Ανακοίνωσε Μάρκο Ρουμπέν η Ντιναμό Κιέβου

Συντάκτης: Onsports Team Δημοσίευση: Κυριακή, 15 Ιουλίου 2012 16.39

Τη μεταγραφή του Αργεντινού επιθετικού, Μάρκο Ρουμπέν από τη Βιγιαρεάλ ανακοίνωσε η Ντιναμό Κιέβου.

Συνεχίζεται η μεταγραφική ενίσχυση της Ντιναμό Κιέβου ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Η ομάδα της Ουκρανίας απέκτησε τον 25χρονο επιθετικό που μέχρι πέρυσι αγωνιζόταν στη Βιγιαρεάλ, Μάρκο Ρουμπέν.

Ο σύλλογος της Ουκρανίας ανακοίνωσε την απόκτηση του για τα επόμενα πέντε χρόνια χωρίς να ανακοινώθηκε το χρηματικό ποσό της συμφωνίας. «Όταν ήρθε η πρόταση από ένα σύλλογο όπως είναι η Ντιναμό Κιέβου, δέχτηκα άμεσα την πρόταση. Είμαι έτοιμος να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου από την επόμενη ακριβώς αγωνιστική», είπε ο ίδιος.