Ίβιτς: «Ούτε στα φιλικά δεν πρέπει να χαλαρώνουμε!»

Ίβιτς: «Ούτε στα φιλικά δεν πρέπει να χαλαρώνουμε!»

Τι ανέφερε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Βλάνταν Ίβιτς ενόψει της αναμέτρησης με τη Σλόβαν Λίμπερετς.

Ο Σέρβος τεχνικός μίλησε για τις πολλές χαμένες ευκαιρίες, για το ροτέισιον, αλλά και τη συνύπαρξη Κουλούρη-Αθανασιάδη στην κορυφή της επίθεσης.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είχαμε παιχνίδι πριν τρεις μέρες και όπως είπαμε κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Όταν τελείωσε το ματς με την Ξάνθη άρχισα να σκέφτομαι αυτό με τη Λίμπερετς. Δεν είχαμε χρόνο να σκεφτούμε αν θα γίνει ή όχι. Περιμέναμε μέχρι την Τρίτη για να μάθουμε τι θα γίνει. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να είμαστε προσεκτικοί γιατί από την εμπειρία μου γνωρίζω ότι όταν μια ομάδα περνά κάτι τέτοιο βγαίνει πιο δυνατή. Η ομάδα μου δεν έχει δικαίωμα να είναι χαλαρή ούτε στα φιλικά!»

Για το ροτέισιον που κάνει δήλωσε:

«Προσπαθούμε να ξεκουράσουμε τους παίκτες και να κάνουμε ότι μπορούμε για να είναι έτοιμοι για το επόμενο παιχνίδια. Δεν ξέρω τι γινόταν πέρυσι, αλλά φέτος έχουμε τελείως διαφορετικά πράγματα, που τους βοηθούν, είναι ευχαριστημένοι και δεν έχουμε παράπονα. Μέχρι τώρα δεν έχουμε κανένα πρόβλημα.

Είναι ο ΠΑΟΚ το φαβορί αύριο;

«Εμείς σε κάθε ματς προσπαθούμε τη νίκη. Αυτό θα κάνουμε και αύριο, αυτή η νίκη δεν μας οδηγεί στην επόμενη φάση. Οι παίκτες μας είναι προετοιμασμένοι να κερδίζουν τα παιχνίδια, αλλά κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να γίνει αύριο. Εμείς είμαστε προετοιμασμένοι 100% για να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι».

Επηρεάζει μια ομάδα το να μην κάνει προπονήσεις;

«Εξαρτάται από την ομάδα. Δεν ξέρω πόσες μέρες δεν προπονήθηκαν οι αντίπαλοι. Σας είπα και πριν ότι αυτά τα πράγματα δυναμώνουν μια ομάδα. Εμένα με ενδιαφέρει η δικιά μου ομάδα και κατά τη γνώμη μου καλύτερα που παίξαμε Κυριακή γιατί έχουν ρυθμό και ροή. Εμείς βλέπουμε τον εαυτό μας, κοιτάμε τον αντίπαλο και προετοιμαζόμαστε παιχνίδι με παιχνίδι.

Για τις επιλογές του στην ενδεκάδα τόνισε:

«Έχουμε πολλούς παίκτες και για μένα είναι καλό. Δεν έχω μόνο 12-13 παίκτες. Βλέπω και στις προπονήσεις σε τι κατάσταση είναι, ποιος είναι ο αντίπαλος. Έτσι επιλέγω την ενδεκάδα, αλλά και αυτούς που θα είναι στον πάγκο».

Η νίκη θα είναι… κλειδί για τη συνέχεια;

Σίγουρα θα μας δώσει προβάδισμα, αλλά υπάρχουν άλλα τέσσερα παιχνίδια και άλλοι δώδεκα βαθμοί. Άρα δεν θα είμαστε χαλαροί. Αν δεν αποκτήσεις του βαθμούς που σε οδηγούν στην επόμενη φάση δεν ηρεμείς. Ακόμη όμως και αν τους αποκτήσεις θες το κάτι παραπάνω. Έτσι τουλάχιστον σκέφτομαι εγώ.

Χωράνε μαζί στην ενδεκάδα ο Κλάους και ο Κουλούρης;

«Οι δύο παίκτες αλήθεια είναι ότι δύσκολα χωράνε μαζί. Δεν λέω ότι δεν γίνεται, αλλά για το πως σχεδιάζω εγώ την ενδεκάδα, αυτοί οι δύο δύσκολα μπορούν να παίξουνε μαζί. Πάντα βέβαια εξαρτάται και από τον αντίπαλο».

Για τους οπαδούς που θα βρίσκονται στις κερκίδες του γηπέδου της Λίμπερετς ανέφερε:

«Όσο περισσότερους οπαδούς μας έχουμε στο γήπεδο τόσο το καλύτερο για εμάς. Ειδικότερα όταν παίζεις εκτός έδρας είναι πολύ θετικό. Το μήνυμα που θέλω να τους περάσω είναι να συνεχίσουν να έρχονται. Δυστυχώς όπως είδαμε στο προηγούμενο παιχνίδι δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος, αλλά δεν μπορεί κάποιος να πει ότι η ομάδα δεν κυνήγησε τη νίκη. Για αυτό δουλεύουμε, στόχος μας είναι η νίκη και όπως είδατε και εσείς κάποιοι παίκτες δεν είναι σε όλα τα παιχνίδι 100%, αυτό συμβαίνει όμως σε κάθε ομάδα του κόσμου. Δεν μπορούμε να ξέρουμε κάθε φορά γιατί 1-2 δεν είναι σε καλή κατάσταση. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ήθελαν όλοι τη νίκη.

Περιμένει περισσότερα στο επιθετικό κομμάτι από τους παίκτες τους;

Ναι περιμένω, δουλεύουμε σε αυτό το κομμάτι και μιλάω μαζί τους. Προσπαθώ να τους εξηγήσω τι θέλω να κάνουνε αναφορικά με το επιθετικό κομμάτι. Στο ποδόσφαιρο το πιο δύσκολο πράγμα είναι να βάζεις γκολ.

Για το ότι κανένας από τους τέσσερις μεγάλους δεν νίκησε:

«Πιστεύω ότι έκανε καλό στο ελληνικό πρωτάθλημα αυτό. Είναι κακό που δεν νικήσαμε εμείς. Υπάρχουν ομάδες που μπορούν να απειλήσουν τις τέσσερις μεγάλες και νομίζω πως το φετινό πρωτάθλημα θα είναι πολύ ενδιαφέρον».



Diamond League: Το απόγευμα αγωνίζονται Τεντόγλου-Στεφανίδη
Diamond League: Το απόγευμα αγωνίζονται Τεντόγλου-Στεφανίδη
Γιώργος Λυγγερίδης: Παραδόθηκε ηγετικό μέλος της «Θύρας 7» στην Αστυνομία
Γιώργος Λυγγερίδης: Παραδόθηκε ηγετικό μέλος της «Θύρας 7» στην Αστυνομία
Μοναδική AR video εμπειρία με τη Μαρίνα Σάττι στο κέντρο της Αθήνας
Μοναδική AR video εμπειρία με τη Μαρίνα Σάττι στο κέντρο της Αθήνας
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε τον αγώνα Παναθηναϊκός AKTOR - Προμηθέας
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε τον αγώνα Παναθηναϊκός AKTOR - Προμηθέας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved