Στόιλοφ: «Φαβορί ο Ολυμπιακός»

Στόιλοφ: «Φαβορί ο Ολυμπιακός»

Στην... πεπατημένη κινήθηκε ο προπονητής της Αστάνα κατά τη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο Καραϊσκάκη για την 3η αγωνιστική του Europa League.

Ο Στάνιμιρ Στοΐλοφ έχρισε φαβορί τους Πειραιώτες και είπε ότι ελπίζει σε ένα θετικό αποτέλεσμα. Πρωτοτυπία «μηδέν» δηλαδή...
«Αύριο έχουμε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, αλλά εμείς προετοιμαζόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις. Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί, όμως εμείς θα προσπαθήσουμε να δείξουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Τα φαβορί δεν νικάνε πάντα, οπότε θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα» τόνισε μεταξύ άλλων και στη συνέχεια είπε: «Δεν είχαμε αρκετές μέρες να προετοιμαστούμε για το ματς αυτό. Όμως τον Ολυμπιακό τον παρακολουθώ πολλά χρόνια και ξέρω πώς παίζει. Είναι επιθετική ομάδα, έχει επιθετικό στιλ παιχνιδιού. Από τη δική μας πλευρά, εμείς στηριζόμαστε στην άμυνά μας και, αν πάμε καλά στην άμυνα, τότε θα πάμε καλά στο ματς. Ο Ολυμπιακός παίζει πάντα και παντού για τη νίκη. Πολλοί παίκτες του έχουν αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο. Φυσικά ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί. Θα παίξει για τη νίκη, παίζει και στην έδρα του, αλλά κι εμείς έχουμε αντιμετωπίσει πιο δυνατές ομάδες. Για παράδειγμα στο Champions League είχαμε κλέψει κάποιους βαθμούς. Γιατί να μην ξανασυμβεί το ίδιο και αύριο... Οπότε θα είμαι ευχαριστημένος αν πάρουμε κάποιον βαθμό».

Για το αν η Αστάνα αντέχει και πρωταθλητισμό στη χώρα της και ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, απάντησε: «Η αλήθεια είναι πως το πρωτάθλημα αποτελεί προτεραιότητα για εμάς. Αν πάρουμε βαθμούς, θα είμαστε πρωταθλητές για 3η σερί χρονιά. Εμείς μπορούμε να ξεκουράσουμε κάποιους παίκτες, αλλά έχουμε στη διάθεσή μας μόνο δεκατρείς. Αν είχα δεκαπέντε, ο καθένας από αυτούς θα ήταν έτοιμος για να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό».
Αμέσως μετά ρωτήθηκε αν θα ακολουθήσει το πλάνο του ΑΠΟΕΛ, που πήρε τη νίκη μέσα στο Καραϊσκάκη, και απάντησε: «Είδα όλο το ματς, αλλά εμείς παίζουμε ένα διαφορετικό στιλ ποδοσφαίρου σε σχέση με αυτό που παίζει ο ΑΠΟΕΛ. Αν θυμάστε, πέρυσι εμείς νικήσαμε δύο φορές τον ΑΠΟΕΛ και ίσως αυτό να λέει κάτι για τον αντίπαλό μας. Θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε και αύριο».

Και πρόσθεσε: «Έχουμε συνηθίσει να παίζουμε σε υψηλό επίπεδο και να έχουμε απανωτά παιχνίδια. Φυσικά η πίεση είναι μεγάλη και το πρόγραμμα είναι βαρύ. Ακόμη 12–13 παίκτες από την Αστάνα παίζουν και στις εθνικές ομάδες, οπότε ο βαθμός της δυσκολίας στις υποχρεώσεις αυξάνεται».

Τέλος, σχετικά με τα αγωνιστικά προβλήματα της ομάδας του, ο Στοΐλοφ τόνισε: «Ο Νουργκαλίεφ είναι εκτός αγώνων για 20 μέρες λόγω κατάγματος. Ο Ιμπραΐμι έχει πρόβλημα και θα απουσιάσει κι αυτός. Έχουμε κι άλλους παίκτες τραυματίες, δεν μας προβληματίζει όμως, γιατί έχουμε πολλούς παίκτες που μπορούν να βγουν στο γήπεδο και να παίξουν. Οπότε θα κοιτάξουμε να αντιμετωπίσουμε με όλες μας τις δυνάμεις τον Ολυμπιακό».

Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών της Αστάνα, παραβρέθηκε και μίλησε ο Αμπζάλ Μπεϊσεμπέκοφ. «Ξέρουμε πολύ καλά ότι το αυριανό ματς θα είναι δύσκολο, αλλά προετοιμαζόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Γνωρίζουμε ότι ο Ολυμπιακός έχει δυνατή επίθεση, αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε να κλείσουμε τις γραμμές για να τους αντιμετωπίσουμε» δήλωσε μεταξύ άλλων και πρόσθεσε για την ατμόσφαιρα στο γήπεδο Καραϊσκάκη: «Όχι, δεν το φοβόμαστε αυτό. Εχουμε συνηθίσει να παίζουμε σε τέτοιες έδρες. Δεν θα είναι το πρώτο ευρωπαϊκό ματς για εμάς, οπότε δεν φοβόμαστε».

Για την ήττα που γνώρισε η ομάδα του από την Καϊράτ, είπε: «Είναι κρίμα που χάσαμε στην Καϊράτ, αυτό ήταν ένα χαστούκι για εμάς, αλλά έχουμε άλλα τρία ματς μπροστά μας και, αν κερδίσουμε τέσσερις βαθμούς, τότε θα είμαστε πρωταθλητές. Η κατάσταση στην ομάδα είναι καλή και είμαστε έτοιμοι για να αντιμετωπίσουμε τον Ολυμπιακό».



Για πρώτη φορά στην Ελλάδα 115 εκατομμύρια ευρώ από το Eurojackpot – Αύριο στις 21:00 η κλήρωση
Για πρώτη φορά στην Ελλάδα 115 εκατομμύρια ευρώ από το Eurojackpot – Αύριο στις 21:00 η κλήρωση
Φώτης Ιωαννίδης: Ένας «γίγαντας» για τον φορ του Παναθηναϊκού - «Τον θέλει και η Γιουβέντους»
Φώτης Ιωαννίδης: Ένας «γίγαντας» για τον φορ του Παναθηναϊκού - «Τον θέλει και η Γιουβέντους»
NBA: Δραματική πρόκριση των Σίξερς στα playoffs, «ζωντανοί» οι Μπουλς
NBA: Δραματική πρόκριση των Σίξερς στα playoffs, «ζωντανοί» οι Μπουλς
Εργκίν Αταμάν: «Έφυγε» από τη ζωή ο πατέρας του - Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR
Εργκίν Αταμάν: «Έφυγε» από τη ζωή ο πατέρας του - Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved