Μπόλονι: «Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα»

Μπόλονι: «Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα»

Βοήθεια από τη διοίκηση ζήτησε ο Λάζλο Μπόλονι στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με την Βαλερένγκα, ενώ μίλησε για τις αδυναμίες και τις δυνατότητες που έχει η ομάδα.

«Είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη και την πρόκριση στον επόμενο γύρο. Είναι πολλά τα καλά πράγματα που συνέβησαν σήμερα. Η δουλειά μας σήμερα δεν ήταν εύκολη. Οι αντίπαλοι ήρθαν για να σκοράρουν. Είναι ομάδα με καλή οργάνωση και ήθελε να διεκδικήσει τις πιθανότητές της.

Είμαι χαρούμενος για την επιστροφή του Ίβιτς και για το γεγονός ότι αγωνίστηκε 60 λεπτά, για την επιστροφή του Κοντρέρας και περιμένω όσο το δυνατόν πιο σύντομα τους Λαζάρ και Σαλπιγγίδης. Περιμένω και λίγη βοήθεια από τη διοίκηση επίσης.

Αν και ο αγώνας έληξε με 3-0 οι απαντήσεις της ομάδας μπορούν να είναι πιο πειστικές. Μπορούμε να παίξουμε καλύτερα. Αρκετοί παίκτες χρειάζονται περισσότερη δύναμη, άλλη 3-4 παίκτες πρέπει να είναι πιο δυνατοί στην τακτική και γενικώς όταν έχουμε την κατοχή πρέπει να είμαστε πιο γρήγοροι και να δημιουργούμε περισσότερες εκπλήξεις.{textlink}

Ο Βιεϊρίνια πρέπει να παίζει σε μεγαλύτερο πλάτος. Ο Κλάους ήταν σήμερα καλός, ενώ ο Ίβιτς δεν ήταν 100% έτοιμος. Θα δουλέψουμε για να βάζουμε γκολ και με άλλους τρόπους».

Σε ερώτηση για το αν εμπιστεύεται περισσότερο την ομάδα του όσο περνάει ο καιρός, τόνισε: «Σίγουρα ναι. Βήμα-βήμα. Έχω εμπιστοσύνη στη δουλειά μου και στη δουλειά των παικτών».

Αναφερόμενος στη χρησιμοποίηση του Πάμπλο Κοντρέρας ως αμυντικού μέσου, είπε: «Τον έβαλα εκεί επειδή οι δύο στόπερ ήταν καλοί. Σε εκείνο το σημείο που μπήκε ως αμυντικός μέσος θα έπρεπε να τρέξει περισσότερο. Ο Πάμπλο ξέρει να παίζει και αμυντικός μέσος και δεξιός μπακ, τον έχω δει στη Γαλλία όταν ήταν νεότερος. Μπορεί και στο μέλλον αν χρειαστεί να χρησιμοποιηθεί σε έναν τέτοιο ρόλο».

Στη συνέχεια, μίλησε για το ενδεχόμενο της πώλησης του Βιεϊρίνια: «Πάντα η διοίκηση μπορεί να πει όχι. Είμαι χαρούμενος όταν ένας παίκτης μου προσελκύει το ενδιαφέρον μεγάλων συλλόγων. Είμαι περήφανος και για το δικό του ταλέντο και για τη δική μου δουλειά. Προσωπικά δεν φοβάμαι. Θέλουμε να δούμε τον Βιεϊρίνια χαρούμενο να σκοράρει, να έρθουν μεγάλοι σύλλογοι να τον αγοράσουν και να παίξει στην Εθνική του ομάδα».

Όσον αφορά στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή (05/08), τόνισε: «Σε δύο εβδομάδες η ομάδα μου θα είναι καλύτερη, αλλά θα θέλαμε να έχουμε και λίγη τύχη».

Τέλος, για τις διοικητικές εξελίξεις σχολίασε: «Είμαι αισιόδοξος, αλλά το σημαντικό είναι αυτό που γίνεται στα αποδυτήρια. Αν έρθει ένας άνθρωπος με ενέργεια για να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ, αυτό θα είναι καλό. Τελειώνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο για την υποστήριξη».



Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Η FA ερευνά τον Σάντρο Τονάλι για παραβάσεις που αφορούν στοιχηματισμό
Η FA ερευνά τον Σάντρο Τονάλι για παραβάσεις που αφορούν στοιχηματισμό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved