«Μπαλοθιά» στο «Ελ Πάσο»

«Μπαλοθιά» στο «Ελ Πάσο»

Σημαντικό «διπλό» πήρε το απόγευμα της Δευτέρας (31/01) ο ΟΦΗ, καθώς επιβλήθηκε με 1-0 της Καλλιθέας στο «Ελ Πάσο».

Οι Κρητικοί πέτυχαν το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης με τον Κάλαϊτζιτς στο 16’ σε μία φάση που η τύχη δεν ήταν με το μέρος των «γαλάζιων». Από την άλλη, η ήττα μείωσε ακόμα περισσότερο τις ελπίδες των γηπεδούχων για παραμονή.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τον ΟΦΗ, ήτοι με γκολ. Μόλις στο 16’ σε μία φάση διαρκείας στην περιοχή της Καλλιθέας, ο Κάλαϊτζιτς έκανε το δυνατό σουτ, η μπάλα κόντραρε στο σώμα του Κισκαμπάνη, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του Τακίδη που είχε κινηθεί στην αντίθετη κατεύθυνση.

Το «συγκρότημα» του Ηρακλείου ήταν καλύτερο στα πρώτα 20 λεπτά της αναμέτρησης και ήλεγχε τον ρυθμό, έχοντας ως κινητήριο... μοχλό τον Ρούσεφ.

Από την άλλη, μετά το αρχικό σοκ, οι παίκτες του Λουκά Καραδήμου προσπάθησαν να βγουν στην επίθεση και να αναζητήσουν το γκολ της ισοφάρισης, αλλά... κάτι τους έλειπε, στην τελική προσπάθεια.

Ωστόσο, η τελευταία καλή στιγμή του πρώτου μέρους ήταν για τους φιλοξενούμενους, όταν στο 44’ ο Χαριτωνίδης έκανε την σέντρα από τα αριστερά, ο Ρούσεφ στο δεύτερο δοκάρι έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Τακίδη και κατέληξε άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Λουκάς Καραδήμος θέλησε να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του, περνώντας στον αγωνιστικό χώρο τους Ντιαλό και Πλατέλα, στις θέσεις των Πινδώνη και Μουρατίδη, αντίστοιχα.

Μάλιστα, μόλις στο 49΄ οι «γαλάζιοι» έφτασαν μία... ανάσα μακριά από την ισοφάριση, όταν ο Φαμπίνιο εκτέλεσε το κόρνερ, ο Ντιαλό σούταρε μέσα από την περιοχή, όμως η μπάλα κόντραρε σε σώματα αμυντικών και στην συνέχεια, το σουτ του Ηρακλή που πήρε το... ριμπάουντ σταμάτησε κι αυτό στα σώματα των αμυντικών του ΟΦΗ.

Στην συνέχεια, οι Κρητικοί ισορρόπησαν την αναμέτρηση, βγαίνοντας στην επίθεση και ψάχνοντας ένα τέρμα που θα τους έδινε σαφές προβάδισμα για το «τρίποντο». Όσο περνούσαν τα λεπτά, η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου άφηνε χώρους στους γηπεδούχους, προκειμένου να «χτυπήσει» στις αντεπιθέσεις.

Σε μία από αυτές, λίγο έλειψε ο ΟΦΗ να διπλασιάσει τα τέρματά του, όταν το 66’ ο Αγρίτης έφυγε στην κόντρα, μπήκε στην περιοχή του Τακίδη, έκανε το σουτ από πλάγια θέση, αλλά ο Βλόνταρτσικ δεν κατάφερε να μπει στην πορεία της μπάλας, με αποτέλεσμα να περάσει άουτ.

Ένα τέταρτο πριν την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του αγώνα, ο Ντακόλ απώλεσε μία εξαιρετική ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσια, όταν βρέθηκε στο ύψος της περιοχής αμαρκάριστος, αλλά το σουτ που επιχείρησε, πέρασε άουτ, πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Βεζυρίδη.

Στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, ο Λουκάς Καραδήμος θέλησε να τα... παίξει όλα για όλα, περνώντας στον αγωνιστικό χώρο τον Κατσαρό στην θέση του Ηρακλή.

Ωστόσο, η απόφασή του αυτή, άφησε πολλούς κενούς χώρους, τους οποίους εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο ο ΟΦΗ, που μετέφερε την πίεση στην εστία του Τακίδη. Στο 86’ ο Αγρίτης έχασε μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 2-0, όταν μπήκε στην περιοχή, πέρασε τον Σπυριδάκη, έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ, δίπλα από το δεξί δοκάρι του πορτιέρο της Καλλιθέας.

Παρακολουθήσατε εδώ μέσω του Onsports, λεπτό προς λεπτό, την αναμέτρηση της 20ης αγωνιστικής της Football League.



Ολυμπιακός: To ζεϊμπέκικο του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου (vid)
Ολυμπιακός: To ζεϊμπέκικο του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου (vid)
Τένις: Πρόκριση στα ημιτελικά της Βαρκελώνης για τον Τσιτσιπά
Τένις: Πρόκριση στα ημιτελικά της Βαρκελώνης για τον Τσιτσιπά
Παναθηναϊκός AKTOR: Αυτό είναι το ΟΑΚΑ, αυτός είναι ο κόσμος
Παναθηναϊκός AKTOR: Αυτό είναι το ΟΑΚΑ, αυτός είναι ο κόσμος
Άρσεναλ: Πέθανε ο πρώην πρόεδρος των «κανονιέρηδων», Σερ Τσιπς Κέσγουικ
Άρσεναλ: Πέθανε ο πρώην πρόεδρος των «κανονιέρηδων», Σερ Τσιπς Κέσγουικ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved