελικό με κόσμο ο Αχιλλέας Μπέος - Διαφωνία για τον αριθμό
Κύπελλο Ελλάδας: Άναψε «πράσινο» για τελικό με κόσμο ο Αχιλλέας Μπέος - Διαφωνία για τον αριθμό
Ρεάλ Μαδρίτης: Καταγγελία του Ρούντιγκερ μετά τη σύνδεσή του με την ISIS
Ρεάλ Μαδρίτης: Καταγγελία του Ρούντιγκερ μετά τη σύνδεσή του με την ISIS
Σούπερ προσφορές* από το Pamestoixima.gr για τους αγώνες των ελληνικών ομάδων στη Euroleague
Σούπερ προσφορές* από το Pamestoixima.gr για τους αγώνες των ελληνικών ομάδων στη Euroleague
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παρτιζάν-Ολυμπιακός και τις υπόλοιπες «μάχες» της EuroLeague
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παρτιζάν-Ολυμπιακός και τις υπόλοιπες «μάχες» της EuroLeague
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved