Ανακοίνωση-απάντηση από Χανιά

Συντάκτης: Onsports Team Δημοσίευση: Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2011 16.31

Ανακοίνωση, με την οποία αναφέρεται στο συμβάν ανάμεσα στον Μουντάκη και του φιλάθλου των «κυανόλευκων», αλλά και στο γήπεδο των Περιβολίων, εξέδωσε η διοίκηση του ΑΟΧ.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Διαπιστώνουμε με θλίψη ότι παρά την απόφαση του σωματείου μας να ακολουθήσει πολιτική που να κατατείνει στην αποφυγή οποιασδήποτε αντιπαράθεσης ή ενασχόλησής του με θέματα που αφορούν στη ΠΑΕ Πλατανιάς, στο φίλο γειτονικό σωματείο η διάθεση δεν είναι παρόμοια παρά τις υποκριτικές διακηρύξεις περί του αντιθέτου. Έτσι λοιπόν ενώ στις 31 Αυγούστου 2011 στο φιλικό παιχνίδι Πλατανιάς – Ρούβας, μέλη και στελέχη του σωματείου μας δέχτηκαν εντελώς απρόκλητα και αδικαιολόγητα οχετό ύβρεων από γνωστό διοικητικό παράγοντα της ΠΑΕ Πλατανιάς (του οποίου το όνομα για προφανείς λόγους αποφεύγουμε ακόμα και σήμερα να δημοσιοποιήσουμε, αλλά βεβαίως είναι στη διάθεση οποιοδήποτε αρμοδίου), όχι μόνο δεν δώσαμε συνέχεια αλλά αποφύγαμε συνειδητά οποιαδήποτε ανακοίνωση ή δημόσια διαμαρτυρία.

Σε επίδειξη ωστόσο αντίθετης πρακτικής, εμφανίστηκε χθες στα ΜΜΕ ανακοίνωση διαμαρτυρίας της ΠΑΕ Πλατανιάς και του προπονητή τερματοφυλάκων Γιώργου Μουντάκη για λεκτική αντιπαράθεση που είχε με φίλαθλο της ομάδας μας το οποίο μάλιστα ο ίδιος προκάλεσε και ακολούθως διαστρέβλωσε. Απορούμε ειλικρινά που εμπλέκεται σε όλο αυτό η ΠΑΕ ΑΟ ΧΑΝΙΑ. Προφανώς κάποιοι πρέπει να μάθουν ότι πολλές φορές η σιωπή είναι χρυσός. Με έκπληξη επίσης παρακολουθούμε να αναπτύσσεται εσχάτως φιλολογία γύρω από το δημοτικό στάδιο Περιβολίων.

Απ' ότι φαίνεται κάποιοι αγνοούν ή προσποιούνται ότι δεν γνωρίζουν ότι το στάδιο αυτό παραχωρήθηκε ήδη στη ΠΑΕ ΑΟ ΧΑΝΙΑ και ότι ως δημοτικό ανήκει στο δήμο Χανίων και όχι σε οποιοδήποτε άλλο όμορο δήμο και ότι για τη συντήρηση του πληρώνουν τα εκατοντάδες μέλη και οι χιλιάδες φίλοι του ιστορικού σωματείου μας. Επειδή λοιπόν το Τριώδιο βρίσκεται ακόμα μακριά δεν βλέπουμε το λόγο γιατί κάποιοι βιάζονται να μασκαρευτούν... Γνωστό είναι τέλος ότι οι καλές σχέσεις οικοδομούνται με έργα και όχι με κορώνες και υποκρισία. Προκαταβολικά δηλώνουμε ότι δεν πρόκειται λοιπόν να τροφοδοτήσουμε οποιαδήποτε περαιτέρω συζήτηση σε σχέση με τα προηγούμενα. Ο τόπος μας είναι πολύ μικρός για διαχωριστικές γραμμές και φτηνές αντιπαλότητες».