Ανακοίνωσε Τσόρλουκα η Λοκομοτίβ Μόσχας

Συντάκτης: Onsports Team Δημοσίευση: Τετάρτη, 27 Ιουνίου 2012 16.18

Η Λοκομοτίβ Μόσχας ανακοίνωσε την απόκτηση του διεθνούς Κροάτη, Βέρντραν Τσόρλουκα για τα επόμενα τρία χρόνια.

Η μεταγραφική ενίσχυση της Λοκομοτίβ Μόσχας συνεχίζεται. Μετά την πρόσληψη του Κροάτη, Σλάβεν Μπίλιτς για τον πάγκο της, η ομάδα της Ρωσίας ανακοίνωσε και την απόκτηση του Βέρντραν Τσόρλουκα από την Τότεναμ χωρίς να έχει γίνει γνωστό το χρηματικό ποσό που χρειάστηκε για τη μεταγραφή του.

Ο διεθνής αμυντικός με την Κροατία, υπέγραψε συμβόλαιο για τα επόμενα τρία χρόνια με τους Ρώσους. «Είμαι πολύ χαρούμενος που η ομάδα θα βελτιωθεί με την παρουσία του Βέρντραν Τσόρλουκα», ανέφερε ο πρόεδρος του συλλόγου, Κιρίλ Κοτόφ στο επίσημο σάιτ για να συνεχίσει: «Ο Τσόρλουκα είναι ένας ηγέτης με την Εθνική Κροατίας. Είναι αμυντικός μεγάλης κλάσης με σπουδαία φυσική κατάσταση», κατέληξε.