Πουρής: «Στόχος τα play off»

Πουρής: «Στόχος τα play off»

Για τις πρώτες του εντυπώσεις όπου η Καλλονή πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, μίλησε στο Onsports, o Xρήστος Πουρής.

Ο 25χρονος τερματοφύλακας της ΑΕΛΚ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στους στόχους της ομάδας του, στην πολύ καλή δουλειά που γίνεται από το τεχνικό επιτελείο, ενώ σχολίασε και την εικόνα των νεοφώτιστων στα έως τώρα φιλικά.

Τέλος, ο Έλληνας γκολκίπερ έκανε ειδική αναφορά στο κλίμα που επικρατεί στον σύλλογο.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Χρήστου Πουρή στο Onsports:

- Ποιες είναι οι εντυπώσεις σου από την προετοιμασία στην Βουλγαρία;

«Η προετοιμασία της ομάδας γίνεται σε ένα σύγχρονο αθλητικό κέντρο που έχει ότι ακριβώς χρειάζεται ένας ποδοσφαιριστής για να γυμναστεί. Σίγουρα, είναι νωρίς για να βγάλουμε συμπεράσματα, ωστόσο σύμφωνα με τον τρόπο που δουλεύει η ομάδα είμαι σίγουρος ότι θα πετύχει τον στόχο της».

-Και ο στόχος σας ποιος είναι;

«Έχουν έρθει ποιοτικοί παίκτες και από τις προπονήσεις φαίνεται ότι όλοι έχουν όρεξη για δουλειά  και διάκριση. Αν επιτευχθεί αυτό , τότε σίγουρα  όλοι θα βγούμε κερδισμένοι, ο καθένας ξεχωριστά. Όσο για τους στόχους  αυτό που έχω να πω, είναι ότι έρχονται μέσα από τα αποτελέσματα, καθώς το πρωτάθλημα είναι πολύ δύσκολο και έχει πολλές δοκιμασίες. Αυτό που επιθυμούμε είναι να κάνουμε ένα δυναμικό σύνολο, μία ομάδα που θα μάχεται μέχρι το τελευταίο λεπτό και η είσοδος στα Play off θα ήταν η εκπλήρωση ενός μέρους από τον στόχο μας».

-Ευχαριστημένος με το τεχνικό επιτελείο της ομάδας;

«Η δουλειά που γίνεται από το τεχνικό επιτελείο είναι άκρως επαγγελματική και κινείται στα πλαίσια της Σούπερ Λιγκ».

-Πες μου δύο λόγια για τον κ.Μιχαλάκη…

«Ο πρόεδρος φάνηκε από την πρώτη στιγμή ότι θέλει να κάνει μία πολύ καλή ομάδα και πραγματικά αξίζει να ανταμειφθεί με την εκπλήρωση του στόχου της ομάδας».

-Πως είναι το κλίμα στην ομάδα;

«Το κλίμα φάνηκε από την αρχή ότι θα είναι καλό, καθώς από την πρώτη προπόνηση υπήρξε πολύ οικογενειακή ατμόσφαιρα και αυτό ήρθε να το επιβεβαιώσει ο χρόνος που περνάμε εδώ στην Βουλγαρία. Γίνεται πολύ χαβαλές στον χώρο του ξενοδοχείου και περνάει ευχάριστα  η ώρα. Αντίθετα, την ώρα της προπόνησης επικρατεί επαγγελματική σοβαρότητα».

-Πως σου φάνηκε η ομάδα στα μέχρι τώρα φιλικά που έδωσε;

«Είναι τα πρώτα φιλικά που δίνει η ομάδα μου και όπως είναι λογικό δεν μπορούν να βγουν συμπεράσματα, ωστόσο δείξαμε ένα καλό πρόσωπο ειδικά στο δεύτερο φιλικό. Είναι νωρίς ακόμα γιατί βρισκόμαστε στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας. Σίγουρα, θα βρούμε τα πατήματα μας και την συνοχή που θα έχουμε σαν ομάδα και θα είμαστε έτοιμη στην αρχή του πρωταθλήματος».

-Θες να προσθέσεις κάτι άλλο;

«Θα ήθελα να αναφερθώ για  την πρώην μου ομάδα, τα Τρίκαλα, που την συγκεκριμένη χρονική περίοδο είναι σε πολύ δύσκολη κατάσταση, ελπίζοντας έστω και την τελευταία στιγμή, κάτι θα αλλάξει, είτε ξανασκεφτεί την απόφαση του ο κ.Πλεξίδας, είτε βρεθεί κάποιος να αναλάβει. Ο ΑΟΤ αξίζει σίγουρα κάτι καλύτερο, από αυτό που βιώνει τώρα και το εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, μέσα στις επόμενες ημέρες να αλλάξει κάτι προς το καλύτερο».



Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved