Πρωτάθλημα με δυνατά κάστρα!

Πρωτάθλημα με δυνατά κάστρα!

Πολλοί είπαν ότι το περσινό πρωτάθλημα της Football League ήταν από τα πλέον δυνατά των τελευταίων ετών.

Δεν είχαν άδικο αν σκεφτεί κανείς ότι σε αυτό συμμετείχαν παραδοσιακές δυνάμεις του ελληνικού ποδοσφαίρου όπως ο ΟΦΗ, ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο Παναιτωλικός, ο Λεβαδειακός, η Δόξα Δράμας, η Βέροια, κ.α.

Αναφερόμαστε σε πόλεις που ζουν και αναπνέουν για το ποδόσφαιρο εδώ και δεκαετίες και έχουν χαρίσει ανεπανάληπτες στιγμές στο άθλημα. Ρίχνοντας μια ματιά στις ομάδες που αναμένεται να συμμετάσχουν στο νέο πρωτάθλημα της Football League για τη σεζόν 2011-2012, αντιλαμβανόμαστε ότι η επόμενη αγωνιστική περίοδος θα είναι βγαλμένη από τα παλιά!

Λάρισα, Ηρακλής, Πανσερραϊκός, Λεβαδειακός, Παναχαϊκή, είναι μερικά από τα πλέον τρανταχτά ονόματα που θα βρεθούν στη σέντρα για τη νέα Football League. Έδρες όπως το Καυταντζόγλειο, το ολοκαίνουργιο AEL FC Arena (αν τελικά δεν μπει λουκέτο), το γήπεδο της Αγυιάς στην Πάτρα αναμένεται να κεντρίσουν τα βλέμματα όλων των ποδοσφαιρόφιλων (κυρίως) της επαρχίας.

Εφόσον τελικά υποβιβαστούν οριστικά ο Ιωνικός, η Ηλιούπολη και ο Εθνικός και παραμείνουν στην Football League η Λάρισα, ο Ηρακλής και ο Πανσερραϊκός, πάμε για ένα από τα πιο δυνατά πρωταθλήματα στην ιστορία της κατηγορίας, το οποίο θα παιχτεί κυρίως στις επαρχιακές πόλεις. Με δεδομένο ότι μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου με τα «στημένα» ματς αναμένεται να επικρατήσει η κάθαρση και να μειωθεί το παρασκήνιο, ενδεχομένως να απολαύσουμε κάτι ακόμα καλύτερο και ποιοτικότερο.

Εάν μάλιστα ο κόσμος στηρίξει όλη αυτή την προσπάθεια που θα γίνει πηγαίνοντας μαζικά στο γήπεδο, τότε το προϊόν θα αναβαθμιστεί και ίσως σε μια πενιχρή οικονομικά περίοδο για τη χώρα, οι ομάδες αποκομίσουν περισσότερα έσοδα μέσω των τηλεοπτικών δικαιωμάτων.

Η ουσία είναι ότι η Football League, όπως και όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο, έχει την ευκαιρία της αυτή τη χρονιά. Να αφήσει πίσω φαντάσματα του παρελθόντος, να εκμεταλλευτεί τη συγκυρία της συνύπαρξης σημαντικών ομάδων στην κατηγορία και να ξαναφέρει τον κόσμο στα γήπεδα. Αρκεί, φυσικά, να αξιωθεί κάποιος να μας ενημερώσει το πότε θα ξεκινήσει αυτό το πρωτάθλημα…



Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved