«Ευτυχώς δεχθήκαμε γκολ»

«Ευτυχώς δεχθήκαμε γκολ»

Στο γκολ που δέχθηκε ο Ολυμπιακός Βόλου στάθηκε, με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό, ο Παύλος Μητρόπουλος, ο οποίος ήταν μεταξύ των διακριθέντων στο παιχνίδι με την Ραντ.

Ο Παύλος Μητρόπουλος, ο οποίος ήταν ο ένας εκ των δύο Ελλήνων (ο άλλος ήταν ο Ρόκας) που χρησιμοποιήθηκαν στην αναμέτρηση με την ομάδα της Ραντ, είπε στον NovaΣΠΟΡ FM:

«Η Ραντ δεν είναι εύκολη ομάδα, αφού διαθέτει ποδοσφαιριστές με καλή τεχνική κατάρτιση. Νομίζω ότι το γκολ που δεχθήκαμε ήταν καλό για μας. Μόλις βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, αυτόματα πήραμε και τα ηνία του αγώνα. Πιέσαμε και χάσαμε 2-3 καλές ευκαιρίες. Ήρθε και το πέναλτι και ισοφαρίσαμε. Μετά το γκολ ήμασταν κυρίαρχοι. Το γκολ νομίζω μας ξύπνησε. Με χαροποίησε ιδιαίτερα το γεγονός ότι αντιδράσαμε σωστά. Βγήκαμε στην επίθεση και πήραμε το παιχνίδι πάνω μας. Στόχος μας είναι, αφού περάσαμε την Ραντ, ο επόμενος γύρος. Είναι στο χέρι μας πια», είπε αρχικά ο Παύλος Μητρόπουλος και στη συνέχεια αναφέρθηκε στη φιλοσοφία του νέου τεχνικού Χάβι Γκράθια. «Η ομάδα είναι η ίδια με πέρυσι, αν και έχουν γίνει κάποιες αλλαγές, οι οποίες όμως θα μας βοηθήσουν.  Οι πιο πολλοί Ισπανοί τεχνικοί δουλεύουν περισσότερο στην τακτική και στην κατοχή. Πέρυσι πολλά ματς τα πήραμε στην κόντρα επίθεση. Φέτος ο νέος προπονητής μας προσπαθεί να μας περάσει μια άλλη φιλοσοφία. Να έχουμε την μπάλα και να βγάζουμε επιθέσεις».

Για το γεγονός ότι αυτός και ο Ρόκας ήταν οι μοναδικοί Έλληνες παίκτες που αγωνίστηκαν, τόνισε: «Μου κάνει άσχημη εντύπωση. Οι ξένοι που υπάρχουν στην ομάδα είναι καλοί παίκτες, ενώ είναι και πολύ καλά παιδιά. Απλά, είναι άσχημο να βλέπεις 1-2 Έλληνες παίκτες στην ενδεκάδα. Παρακολουθήσαμε όλοι ότι όλα τα παιδιά από την αντίπαλοι ομάδα (σ.σ Ραντ) ήταν από την Σερβία».

Στη συνέχεια ο Παύλος Μητρόπουλος αναφέρθηκε στους προσωπικούς στόχους, λέγοντας: «Αισθάνομαι τυχερός μέσα στην ατυχία μου σε αυτή την ομάδα,  η οποία δεν έχει πολλούς Έλληνες. Από πέρυσι έπρεπε να δουλεύω και να καθιερωθώ. Έχω στόχους για τη ζωή μου και την καριέρα μου. Ακόμα δεν έχω καταφέρει πολλά πράγματα. Νομίζω ότι μπορώ να βελτιώσω πολλά στο παιχνίδι μου».

Για τον Αλβάρεζ, τόνισε: «Ο Άλβαρεζ με έχει βοηθήσει πολύ. Είναι ένας δάσκαλος. Είναι ο πιο παλιός παίκτης στην ομάδα και με έχει βοηθήσει πολύ», ενώ για τον Σκέμπρι, είπε: «Είναι πολύ καλός χαρακτήρας. Έχει διάθεση. Είναι πολύ καλό παιδί. Είναι ένας παίκτης σαν τον Μάριο Μπρέσκα,. Έχει πολλά καλά στοιχεία στο παιχνίδι του και το έδειξε κατευθείαν με το μπήκε. Είναι πολύ κινητικός. Στη φάση του πέναλτι η φάση που έκανε ήταν φανταστική».



Super League: "Αγκαλιά" με τον τίτλο η ΑΕΚ!
Super League: "Αγκαλιά" με τον τίτλο η ΑΕΚ!
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 3-0: Βήμα τίτλου με εμφάνιση... Πρωταθλήτριας για την «Ένωση»
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 3-0: Βήμα τίτλου με εμφάνιση... Πρωταθλήτριας για την «Ένωση»
Άρης-Ολυμπιακός 1-1: Γκέλαρε στη Θεσσαλονίκη
Άρης-Ολυμπιακός 1-1: Γκέλαρε στη Θεσσαλονίκη
ΔΕΑΒ: Μία αγωνιστική «κεκλεισμένων των θυρών» στην ΑΕΛ
ΔΕΑΒ: Μία αγωνιστική «κεκλεισμένων των θυρών» στην ΑΕΛ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved