Ευχαριστήρια ανακοίνωση σε Σπανό, Δώνη

Συντάκτης: Onsports Team Δημοσίευση: Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2012 11.02

Τις ευχαριστίες του προς τον πρόεδρο και τον προπονητή του Ατρόμητου φρόντισε να στείλει ο σύλλογος του Ζωγράφου.

Ο Ηλυσιακός εξέδωσε ανακοίνωση, μέσω της οποίας ευχαριστεί τον πρόεδρο του Ατρόμητου, Γιώργο Σπανό, και τον τεχνικό, Γιώργο Δώνη, για την παραχώρηση με τη μορφή δανεισμού των Φώτη Καϊμακαμούδη και Ρόμπερτ Άγκολι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΤΑΠ: «Από την Παρασκευή 13/1/2012 η ομάδα μας ενισχύθηκε με τους Γιάννη Τσατσαρή από την Γλυφάδα τον τερματοφύλακα Δράμπαλη Κώστα που αγωνιζόταν στην Θήβα, ευχαριστεί δε τον Πρόεδρο του Ατρομήτου κ. Γιώργο Σπανό και τον κ. Γιώργο Δώνη για την παραχώρηση υπό την μορφή δανεισμού των νεαρών και ταλαντούχων παικτών του Φώτη Καϊμακαμούδη και Ιγάτιο Άγκολι. Λύθηκε με κοινή συναινέσει το συμβόλαιο με τον Σωκράτη Νταφόπουλο.

Για το Δ.Σ. του Ηλυσιακού Α.Ο.».