Ανακοίνωσε Μούτι η Παλέρμο!

Συντάκτης: Βασίλης Σπανός Δημοσίευση: Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2011 20.10

Ο Μπόρτολο Μούτι θα είναι ο νέος προπονητής της Παλέρμο, όπως ανακοίνωσαν οι «Ροζανέρι».

Σαν τα... πουκάμισα αλλάζει φέτος τους προπονητές η ομάδα του Αλέξη Τζόρβα. Μέσα σε τέσσερις μήνες ανακοινώθηκε ο τρίτος προπονητής που αναλαμβάνει τις τύχες του συλλόγου στα χέρια του.

«Η Παλέρμο ανακοινώνει ότι την τύχη της ομάδας αναλαμβάνει ο Μπόρτολο Μούτι. Ο νέος προπονητής (γεννημένος στο Τρεσόρε Μπαλνεάριο στις 11 Αυγούστου του 1954) θα παρουσιαστεί αύριο», ανέφερε η ανακοίνωση της Παλέρμο. Έτσι, μετά τους Στέφανο Πιόλι και Ντέιβις Μάντζια, ο Μούτι θα είναι ο τρίτος προπονητής του συλλόγου για τη φετινή σεζόν.