Κωνσταντίνου: «Σοβαρότητα για την πρόκριση»

Κωνσταντίνου: «Σοβαρότητα για την πρόκριση»

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου τόνισε στο Onsports πως ο σοβαρός Παναθηναϊκός δε θα έχει πρόβλημα να προκριθεί σε βάρος της Μακάμπι Τελ Αβίβ. «Πάνω από το εγώ μας η ομάδα», δήλωσε ο παλαίμαχος τερματοφύλακας για την πρώτη του παρουσία στο ΔΣ της ΠΑΕ.

Ο άλλοτε γκολκίπερ του Παναθηναϊκού και νυν πρόεδρος των παλαιμάχων και νυν μέλος του ΔΣ της «πράσινης» ΠΑΕ μίλησε στο Onsports για την αντίπαλο του «τριφυλλιού» στα play off του Europa League αλλά και την κλήρωση του πρωταθλήματος, ενώ αναφέρθηκε και στην εμπλοκή του με τα διοικητικά της ομάδας.

«Είναι ένας αντίπαλος που στον καλό Παναθηναϊκό και στον προετοιμασμένο Παναθηναϊκό δε θα δημιουργήσει πρόβλημα. Όλα αυτά όμως αποδεικνύονται μέσα στον αγωνιστικό χώρο», ήταν το πρώτο σχόλιο του Βασίλη Κωνσταντίνου για τις αναμετρήσεις με την Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ο παλαίμαχος πορτιέρο των «πράσινων» επισήμανε επίσης ότι: «Θεωρώ ότι θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του που είναι το πρώτο παιχνίδι. Δίνεται μια ευκαιρία να εξιλεωθεί από τον αποκλεισμό με την Οντένσε και να δείξει ότι ήταν ένα συμπτωματικό αποτέλεσμα και μπορεί να το κατορθώσει αρκεί οι παίκτες του να καταλάβουν τη σημασία αυτών των δύο παιχνιδιών».

Όσο για το αν οι «πράσινοι» θα πάνε πλέον πιο υποψιασμένοι κόντρα στους Ισραηλινούς, τόσο από το περσινό «πάθημα» του Ολυμπιακού όσο και από το δικό τους κόντρα στον Οντένσε, ο Βασίλης Κωνσταντίνου δεν είχε καμία αμφιβολία για αυτό.{textlink}

«Θα πάει πιο οργανωμένη η ομάδα. Ευελπιστώ ότι θα είναι έτοιμοι όλοι οι παίκτες του Παναθηναϊκού και οι νέοι και οι παλιοί. Σίγουρα θα πάει πιο διαβασμένος σε αυτό το παιχνίδι και με μεγαλύτερο πάθος για να αποδείξει ότι ήταν συμπτωματικό το παιχνίδι με τους Δανούς και δείχνει ότι η ομάδα έχει μέλλον και χρειάζεται στήριξη από τον κόσμο», είπε χαρακτηριστικά.

Για το γεγονός ότι μετά την κλήρωση του πρωταθλήματος ο Παναθηναϊκός δε θα έχει ντέρμπι στις πρώτες αγωνιστικές, σχολίασε: «Ο Παναθηναϊκός εκ των πραγμάτων μετά την Μακάμπι αφού θα έχει πάρει την πρόκριση θα έχει ρίξει το βάρος στο ψυχολογικό κομμάτι για να είναι η ομάδα έτοιμη στο πρωτάθλημα. Το πρωτάθλημα δεν έχει μικρές και μεγάλες ομάδες, πρέπει όλες τις ομάδες να τις αντιμετωπίζει με την ίδια σοβαρότητα για να κατακτήσει τον τίτλο».

Τέλος, ο Βασίλης Κωνσταντίνου για την παρουσία του στο ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός δήλωσε: «Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, είναι μια εμπειρία μεγάλη, αν και εγώ έχω ασχοληθεί και με τα διοικητικά του Αμαρουσίου στο μπάσκετ. Δεν αλλάζει τίποτα. Θα πορευτούμε σαν μια οικογένεια η διοίκηση του Παναθηναϊκού. Δείξαμε από χθες ότι βάλαμε τον Παναθηναϊκό πάνω από το εγώ μας και αυτό είναι το σημαντικό θέλουμε να συνεργαστούμε με τον κόσμο και να τους μεταδώσουμε την αγάπη μας για την ομάδα. Να βλέπουμε την ομάδα χωρίς ιδιαιτερότητες και επεισόδια, αλλά με θέληση για την νίκη και το πρωτάθλημα. Πρέπει να γίνει ο Παναθηναϊκός ξανά η καλύτερη και δημοφιλέστερη ομάδα στην Ελλάδα, πράγματα που τα τελευταία δύο χρόνια προσπαθούσαν να του αφαιρέσουν άλλοι».



«Κόκκινη τρέλα» για τον Ολυμπιακό: Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων
«Κόκκινη τρέλα» για τον Ολυμπιακό: Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων
Παναθηναϊκός AKTOR: Μόνιμη γιορτή στο ΟΑΚΑ, επέστρεψαν τα παιδικά χαμόγελα!
Παναθηναϊκός AKTOR: Μόνιμη γιορτή στο ΟΑΚΑ, επέστρεψαν τα παιδικά χαμόγελα!
Formula 1: «Αφεντικό» στο πρώτο Sprint ο Φερστάπεν! - Η ώρα και το κανάλι του αγώνα στην Κίνα
Formula 1: «Αφεντικό» στο πρώτο Sprint ο Φερστάπεν! - Η ώρα και το κανάλι του αγώνα στην Κίνα
NBA: Οι Πέλικανς απέκλεισαν τους Κινγκς του Βεζένκοφ – Τα ζευγάρια των playoffs
NBA: Οι Πέλικανς απέκλεισαν τους Κινγκς του Βεζένκοφ – Τα ζευγάρια των playoffs
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved