Ρόκας:«Τα πάντα για την ομάδα»

Ρόκας:«Τα πάντα για την ομάδα»

Για την χθεσινή (21/7) ισοπαλία του Ολυμπιακού Βόλου με την Ραντ στο Βελιγράδι και την πρόκριση των Θεσσαλών στον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, αναφέρθηκε με δηλώσεις του ο Στάθης Ρόκας.

Ο 27χρονος αμυντικός του Ολυμπιακού Βόλου μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra 103.3», αρχικά για  την αναμέτρηση με τη Ραντ:

«Η χρονιά ξεκίνησε λίγο περίεργα. Χθες αποδείξαμε ότι έχουμε πάρα πολύ καλή ομάδα. Είμαστε μια ομάδα φτιαγμένη για τα δύσκολα. Με μια μέτρια εμφάνιση καταφέραμε και πήραμε την πρόκριση, αυτό σημαίνει ότι έχουμε πολύ καλή ομάδα. Μην ξεχνάμε ότι είμαστε στην αρχή της προετοιμασίας, δεν είναι ότι έχουμε παίξει κάποια παιχνίδια και έχουμε δείξει πράγματα.

Είμαστε με κεκτημένη ταχύτητα από πέρυσι και πιστεύω ότι θα είμαστε ακόμα καλύτεροι φέτος. Ξέραμε από την αρχή ότι η Ραντ είναι μια καλή ομάδα και στο πρώτο παιχνίδι δεν την αφήσαμε εμείς να κάνει το παιχνίδι της, γιατί ήμασταν καλύτεροι και πιο συγκεντρωμένοι.

Το 1–0 ίσως μας καθησύχασε λίγο και μετά τα πρώτα 60' καταλάβαμε ότι δεν θα έχουμε εύκολο απόγευμα. Από το σημείο εκείνο και μετά, όμως, παρουσιαστήκαμε όπως έπρεπε. Έχουμε μπροστά μας μια εβδομάδα για να  αναλύσουμε τον επόμενο αντίπαλό μας».

Στην συνέχεια, δεν παρέλειψε να αναφερθεί για τον Αχιλλέα Μπέο: «Δεν μίλησε με παίκτες, αλλά με ανθρώπους της ομάδας. Περνάει δύσκολες στιγμές ο πρόεδρος. Είναι δύσκολο και γι' αυτόν, αλλά και για εμάς, γιατί ήταν δίπλα στην ομάδα και ξαφνικά βρέθηκε να υπάρχει ένα τέτοιο θέμα. Ελπίζω να τελειώσουν όλα καλά. Το συγκεκριμένο θέμα έχει περάσει και μέσα στα αποδυτήρια, γιατί είναι εμπλεκόμενη και η ομάδα. Δεν ξέρουμε τι θα γίνει στο τέλος, όλα αιωρούνται. Εμείς προσπαθούμε να το σκεφτόμαστε όσο γίνεται λιγότερο. Προσπαθούμε να παίζουμε ποδόσφαιρο, να κοιτάμε την ομάδα, να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο, αλλά και όλη την πόλη. Η ομάδα έχει δείξει ότι μέσα στο γήπεδο έχει κερδίσει πολλά και αξίζει να βρίσκεται εκεί που βρίσκεται».

Τέλος, όταν ρωτήθηκε για το αν είναι έτοιμοι να αγωνίζονται δυο φορές την εβδομάδα, απάντησε χαρακτηριστικά:

«Δεν έχουμε πρόβλημα να παίζουμε Πέμπτη και Κυριακή. Το δείξαμε και πέρυσι, όταν αγωνιζόμασταν στο θεσμό του Κυπέλλου. Είμαστε έτοιμοι. Όλος ο Βόλος είναι έτοιμος να κάνει τα πάντα για την ομάδα, δείχνει ότι είναι νικητής και εντός, αλλά και εκτός γηπέδου. Και εμείς με τη σειρά μας θα κάνουμε τα πάντα για την ομάδα».



Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved