Ο Ευρωπαίος Βόλος στο Οnsports

Ο Ευρωπαίος Βόλος στο Οnsports

Το Οnsports επιχειρεί να σκιαγραφήσει, από τη δική του οπτική γωνία, τα συν και τα πλην του χθεσινού (21/7), Ευρωπαίου, Ολυμπιακού Βόλου, ο οποίος πήρε την πρόκριση κόντρα στη Ραντ και πέρασε στην Γ΄ φάση του Europa League!

Ο Ολυμπιακός Βόλου μετά το 1-1 επί της Ραντ στη ρεβάνς του Πανθεσσαλικού Σταδίου (σ.σ.: 1-0 υπέρ των Βολιωτών στο Βελιγράδι) πέρασε στον Γ΄ προκριματικό γύρο του Europa League, όμως δυσκολεύτηκε αρκετά για να το κατορθώσει. Οι «ερυθρόλευκοι», οι οποίοι μπήκαν από νωρίς στα βάσανα της καλοκαιρινής προετοιμασίας, καθώς ξεκουράστηκαν πολύ λίγο, εμφανίστηκαν κουρασμένοι από την σκληρή προετοιμασία, αλλά έδειξαν ότι έχουν ακόμη περιθώρια βελτίωσης.{textlink}

Το Οnsports επιχειρεί να σκιαγραφήσει τα θετικά και αρνητικά στοιχεία του Ευρωπαίου Ολυμπιακού Βόλου κόντρα στη Ραντ, ο οποίος στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσει την Ντιφεράντζ στις 28 Ιουλίου στο Λουξεμβούργο και στις 4 Αυγούστου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και θα επιδιώξει να συνεχίσει να γράφει τη δική του ιστορία και στο Europa League!

Μας άρεσαν:

* Η σωστή αντίδραση του Ολυμπιακού Βόλου μετά το γκολ που δέχθηκε. Αυτό δείχνει χαρακτήρα σοβαρής ομάδας.

* Η πολύ καλή εμφάνιση –σε ακόμη ένα παιχνίδι- του Παύλου Μητρόπουλου. Ο ηλικίας 21 ετών μέσος έχει κερδίσει με το… σπαθί του μία θέση στο βασικό σχήμα του Ευρωπαίου Ολυμπιακού Βόλου και αν συνεχίσει έτσι, θα πάρει τη… φανέλα βασικού σπίτι του!

* Ο νεοαποκτηθείς Άντρε Σκέμπρι. Όπως και στο πρώτο παιχνίδι στο Βελιγράδι, έτσι και στη ρεβάνς του Πανθεσσαλικού Σταδίου, με την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο (ως αλλαγή) βοήθησε τον Ολυμπιακό Βόλου. Ήταν ιδιαίτερα δραστήριος και εκείνος που κέρδισε το πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Μαρτίν και οι Θεσσαλοί πήραν την πρόκριση.

* Οι βοήθειες από τον πάγκο. Η ομάδα έδειξε ότι δουλεύει σωστά και πως υπάρχουν ακόμη περιθώρια βελτίωσης. Έχει… βάθος στον πάγκο της, αφού υπάρχουν παίκτες που μπορούν να τη βοηθήσουν.

* Ο σταθερός Έλντιν Γιακούποβιτς. Ο Ελβετός τερματοφύλακας συνεχίζει με… φόρα από πέρυσι τις πολύ καλές εμφανίσεις. Αποτελεί «εγγύηση» κάτω από τα γκολπόστ της ομάδας.

Δεν μας άρεσαν:

* Η εμφανής απουσία του Χαβιέ Ουμπίντες. Φαίνεται ότι ένας παίκτης μπορεί να κάνει τη διαφορά και αυτός στον Ολυμπιακό Βόλου είναι ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός. Απουσίαζε από τον χθεσινό, 21/7, αγώνα και οι «ερυθρόλευκοι» έδειχναν εγκλωβισμένοι και χωρίς φαντασία στο παιχνίδι τους. Δυσκολεύονται στην οργάνωση, κάτι που αποδείχθηκε και χθες.

* Βρέθηκαν σε κακή ημέρα παίκτες – «κλειδιά» της ομάδας, όπως ο Πάπα Χαλιφά Σανκαρέ και Μάριο Μπρέσκα. Ο Σενεγαλέζος αμυντικός, ένας από τους καλύτερους παίκτες της περσινής σεζόν, πραγματοποίησε μία από τις χειρότερες εμφανίσεις του. Μάλιστα, το γεγονός ότι άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες, αντικρίζοντας την κόκκινη κάρτα (δεύτερη κίτρινη), σε πολύ κρίσιμο χρονικό σημείο παραλίγο να στοιχίσει την πρόκριση στον Ολυμπιακό Βόλου. Ευθύνεται και στο γκολ που δέχθηκε ο Βόλος και με το οποίο προηγήθηκε η Ραντ.

Από την άλλη ο Μάριο Μπρέσκα προσπάθησε να βοηθήσει επιθετικά, όμως αμυντικά δεν ανταποκρίθηκε. Άφησε αρκετές φορές «εκτεθειμένο» και απελπιστικά μόνο τον Σέλεζι από την δεξιά πλευρά.

* Η ομάδα έδειξε κουρασμένη από την σκληρή προετοιμασία και τα παιχνίδια.

* Δεν υπήρχε το ασφυκτικό πρέσινγκ της περσινής σεζόν και οι παίκτες δεν κρατούσαν αρκετά την μπάλα στα πόδια τους. Ίσως να φταίει η κούραση.

* Έλειπε, όπως και πέρυσι, η ψυχραιμία στο τελείωμα των φάσεων. Αν και παρουσιάζονται ευκαιρίες, οι «ερυθρόλευκοι» δεν τις μετατρέπουν σε γκολ.



Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved