Λεβεντάκης για πρόεδρος στον ΟΦΗ

Λεβεντάκης για πρόεδρος στον ΟΦΗ

Τον Αριστείδη Λεβεντάκη, πρώην μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ, παρουσιάζουν ως φαβορί για την προεδρία του ΟΦΗ οι πληροφορίες από την Κρήτη. «Θα είμαι δίπλα στην ομάδα», δηλώνει στο Onsports ο παράγοντας των Κρητικών που απέφυγε να πάρει θέση για το θέμα της προεδρίας.

Ο συγκεκριμένος ήταν μέλος της διοίκησης του Γιάννη Κουράκη, πριν αναλάβει τα ηνία της Κρητικής ΠΑΕ ο Νίκος Μαχλάς και είναι ένα από τα αγαπητά πρόσωπα στις τάξεις των φιλάθλων του ΟΦΗ, καθώς ήταν ο υπεύθυνος επικοινωνίας με τους φιλάθλους και είχε αναπτύξει ιδιαίτερα καλή σχέση μαζί τους.

Το γεγονός ότι είναι ιδιαίτερα αγαπητός στον κόσμο του ΟΦΗ και θεωρείται πρόσωπο κοινής αποδοχής τον φέρνει στη θέση του φαβορί για να αναλάβει την προεδρία της ΠΑΕ. Το αν ο Αριστείδης Λεβεντάκης θα αναλάβει τελικά να ηγηθεί της διοίκησης των Κρητικών θα φανεί από τις αποφάσεις που θα πάρει η τακτική Γενική Συνέλευση που θα γίνει στις 16:00 στο κλειστό γυμναστήριο του «Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου» στο Ηράκλειο.

«Δίπλα στον ΟΦΗ»

Το Onsports επικοινώνησε με τον Αριστείδη Λεβεντάκη, ο οποίος απέφυγε να πάρει ξεκάθαρη θέση γύρω από το θέμα της προεδρίας, λέγοντας ωστόσο ότι θα είναι πάντα «παρών» στις διοικητικές εξελίξεις της ομάδας και θα βοηθάει τον ΟΦΗ με κάθε τρόπο καθώς αυτό αποτελεί καθήκον του κάθε Ηρακλειώτη και του κάθε Κρητικού.

«Δεν έχω συζητήσει με κανέναν τίποτα σχετικά με την ηγεσία της ομάδας και δεν μπορώ αυτή τη στιγμή να αναλάβω την προεδρία», είπε αρχικά ο Αριστείδης Λεβεντάκης, που ωστόσο άφησε ανοικτό παράθυρο λέγοντας στη συνέχεια: «Δεν έχει γίνει όπως είπα συζήτηση επί της ουσίας. Πρέπει να γίνει μια κουβέντα, να δούμε τι θα προκύψει και στη συνέχεια να δούμε τι μπορεί να γίνει και με το θέμα της προεδρίας».

Σε ερώτηση για το αν θα παραβρεθεί στην Γενική Συνέλευση, σχολίασε: «Φυσικά και θα είμαι εκεί. Πάντα είμαι δίπλα στην ομάδα, βοηθάω τον ΟΦΗ όπως μπορώ και παλαιότερα που ήμουν εντός του διοικητικού συμβουλίου και τώρα. Για μένα δεν έχουν καμία σημασία οι θέσεις, τα πρόσωπα, το ποιος θα είναι πρόεδρος και το αν θα είμαι εντός ή εκτός της διοικήσεως. Θεωρώ καθήκον του κάθε Ηρακλειώτη και του κάθε Κρητικού να είναι δίπλα στον ΟΦΗ και να τον στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις».

Το πρώην μέλος του ΔΣ της Κρητικής ΠΑΕ, είπε ακόμα ότι: «Αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι τώρα που ο ΟΦΗ βρίσκει τον δρόμο του, επέστρεψε στη φυσική του θέση αγωνιστικά και αρχίζει να κάνει βήματα προόδου, θα πρέπει να όλοι να στηρίξουν την ομάδα. Πρέπει να βρεθούν άνθρωποι που θα κάνουν ότι χρειάζεται ο ΟΦΗ για να παραμείνει στο σωστό δρόμο».

Τέλος, ο Αριστείδης Λεβεντάκης τόνισε: «Πέρα από τα φίλαθλα και οπαδικά αισθήματα που έχω για τον ΟΦΗ, θέλω να τονίσω ότι ο σύλλογος μπορεί να παίξει έναν διαφορετικό ρόλο από τον αθλητικό. Ο ΟΦΗ για μένα είναι ένας φορέας που μπορεί να προσφέρει πολλά πράγματα στη ζωή και σε κοινωνικό επίπεδο».



ΑΕΚ: Ανοίγει τις πύλες του το Μουσείο Ιστορίας | Τα ωράρια λειτουργίας κι οι τιμές των εισιτηρίων
ΑΕΚ: Ανοίγει τις πύλες του το Μουσείο Ιστορίας | Τα ωράρια λειτουργίας κι οι τιμές των εισιτηρίων
Πόλο: Διπλή πρόκριση για τον Υδραϊκό
Πόλο: Διπλή πρόκριση για τον Υδραϊκό
Ρέντη: Διάλογος-σοκ ανήλικων συλληφθέντων - Καμαρώνει που τον περιμένουν στις φυλακές Αυλώνα!
Ρέντη: Διάλογος-σοκ ανήλικων συλληφθέντων - Καμαρώνει που τον περιμένουν στις φυλακές Αυλώνα!
Euroleague: «Καταιγίδα» η Ρεάλ, εύκολα το 1-0! – Highlights και τηλεοπτικό πρόγραμμα
Euroleague: «Καταιγίδα» η Ρεάλ, εύκολα το 1-0! – Highlights και τηλεοπτικό πρόγραμμα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved