Παραιτήθηκε το ΔΣ της ΠΑΕ ΟΦΗ!

Παραιτήθηκε το ΔΣ της ΠΑΕ ΟΦΗ!

Αμετάπειστος ήταν ο Νίκος Μαχλάς στο ενδεχόμενο να συνεχίσει στην προεδρία των Κρητικών.

Την παραίτησή τους από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΟΦΗ θα ανακοινώσουν από λεπτό σε λεπτό τας μέλη της διοίκησης. Σύμφωνα με πληροφορίες, η προσπάθεια που έγινε ώστε ο Μαχλάς να συνεχίσει στο πόστο του προέδρου έπεσε στο κενό και έτσι όλοι στο ΔΣ έθεσαν τις παραιτήσεις τους ενόψει της γενικής συνέλευσης των μετόχων την Τετάρτη (10/08).

Οι διοικούντες θεώρησαν ανήθικο να συνεχίσουν από τη στιγμή που ο Μαχλάς δεν άλλαζε με τίποτα στάση και τόνισε ότι παραιτείται για οικογενειακούς και προσωπικούς λόγους. Μάλιστα, όπως διέρρευσε, τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ θα συνεχίσουν μόνο εάν μπει μπροστάρης ένας εκ των Βασίλη Ξημέρη, Γιάννη Κουράκη. Όπως γίνεται κατανοητό, εάν στη γενική συνέλευση δεν βρεθεί λύση και δεν βρεθεί κάποιος που θα μπει μπροστά για να στηρίξει τη νέα προσπάθεια, τότε ο Ξημέρης ως μεγαλομέτοχος θα πάει στο Πρωτοδικείο για να ορίσει αυτό προσωρινή διοίκηση.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ:

«Στη σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΠΑΕ-ΟΦΗ έγινε απολογισμός των πεπραγμένων της διοίκησης για τη χρονιά που ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία. Στη συνέχεια ο πρόεδρος κ. Νίκος Μαχλάς υπέβαλε την παραίτηση του εξηγώντας και αναλύοντας τους προσωπικούς λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση αυτή. Ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες του στο Δ.Σ., τους φιλάθλους, τους ποδοσφαιριστές, το προπονητικό τιμ, για τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν για να βρεθεί η ομάδα πάλι στη Super League .

Ευχαρίστησε επίσης όλους τους θεσμικούς παράγοντες και ιδιαίτερα το δήμαρχο κ. Γιάννη Κουράκη για την αμέριστη βοήθεια και συνεισφορά στην επίτευξη του στόχου. Ο πρόεδρος του ΟΦΗ κάλεσε όλους όσους αγαπούν την ομάδα να δείξουν έμπρακτα το ενδιαφέρον τους στην επικείμενη γενική συνέλευση, που θα αναδείξει το νέο Δ.Σ. 

Στη συνέχεια και μετά από διαλογική συζήτηση όλα τα μέλη του Δ.Σ. ευχαρίστησαν το κ. Ν. Μαχλά για τη μεγάλη του προσφορά στην ομάδα και υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους, προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα σε αυτούς που ενδιαφέρονται και αγαπούν την ομάδα να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους αυτό έμπρακτα στην γενική συνέλευση που έχει προγραμματισθεί στις 10-8-2011».

 

Ηράκλειο: Τάσος Βαρδάκης



Άνοιξε πειθαρχική διαδικασία η Euroleague για Μπολτάουζερ
Άνοιξε πειθαρχική διαδικασία η Euroleague για Μπολτάουζερ
Ρέντη: Στη φυλακή 3 από τους 10 κατηγορούμενους που απολογήθηκαν
Ρέντη: Στη φυλακή 3 από τους 10 κατηγορούμενους που απολογήθηκαν
Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ
Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved